פורסם 2010 ביולי 2015 שנים אחי רוצה לקנות נעלי ריצה חדשות לצבא ולא יודע מה עדיף.מדובר בסאוקוני כנראה (הוא מדד את רוב הדגמים ואין לו העדפה ממש)האופציות כרגע הם:Saucony Omni 8Saucony ProGrid Ride 2וה-ProGrid Hurricane 11יש לו היום triumph 3 של סוקוני, אבל ה-7 פשוט יקרות מדי.מה אתם ממליצים לו לקנות?
פורסם 2010 ביולי 2015 שנים אני לא יודע לאיפה אתה מתגייסאבל בקרבי (גם בלא קרבי?) מקבלים שובר לקניית נעליים כבר בתחילת הטירונות, זה יוצא הנחה של איזה 600 ש"ח, שווה לחכות
פורסם 2010 ביולי 2015 שנים יש סיבה מיוחדת שאין ברוקס ברשימה? (כאילו, הוא נגד החברה, או סתם פרח מזכרונכם?)
פורסם 2010 ביולי 2015 שנים מחבר לא מדד ברוקס, והשאיפה להשאר עם סאוקוני בגלל הניסיון הטוב.אחי כבר יותר משנתיים בצבא והשובר לנעליים שימש אותנו בזמנו ;Dהבעיה שהנעליים כמעט נקרעו, ומחפשים מחליפהבקשר למחיר, אל תדאגו - מדובר בכ-300 שקל לכל זוג למעלה ואני לא מוצא ברוקס בכאלה מחירים בארץ
פורסם 2010 ביולי 2015 שנים למאמן בחד"כ אצלי יש את הסקוני ProGrid Hurricane 11 אומר שהן דיי נוחות לו לריצות ארוכות ברחוב אבל הן נקרעות מאוד מהר ביחס לחברות אחרות.
פורסם 2010 ביולי 2015 שנים מחבר ברוקס יש החל מ 400 אאל"טלדגמים הפשוטיםמדובר בדגמים היותר טובים של סאוקוני
פורסם 2010 ביולי 2115 שנים הנעל שאני ממליץ היא דגם Progrid Xodus 2 שרק השבוע בערך הגיע/תגיע לישראל.זה דגם חדש, יפהפה ונוח בטירוף שגם נועד לשטח עם סוליה מחומר מיוחד.http://www.google.co.il/search?hl=iw&client=firefox-a&hs=rf0&rls=org.mozilla:en-US:official&&sa=X&ei=6k9HTIayGcWF4QbGotXZCQ&ved=0CAUQBSgA&q=saucony+progrid+xodus+2&spell=1
פורסם 2010 ביולי 2115 שנים מחבר תודה על ההמלצות, אבל בסוף נקנו ה-Brooks Trance 8 (הדגם הקודם של ה-Trance 9)בחירה טובה?
פורסם 2010 ביולי 2215 שנים כל נעל של Saucony היא בחירה טובה. ספציפית לגבי הדגם הזה, זה כמו בפרסומת: "זה טוב, אבל לא מצויין"
פורסם 2010 ביולי 2215 שנים צודק, לא שמתי לב, חשבתי תלך על משהו שלהם. את החברה הזאת אני אפילו לא מכיר.
פורסם 2010 ביולי 2215 שנים אני כבר שנתיים וחצי עם נעלי NEW BALANCE ב350 שקל,הן שרדו שני טיולים שנתיים (אחד בנגב), ריצות קבועות של מינימום פעמיים בשבוע ועדיין ניראות כמעט כמו חדשות, חוץ מכמה קמטים ושריטות שקשה לשים אליהן לב ושרוכים קרועים. עד עכשיו אני לא מבין מי צריך נעליים ב900 שקל שתוך שנה וחצי נישחקות כשאפשר לקנות נעל ב300-500 שקל עם מדרס מותאם אישית בAXIS
פורסם 2010 ביולי 2215 שנים ה-Saucony שלי שקניתי בואוצ'ר הנחה בטירונות הקרבית עלו כמעט אלף שקל ומחזיקות מעמד מזה 7 שנים.זו נעל שברגע שלובשים אותה מבינים למה כולם מתלהבים בהשוואה לכל נעל אחרת באותה רמת מחיר
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.