פורסם 2003 באוקטובר 2122 שנים יש לי את הגירסה האחרונה של התוכנה וכל פעם שהיא פועלת היא גורמת לעומס יתר על המעבד לאחר שבדקתי ב Windows Task Manager הקובץבשם vsmon שתה את כל הכוח של ה CPU ורק שסגרתי את ZoneAlarm הקובץ נסגרקראתי הרבה דיונים על הבעיה הזאת אחרי חיפוש בגוגל וראיתי שזאת בעייה מאוד נפוצה אבל עדיין לא מצאתי פתרון אליהאולי מישהו פה יודע איך לפתור את הבעיה ?
פורסם 2003 באוקטובר 2322 שנים כן, גם לי הייתה הבעיה הזו.מה שעשיתי פשוט הסרתי את הפיירוול.......ניסיתי כל מיני פיירוולים אחרים...... ולבסוף החלטתי שאני לא צריך פיירוול..אז אם אתה רוצה לנסות משהו שונה.. נסה אולי את Sygate........
פורסם 2003 באוקטובר 2322 שנים : מה זה ? דוגמא למה ? אמרתי שהקובץ הבעיתי נקרא vsmon ולא ping מה לא מובן ? במקום הPING שנתתי כדוגמא, תקח את VSMON ותעשה את מה שאני עשיתי עם הפינג
פורסם 2003 באוקטובר 2422 שנים מחבר היא מופיעה בעיקר כשמשתמשים בתוכנות P2P אשר יוצרות עומס יתר על התוכנהואני יבדוק את מה ש Ninja אמר
פורסם 2003 באוקטובר 2522 שנים מחבר מה לא מובן ?במקום הPING שנתתי כדוגמא, תקח את VSMON ותעשה את מה שאני עשיתי עם הפינג בדקתי וזה בלטי אפשרי ...הוא רושם לי הודעת שגיאה כשאני מנסה לשנות את זה
פורסם 2003 באוקטובר 2522 שנים וואלה יכול להיות באמת שזה בגלל תוכנות P2P, לא חשבתי על זה!eMule הרי מתחברת למלא מחשבים בו-זמנית וכנראה ה-ZoneAlarm משתגע כי הוא כל הזמן סורק וסורק את ה-IPים שלהם וזה....במקרה הזה אני חושב שעדיף בלי פיירוול...
פורסם 2003 באוקטובר 2522 שנים כן, גם לי הייתה הבעיה הזו.מה שעשיתי פשוט הסרתי את הפיירוול.......ניסיתי כל מיני פיירוולים אחרים...... ולבסוף החלטתי שאני לא צריך פיירוול..אז אם אתה רוצה לנסות משהו שונה.. נסה אולי את Sygate........לא מומלץ, עברתי מסיגייט לZONE בגלל שהתוכנה הזאת תמיד מנצלת לפחות 20 מהמעבד, בכל מצב.
פורסם 2003 באוקטובר 2522 שנים מחבר הקטע גם שזה באג מאוד נפוץ בתוכנה מלפני הרבה גירסאות אחורה ועדיין הם לא פתרו את הבעיה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.