עבור לתוכן

סוללה חיצונית לפלאפון...

Featured Replies

פורסם

יש לי N95 8GB והסוללה שיש שם לא מספיקה ממש... הג'י פי אס גומר אותה די מהר וביחד עם מוזיקה היא בכלל מתה מהר מאוד.

הסוללה היא3.7 וכניראה שהיא ליטיום פולימר...

עכשיו השאלה

אני יכול לקנות סוללה 3.7 בכיבולת של נגיד הממממממ 4000-5000 מיליאמפר או יותר? לחבר אותה על חוטים? (נעשה מתאם מסוללה אחרת)

זה יעבוד? צריכות ליהיות בעיות כל שהן?

תודה.

פורסם

תיקח 4 סוללות NiMH AA נטענות בטור - זה 4.8 V וזה מספיק קרוב ל 5 V

את זה אתה יכול לחבר לו לחיבור של המטען במקום 5 V (אם הוא נטען מ 5 V)

פורסם

כן יש בעיה קטנה עם זה כמו ששמת לב לסוללה יש 3 רגלים +- ורגל בקרה. אם אני זוכר נכון הN95 8GB לא ידלק אם הוא לא יזהה את הרגל בקרה הנכונה.

מה שאתה צריך לעשות הוא כזה לקחת אוממטר ולבדוק את ההתנגדות של הרגל האמצעית עם רגל ה- ולקנות נגד כזה ולחבר אותו באותה דרך, מהרגל האמצעית למינוס של הסוללה.

חוץ מזה כל עוד אתה שומר על 3.7V אין סכנה לטלפון.

דבר נוסף שאתה יכול לעשות נראה לי קצת יותר פשוט זה לקנות סוללה 5V חזקה לקחת מטען של הטלפון לחתוך אותו ולחבר את המחבר לסוללה (שים לב לקוטביות כמובן) ואז תוכל מדי פעם לטעון את הטלפון. בנוסף בדרך הזאת הטלפון יודע להתמודד גם עם מתחים טיפה יותר גבוהים (6-6.5V) וכולל מערכות הגנה יותר טובות.

בהצלחה גם אני עשיתי את זה עם 5*2 סוללות N95 מחוברות במקביל אחת לשנייה ומייצב 7805.

פורסם
  • מחבר

טוב מצאתי מכשיר כזה...

אחד מדיל אקסטרים שחמוש ב 2 סוללות 18*** שם מוזר כזה אני לא זוכר אותו

בעל כיבולת של 2200 מיליאמפר

אני חושב אם להחליף לו את הסוללות ב סוללות בכיבולת גדולה יותר יהיה יותר טוב.

במחיר של 20$~

מכשיר שני שמצאתי זה מטען ללפטופ בעל סוללה 20 אלף מיליאמפר שמספק 75וואט בשעה

במחיר של 130$~

מכשיר אחר שלא רשובה בו הכיבולת הסוללה אך הוא מספק 125וואט לשעה בעלות של 150$~

השאלה אם לנסות לעשות את האלטור עם הסוללה או כבר לקנות מוכן...

פורסם

מתח של סוללה של מחשב נייד הוא גבוהה מידיי ובכל מקרה למה שתרצה לבזבז כ"כ הרבה כסף על דבר כזה סוללה של 20 אמפר יכולה להפעיל את הטלפון עם כל הפונקציות במשך שבוע זה מוגזם. קח סוללות קטנות נטענות ותחבר אותם בטור\במקביל מקסימום תוסיף מיצב מתח (רכיב קטן עם 3 רגלים 7805)וזהו תחפש אולי סוללה של מכונית חשמלית יש לי אחת ממש חזקה אני מפעיל בעזרת רמקולים של מחשב במשך כמה ימים.

פורסם

הערת אוף טופיק קטנה-תעדכן firmware-אני זוכר שבזמנו אמרו שזה משפר את ביצועי הסוללה בהמון בN95

פורסם

danielbr סוללה 20 אמפר זה לא אמיתי...

7805 הוא מאוד לא יעיל, אם הוא לא יישרף לך, אז הוא יגמור את הסוללה די מהר.

למה להתחיל להלחים ולבנות לבד... יש פתרונות אלגנטיים מאוד ומוכנים.

**אגב 7805 רק מוריד מתח, לא יכול להעלות, ואם זה לא מספיק אז צריך קבל בכניסה וביציאה ובלה בלה בלה...

פורסם

ברוב סוללות Li-___ החיבורים האחרים חותצ מ + - מחוברים למעגל אלקטרוני (אם צ'יפים) שמובנה בתוך הסוללה וכנראה מעביר מידע דיגיטלי. הוא לא סתם נגד ל - או +

מה שכן ניתן לחבר במקביל את הסוללה הריקה של הפלאפון וסוללה טובה מאותו סוג (Li-ion או Li-po בהתאמה למה שיש בפלאפון). הסוללה המלאה נותנת חשמל לפלאפון ומטעינה את הסוללה הריקה. הסוללה הריקה משלימה את החיבורים האחרים חוצ מ + -. תשים פיוז זהה ל mAH של הסוללה של הפלאפון (נניח 1A לסוללה 1000mAH) להגנה מזרם גבוה בין 2 הסוללות ברגע הראשון של החיבור (זה לא אמור לקרות אבל יתכן שהסוללה החיצונית תראה את הסוללה הפנימית כמו קצר)

אין צורך לשים קבלים ל 7805 אם עובדים מ DC בלבד לכל אורך המעגל

פורסם

אני לא מכיר סוללה כזאת של 20 אמפר הוא אמר סוללה של 20 אלף מילי אמפר.

ומהידע שלי כטכנאי סלולר אני מכיר את הסוללות של הN95 ומה שיש בין הרגלים זה רק נגד עם ערך מסויים שאני לא זוכר אבל אני יכול לבדוק עוד שבועיים שאני אחזור לעבוד.

ולמה להתחיל לבנות??כי זה כיף!!

פורסם
  • מחבר

20 אלף מיליאמפר זה 20 אמפר...

בכל מקרה האפשרות כניראה שתעמוד בבחירה זה הדבר הזה

http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.23734

ואפשרות היקרה ביותר

http://www.usa-batteries.com/external-battery.htm#detail

בכל מקרה שבוע זה בערך מה שאני צריך .

חוץ מזה שחוץ מפלאפון יש עוד פלאפון או 2 מצלמה או 2

אולי איזה פנס נטען ללילה.

GPS

פורסם

סוללה כזו מסיבית זה יותר לעסקים או אנשים שבאמת חייבים את זה.... כי סוללות מהסוג נהרסות ומאבדות יכולת שלהם להטען (ראה סוללות של מחשבים ניידים/פלאפונים), לדעתי תוכל להנות ממנה שנה וחצי שנתיים, אחרי זה היא תהיה חלשה.

פורסם
  • מחבר

הממ עכשיו ראיתי שמוכרים גם לוחות סולריים נפרדים (רק את הפנל סיליקון)

איך אני יכול להפוך אותם למטען לפאק סוללות?

זה אולי יהיה אפילו עדיף...

או שעדיף לקנות משהו מוכן ולשדרג לו את הסוללה למשהו עם כיבולת גדולה יותר?

פורסם

כמו קודם תבנה מהם משהוא שנותן מתח כמו המטען המקורי ותחבר לחיבור של המטען בפלאפון

פורסם
  • מחבר

בעיקרון חשבתי על לבנות מערכת בדומה למטענים הסולריים שמוכרים ב DX שיש שם סוללה בפנים וניתן לחבר בכבל USB ולהטעין...

איך אני מייסם את זה?

;D

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים