עבור לתוכן

ראוטרים אלחוטיים וקרינה !

Featured Replies

פורסם

שלום לכם ,

כבר כמה זמן אני חושב על העניין הזה , האם לראוטר אלחוטי יש קרינה ?? ברור שיש אבל האם היא "מזיקה" במידה זו או אחרת לגוף?? אני יודע שעדיף רשת חוטית ככה יותר בטוח אבל בכל מקרה .

עכשיו ראיתי בבזק שיש מכשיר שנקרא HOME PLUG , אני יודע שהוא עובד על רשת החשמל אבל האם גם הוא מפיץ קרינה כלשהי??

תודה

פורסם

כן, הוא מפיץ קרינה.

לא, הקרינה הזאת לא מזיקה לגוף (בכל אופן אף אחד עדיין לא הוכיח שהיא מזיקה)

ולא, Home Plug זה פשוט רשת חוטית לכל דבר, פשוט על התשתית של החשמל,

ולכן לא מפיץ קרינה (מלבד שדה אלקטרו-מגנטי חלש יחסית בסביבת המכשיר אני משער, כמו כל מכשיר חשמלי)

פורסם

שמעתי למישהו גדלו זוג קרניים וזנב עקב שהות ערוכה בסביבה של נתב אלחוטי.

מסוכן מאוד! :elkgrin:

פורסם
  • מחבר

^^^ הומור טוב , אבל זה נושא רציני ( פחות או יותר ) רציתי לפתח דיון כי ראיתי בכמה אתרים שבאמת הקרינה של הנתב האלחוטי יכולה להזיק במידה זו או אחרת כמו כל קרינה אחרת . אז עדיף כבר רשת חוטית ככה יותר בטוח לתווך הארוך וגם יותר ביצועים .

ה H.P. יכול לעשות זאת בצורה טובה במקום למתוח כאבל ארוך? זה לא מפריע לרשת החשמל בבית ??

פורסם

ולמה לגבי ציוד אלחוטי של השכנים שלך, בתי קפה, קניונים, בתי מלון ונמלי תעופה?

תהיה קצת מציאותי מדי פעם.

פורסם

מדובר בקרינה מאוד חזקה, היא משמידה ציביליזציות שלמות. צריך לשבת ולפחד!

פורסם
  • מחבר

אני לא תמיד בקניונים ובתי קפה , אבל בבית אני תמיד יושב מול המחשב והנתב האלחוטי לידי . הציוד האלחוטי של השכנים רחוק ממני לא כמו פה בבית שממש הנתב יושב לידי בגלל זה אני שואל זה עניין של מרחק כמו בטלפון נייד .

תאמין לי שאני מציאותי וחושב בצורה הגיונית , רק שזה נושא מאוד מעניין וחושב .

-----

radioactive , פה נהיה רציניים מי שיש לו תגובה לא רצינית עדיף שלא יכתוב אותה , אם היתיי רוצה להתלוצץ היתיי הולך ומשחק עם ילד קטן ברחוב .

פורסם

כמו שכבר כתבתי לך,

אין שום הוכחה לכך שקרינה של ראוטרים מזיקה לבריאות

אתה לא רוצה לשים ראוטר?

ובכן, רשת חוטית זה תמיד עדיף עבור מחשבים נייחים.

עם רשת על גבי חשמל אין לי באמת ניסיון.

ואם יש מחשב נייד אז להיות מוגבל לחיבור חוטי זה מעצבן

ודופק את כל הקטע של "נייד".

עכשיו תעשה את השיקולים שלך בנושא

פורסם

נראה לי שאם אתה לא ישן עם הראוטר מתחת לכרית אז יהיה בסדר...

פורסם

בלי לצאת מניאק, גם אתה עושה קרינה X], זה שהראוטר עושה קרינה יותר חזקה ממך לא אומר שעכשיו הוא מסוכן

פורסם

אבל אם הקרינה X שאתה עושה נמצאת באותו טווח תדרים כמו הקרינה Y של הראוטר שלך, אז אתה יכול להפוך את הפאזה של אחת הקרינות ושתי הקרינות בעצם יבטלו אחת את השנייה תוך כדי phase cancellation.

פורסם

אתם יודעים מה, אתם צודקים.

הראוטרים צריכים לפחד מאיתנו, שלא יחטפו סרטן המסכנים :kopfpatsch:

פורסם

:( הראוטר שלי היה צריך ללמוד לזהר, עכשיו הוא שוכב בקברו הדק במיוחד בארון :S

מסקנה: ראוטרים הם יצורים מיוחדים שגודלו בטבע לשנוא בני אדם ולפחד מהם, כתוצאה מי זה הם מפרישים קרינה והאדם הנורא משתמש בקרינה כדי להעביר מידע על האינטרנט, הראוטר מתגונן על ידי חיזוק הקרינה ובסוף הורג את עצמו.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים