פורסם 2003 באוקטובר 2122 שנים אז ככה יש לי צורב יאמאהה דפוק שהורס לי דיסקים ולפעמים צורב ולרוב נתקעאני רוצה לקנות צורבוכרגע יש לי 114 שח בחשבוןחודש הבא אני מקבל איזה 382 שח382 +114 = 496 שחואני רוצה לקנות צורבאז ככה אני יודע שפלקבטור זה צורב הכי טובאבל הוא עולה גם הרבהמחיר פתיחה בנטאקשן 775 שחואמרו לי שגם איזוס טוב (Asus)והוא עולה משהו בסביבות ה 200 +עכשיו אני מעוניין בפלקסטוראך אין לי כרגע תכסף ולא רוצה ללוות מההוריםלא נעיםכדאי לי לחכות שיהיה לי כספ לפלקסטור?או ללכת על האיזוס?או לקחת משהו אחר יותר זול וטוב?יש דבר כזה? אם כן מה?או שאתם יכולים להציע לי משהו אחר?ד"א אני חייל
פורסם 2003 באוקטובר 2122 שנים עוד הפעם האנשים המפחדיים האלה בתמונות ?!? מה הם קשורים ? הם עושים לי סיוטים - אם הם לא קשורים לנושא אל תשימו אותם ! נ.ב שנה כותרת בהתאם לחוקי הפורום
פורסם 2003 באוקטובר 2122 שנים תרגע אח שלי , זה נראה לי כמו הבחור מסדרת סרטי "העורב" המצויינת להפליא , חבל שהוא נפטר :-[ , תקנה צורב בסביבות ה350 - 400 52*24*52 יספיק לך לכל דבר , שמעתי שה LITE-ON טובים , תנסה אותם .
פורסם 2003 באוקטובר 2122 שנים אנא קרא את חוקי הפורום ושנה את הכותרת שלך בהתאם.מה ברנדון לי בתמונה מ"THE CROW" קשור בדיוק?לשאלתך, קנה את הLITEON 52x32x52 צורב מעולה, עולה כ300 שקלים.
פורסם 2003 באוקטובר 2122 שנים אני ממליץ לך על סוני/לייטאון , זולים וגם איכותיים..עכשיו בנוגע לצורב שלך, היה לי פעם צורב שהיה דופק דיסקים, אבל גיליתי שזה היה בגלל התוכנה, אולי תנסה לצרוב בתוכנה אחרת ממה שאתה משתמש עכשיו ?
פורסם 2003 באוקטובר 2122 שנים מחבר אז הנה הסבר בקשר לתמונהאם לא שמתם לב הניקניים שליזה el cuervoיודעים מה זה?כמובן שלא זה העורב בספרדיתואני חולה על טרילוגיית העורב ובכלל על הדמות ועל ברנדוןובגלל זה אני שם תתמונותולמי שיש בעיה עם זה שייתחבר לי למוצצודרך אגב בקשר למה שכתבת אח שלי שלהחליפ תוכנה לא יודע ניסיתי עם נירו 5 הישןניסיתי עם איזי סי די קרייטור 5 פלטיניוםעם 4ועכשיו הורדתי נירו 6עוד לא התקנתיאבל עד לפני כמה זמן הצורב צרב טובכמה זמן =חודש חודשיים שלוש
פורסם 2003 באוקטובר 2122 שנים יפה, אתה חולה על טרילוגיית העורב? תסתכל במחשב שלך על התמונות, לא צריך להעלות לפה.תקרא את חוקי הפורום, תשנה את הכותרת ושלא יהיו ממך עוד תגובות כמו:ולמי שיש בעיה עם זה שייתחבר לי למוצצכי כאן לא מדברים ככה.
פורסם 2003 באוקטובר 2122 שנים אני מציע לך שאתה כותב הודעה שיהיה יותר מסודר, שלאנשים יהיה יותר קל להבין.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.