עבור לתוכן

איך בודקים איכות חליפה?

Featured Replies

פורסם

היי,

אני רוצה לקנות את החליפה הראשונה שלי (?!) ורציתי לדעת איך אני אמור לבדוק את האיכות של החליפה לפני שאני קונה.

מה הדברים שצריך להסתכל עליהם ומה הסטנדרטים לאיכות גבוהה. [לא מבחינת התאמה לגוף - את זה, לפחות, אני כבר יודע]

מבחינת תקציב אני לא יודע מה דרוש בשביל לקבל משהו איכות, אבל לא נראה לי שזה צריך לעבור את ה-2K, נכון?

בתודה מראש! :xyxthumbs:

פורסם

קודם כל אתה יכול לגעת בבד ולהרגיש כמעט מיד את ההבדל בין חליפה זולה לאיכותית יותר.

איכות הריפוד בכתפיים הוא עוד סימן. ספוג זול = חליפה זולה.

סוג הקולב שעליו יושבת החליפה - אם הוא לא קולב כבד מעץ - אל תקנה אותה.

רק חליפות זולות שמים על קולב רגיל/פלסטי. (או אם בחנות לא מבינות כלום בחליפות ואז אתה כבר יודע שהסחורה שלהם לא טובה)

יש גם הבדל בסוג החליפה, ז"א יעוד שלה. עסקים, בילוי וכדומה. לרוב זה מתבטא בגזרה ובצבעים.

אגב אם יש לך כתפיים רחבות תקנה חליפה עם שני כפתורים קדמיים ולא שלושה.

Jack Victor נחשבות לטובות מאוד (ויש שאומרים לטובות ביותר) אבל אני לא מוצא אותן נוחות ליותר מ3 דקות.

עוד שמות שתחפש

Jones New York

Ralph Lauren - לרוב יקר יותר ולא ממש עם סיבה טובה (מבחינת איכות ז"א, אתה פשוט משלם הרבה על המותג), הסגנון מיועד יותר לכיוון עסקי

Calvin Klein - גזרה "צעירה" יותר אבל בהחלט חליפות טובות

Kenneth Cole או Perry Ellis כנראה יהיו זולות יותר ודווקא סבירות מאוד באיכות אבל אל תבנה שהם יחזיקו ל5 שנים

Tommy Hilfiger - באופן אישי לא הייתי קונה אבל זה כבר עניין של טעם.

מחירים - אין לי מושג. אני קונה דברים כאלה בחו"ל.

בהצלחה!

פורסם
  • מחבר

תודה על התשובה.

אבל השאלה יא מה נשחב לבד איכותי ומה נחשב לספוג איכותי...?[br]פורסם בתאריך: 23.07.2010 בשעה 11:28:41

http://www.tailordave.com/

מה אתם אומרים על האתר הזה?

הוא באמת נראה לכם כזה רציני ואיכותי או סתם איזו חארטה?

פורסם

מה אתה רציני? מי קונה חליפה בלי למדוד אותה?!

איך אפשר אפילו לשקול כזה דבר??

ולגבי איך יודעים איזה בד איכותי, זה כמו שתשאל אותי איך מזהים מצרכים איכותיים לארוחה.

גש לחנות, תמשש את החליפות היקרות ואת הזולות ותרגיש מיד בהבדל.

פורסם
  • מחבר

בשביל החליפה אני שולח מידות מדוייקת על פי הקריטריונים שלהם שאני אקח אצל חייט בארץ ואשלח אליהם. זה עבד עם אוזניות, למה שלא יעבוד עם חליפה?

חוץ מזה, אם זה לא מתאים אפשר לשלוח חזרה שיתקנו. קראתי עליהם בכמה מגזינים שהם נחשבים בין החייטים הטובים בעולם ובעלי יכולת להציע את אותה איכות בעשירית ופחות מחיר.

לא יודע, זה פשוט נשמע כל כך מפתה עד שזה נשמע לא מציאותי...

פורסם

wow ,אני לא בטוח שאני מבין בזה ,אבל אני ראיתי שרשום שם הם נחשבים בין עשרת החייטים הטובים בעולם ,וחליפה שלהם עולה משהו כמו 700 דולר ,זו מציאה (בהנחה שפה בארץ אפשר לבזבז בכיף הרבה יותר על חילפה שאפילו לא מותאמת אישית ).

פורסם

מידות שמידות, בבגדים אין כמו לבוא ולמדוד. לקנות בגד לפני שמדדת אותו זה כמו לקנות חתול בשק, תמיד יש את הספק והסיכוי שהבגד פשוט לא יהיה מונח עליך טוב/כמו שרצית שיהיה מונח לך. תעשה לעצמך טובה ותלך לחנות, תמדוד כמה חליפות עד שתמצא משהו שבאמת מתאים לטעם שלך/אתה בנוח איתו.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים