עבור לתוכן

קניית מסך 19

Featured Replies

פורסם

הייתי רוצה לקבל המלצות על מסך 19 CRT.

רציתי NAG אבל הבנתי ש-LG הוא טוב יותר.

אני צריך מסך איכותי אבל לא מוכן להשקיע יותר מידי.

תודה מראש לממליצים !

פורסם

לפי דעתי IIYAMA בסדר - 19 אינטצ' 900~ ש"ח באתר של KSP

פורסם

Samsung 959NF

הגדר לא מוכן להשקיע יותר מידי זה יעזור (אולי סכום רצוי)

פורסם

מה התקציב שלך??

*תעשה חיפוש. זאת שאלה שנשאלה המון המון פעמים בחודש האחרון ככה שכל אחת מהתשובות והמחירים יהיו רלוונטיים

פורסם
  • מחבר

תודה בינתיים על ההמלצות.

עשיתי חיפושים אבל אני חושב שמה שהיה נכון לפני חצי שנה לא נכון היום. ראיתי המלצות ומחירים גם בZAP

אותי מעניין לשמוע מי אנשים שיש להם ברשותם מסכים 19לדוגמא לי יש MAG 770 T מלפני כ-3 שנים והוא מעולה אבל הבנתי שהיום MAG זה לא מה שהיה וירדתי מיד מהמסך הזה.

פסלתי גם את PROVIEW כי קראתי שמתקלקל יותר מידי.

מה קורה עם LG וSAMSUNG ?

כמעט החלטתי על LG הדגם LG 19" F900 P FLATRON למרות שהוא עולה כ-1900 ש"ח. מה דעתכם ?

פורסם

הLG מסך טוב

כך גם הסמסונג

אני לא מכיר את הסמסונגים, אבל את הLGים כן. אני לא מת על הצבעים שלו (של שפורפת הFLATRON) אני מעדיף שפורפרות של DIMANTRON או FD Trinitron

נותנים צבעים יותר חדים.

אבל תלך לחנויות ותראה מסכים בעצמך

אין טוב כמראה עניים

פורסם

לפי דעתי IIYAMA בסדר - 19 אינטצ' 900~ ש"ח באתר של KSP

כן, ממש, אני מאמין שהוא שווה לת**, במחיר כזה (900שח) מסך 19" לא יכול להיות טוב, הדגם הזה אפילו לא מופיע באתר שלהם

חוץ מזה, זה KSP...

פורסם

Samsung 959NF

הגדר לא מוכן להשקיע יותר מידי זה יעזור (אולי סכום רצוי)

זה המסך שיש לי ואני מרוצה ממנו מאוד, אבל כיום הוא עולה באיזור ה2100 ש"ח וזה חורג מן התקציב. גם הוויוסונק נחשב לטוב

פורסם

חוץ מזה, זה KSP...

יש לך בעיות עם KSP?

פורסם

לא, כי לא קניתי משם

אבל אני כן מכיר כמה שקנו משם, רצו לקבל שרות, והיו צריכים להפוך שולחנות בשביל זה

פורסם

לפי מה שראיתי הוא טוב......אבל מכוער! איכס לבן!

הLG הרבה יותר יפה....ויש גם את הדגם שפחות טוב ממנו של VIEWSONIC קוראים לו P90F או משהו כזה והוא בצבעים שחור וכסף, הרבה יותר יפה......

פורסם

אני חושב שיותר חשוב שהמסך עצמו טוב, כלומר "מה שבפנים" נראה יפה, ולא המסגרת...זה פחות חשוב

פורסם

לפי מה שראיתי הוא טוב......אבל מכוער! איכס לבן!

הLG הרבה יותר יפה....ויש גם את הדגם שפחות טוב ממנו של VIEWSONIC קוראים לו P90F או משהו כזה והוא בצבעים שחור וכסף, הרבה יותר יפה......

הLG יותר יפה אבל אתה צריך מסך! לא אגרטל! ברגע שאה תתרכז במה שקורה על המסך אתה לא תבחין בצבע של הVIEWSONIC

פורסם

בסדר, אבל תעצום עיניים ותדמיין את זה.....

אתה קונה מחשב חדש...מארז שחור, צורב שחור, פלופי שחור, מקלדת שחורה, עכבר שחור, סורק שחור(?!).....

ואז, באמצע השולחן עומד לו מסך לבן???!!!!!

בררררר.....אני רק מצטמרר מהמחשבה....

למרות שתמיד אפשר לעשות לו מודינג קטנטן ולצבוע אותו....

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים