עבור לתוכן

המלצה בין כרטיסי מסך 460GTX ,465GTX ל-470GRX

Featured Replies

פורסם

אני שוקל לקנות כרטיס מסך (כן, רק של NVIDIA), מבחינת הכרטיס אין לי מגבלת תקציב (בין ה-3 שציינתי בכותרת...)

אני משתמש ברזולוציה 1920x1080 ויש לי ספק של 400W (אם כי החזק בחבורה).

על פי ביקורות נראה שהספק שלי אמור להחזיק את שלושת הכרטיסים, למרות שעם GTX470 הוא יתקשה קצת.

יש גם עניין של צווארי בקבוק. מה ממליצים?

עניין אותי הכרטיס הזה, אבל אין בארץ:

http://www.guru3d.com/article/msi-n465gtx-twin-frozr-ii-review/

כמה נקודות בקשר להספק:

1. השתמשתי בעבר ב-4870HD והספק החזיק מצוין.

2. המעבד הינו Q9550S והוא צורך 65W ולא 95W.

3. אני לא משתמש בסידירום (אבל כן משתמש בשני קשיחים).

פורסם

כמובן שהאפוציה הטובה ביותר היא GTX 470 אבל הספק שלך לא יסחוב אותו, את ה460 אני חושב שאולי עוד איכשוה כן אבל אל ה470 לא ניראה לי ,החברות ממליצות על ספקים של 500W + בשביל כאלה כרטיסים

פורסם

כמובן שהאפוציה הטובה ביותר היא GTX 470 אבל הספק שלך לא יסחוב אותו, את ה460 אני חושב שאולי עוד איכשוה כן אבל אל ה470 לא ניראה לי ,החברות ממליצות על ספקים של 500W + בשביל כאלה כרטיסים

30A במסילת ה12V לא יספיקו לGTX470?!

פורסם

גבולי ביותר. ולא מומלץ בכלל. לGTX465 ולGTX470 מומלץ לפחות ספק של 550W ועדיף שיהיה איכותי.

תקח את הGTX460 (מציג ביצועים ברמת הGTX465, לפעמים אף עובר אותו, וזאת ללא המהרה), אחרי המהרה אפשר להגיע לרמת הGTX470, ועדיין בצריכת חשמל נמוכה יותר ובפחות טמפרטורה ורעש.

בהחלט הכרטיס שהייתי קונה.

וגם הספק שלך אמור להסתדר איתו.

פורסם

גבולי ביותר. ולא מומלץ בכלל. לGTX465 ולGTX470 מומלץ לפחות ספק של 550W ועדיף שיהיה איכותי.

תקח את הGTX460 (מציג ביצועים ברמת הGTX465, לפעמים אף עובר אותו, וזאת ללא המהרה), אחרי המהרה אפשר להגיע לרמת הGTX470, ועדיין בצריכת חשמל נמוכה יותר ובפחות טמפרטורה ורעש.

בהחלט הכרטיס שהייתי קונה.

וגם הספק שלך אמור להסתדר איתו.

30A במסילת 12V זה אומר שהכרטיס מסך יכול לצרוך עד 360 וואט :-\ יחזיק בלי בעיה

פורסם
  • מחבר

חבר'ה... 4870 הישן "דרש" 500W והספק שלי סחב אותו בלי בעיה.

בכל אופן, הסתמכתי על זה:

http://www.techpowerup.com/reviews/Zotac/GeForce_GTX_460_1_GB/29.html

נראה ש-4870 צורך יותר מ-465GTX אפילו והם משתמשים במערכת מאוד בזבזנית, המעבד שלי צורך חצי מ-Nehalem ויש עוד דברים שם שהם בזבזנים.

פורסם

דימקה, פשוט תיקח GTX460 ותמהיר אותו. הפתרון הזול והיעיל ביותר. ולא תיקח סיכונים מיותרים עם הספק.

פורסם
  • מחבר

דימקה, פשוט תיקח GTX460 ותמהיר אותו. הפתרון הזול והיעיל ביותר. ולא תיקח סיכונים מיותרים עם הספק.

תודה, זה נשמע רעיון מצוין... ראיתי שמוכרים כבר של חברות Gainward ו-Sparkle, יש משהו נורמלי יותר? החברות האלה לא נראות לי...

פורסם

ומה לא נורמאלי בשתיהן ? זה שתי חברות גדולות שמאוד מוכרות בחו"ל

פורסם

30A במסילת 12V זה אומר שהכרטיס מסך יכול לצרוך עד 360 וואט :-\ יחזיק בלי בעיה

כרטיס המסך הוא ממש ממש לא הצורך היחידי על מסילת ה12V. יש גם את המעבד שאם זה מרובע אז 95W לפני המהרה ויכול להגיע עד 160W אחרי המהרה, כוננים קשיחים, מאוררים וכל מה שמתעלק על המולקסים האלה בערך. כרטיס GTX470 אינו מומלץ לספק 30A

פורסם
  • מחבר

כרטיס המסך הוא ממש ממש לא הצורך היחידי על מסילת ה12V. יש גם את המעבד שאם זה מרובע אז 95W לפני המהרה ויכול להגיע עד 160W אחרי המהרה, כוננים קשיחים, מאוררים וכל מה שמתעלק על המולקסים האלה בערך. כרטיס GTX470 אינו מומלץ לספק 30A

המעבד שלי צורך 65W, הספק שלי גם בעל מסילות נפרדות עד כמה שידוע לי.

ומה לא נורמאלי בשתיהן ? זה שתי חברות גדולות שמאוד מוכרות בחו"ל

הרושם שלי שהם מתקלקלים יותר (בניה חלשה של ה-PCB, חומרים זולים יותר).

גם ראיתי כמה Manuals של כרטיסים מהאתר של Sparkle ויש בהם מלא שגיאות כתיב ודקדוק, לא בוטח בהם (נראה חובבני). :smile1:

פורסם

המעבד שלי צורך 65W, הספק שלי גם בעל מסילות נפרדות עד כמה שידוע לי.

הרושם שלי שהם מתקלקלים יותר (בניה חלשה של ה-PCB, חומרים זולים יותר).

גם ראיתי כמה Manuals של כרטיסים מהאתר של Sparkle ויש בהם מלא שגיאות כתיב ודקדוק, לא בוטח בהם (נראה חובבני). :smile1:

תאמין לי ,ששני החברות האלו הם ממש לא חובבניות ,חברות מעולות עם שם עולמי טוב ,הבעיה שהם פחות נפוצים בארץ ,כמו שאם תגיד למישהו שאתה רוצה לקנות כרטיס לש HIS הוא יצחק עליך ,למרות שאלו כרטיסים טובים מאוד .

פורסם
  • מחבר

תאמין לי ,ששני החברות האלו הם ממש לא חובבניות ,חברות מעולות עם שם עולמי טוב ,הבעיה שהם פחות נפוצים בארץ ,כמו שאם תגיד למישהו שאתה רוצה לקנות כרטיס לש HIS הוא יצחק עליך ,למרות שאלו כרטיסים טובים מאוד .

מעדיף EVGA, Zotac, Gigabyte, Asus, ואפילו Leadtek...

אגב במקרה את HIS מכיר, הם אחלה חברה, מייצרים כרטיסים של ATI.

פורסם

מעדיף EVGA, Zotac, Gigabyte, Asus, ואפילו Leadtek...

אגב במקרה את HIS מכיר, הם אחלה חברה, מייצרים כרטיסים של ATI.

אני בטוח שהרבה אחרי יגידו דברים טובים על שתי החברות אלו ...

במיוחד Gainward

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים