פורסם 2010 ביולי 2015 שנים מחבר תרצה או לא, זה עיניין פסיכלוגי ..אם מקועקע מרגיש ככה, מי אתה שתפסול?לכל שלושת המגיבים האחרונים, תראו קצת על חשיבה עם ראש פתוח,זה שאמרו לכם בילדות שקעקועים זה רע וזה לפושטקים, טוב זה נכון, אבל למה לא לנסות?
פורסם 2010 ביולי 2015 שנים ראשית, הרוב עושים קעקוע בגלל שזה אופנתי ולא בגלל שזה מחבר אותם למשהו. שנית, אני נגד פעולות בלתי הפיכות לגוף. כן, יש היום לייזרים וכל מיני שיטות אחרות להסרת קעקועים, אבל בכל מקרה נשארת צלקת.
פורסם 2010 ביולי 2015 שנים BigTools, תעשה טובה ותשנה את הכותרת של הת'ראד, לא הכי מתאים לי להגיב בת'ראד עם כותרת כזו.אם אתה באמת רוצה עזרה בבחירת קעקוע, אתה צריך להגיד באיזה גודל ומקום אתה רוצה לעשות את הקעקוע, ובמידה ואתה רוצה קעקוע שהוא game-related - תגיד אילו משחקים אתה אוהב.אתה גם יכול ללכת על קעקוע של איזשהו internet meme.
פורסם 2010 ביולי 2015 שנים שכחת גם לציין שהוא צריך להוסיף תקציב... עריכה: איך אני מוריד את עצמי מקבלת עדכונים לשרשור הזה?
פורסם 2010 ביולי 2015 שנים לכל שלושת המגיבים האחרונים, תראו קצת על חשיבה עם ראש פתוח, זה שאמרו לכם בילדות שקעקועים זה רע וזה לפושטקים, טוב זה נכון, אבל למה לא לנסות? פושטקים...חחח....
פורסם 2010 ביולי 2015 שנים מחבר אני יותר אהבתי את ההוא מג'ק-אס שקיעקע על הגב סיימלי במהלך נסיעת שטח. פושטקים...חחח....
פורסם 2010 ביולי 2115 שנים בן דוד שלי עשה לפני 15 שנים בערך קעקוע של אופטימוס פריים. זה גיקי לא?יש המון דמויות מחשב\אנימציה שיכולים להוות רעיון טוב לקעקוע.
פורסם 2010 ביולי 2115 שנים מחבר קצת בעייתי לקעקע אייפי .. אני חושב שאני נסגר על ה PI מסביב ליד .. זה חמוד לאללה.
פורסם 2010 ביולי 2115 שנים תקעקע127.0.0.1נשמע לי אחלה רעיון.127.0.0.1 Sweet127.0.0.1נראה לי שראיתי את זה איפשהו
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.