עבור לתוכן

התייעצות לגבי מפרט שהרכבתי למחשב לעריכת וידאו (AVID) - עד 6000 ש"ח.

Featured Replies

פורסם

אהלן. אני מעוניין לשלב חלקים מהמחשב הישן שלי עם מפרט חדש למחשב לעריכת וידאו.

יש לי:

0ZC -2GB 800MHZ

KINGSTON - 2GB 800MHZ

ספק כוח - HUNTKEY 550W

דיסק קשיח - WD 320GB 7200RPM 16MB Sata2 AAKS

2 מסכים acer '19

ואת כל אלו חשבתי להוסיף למפרט הבא:

Intel Core i5 750 SLBLC Socket 1156 2.66Ghz Tray

מאוור ThermalTake CLP0524 Socket 775

Samsung 500GB 16MB Sata2 HD502HJ SpinPoint F3 - X2

PNY Quadro FX1700 512MB PCI Experss

ThermalTake Element T 1*20cm 1*12cm Fan Black + ThermalTake 700Watt

לגבי לוח אם - אני לא יודע איזה לוח יכול להתאים למפרט הנוכחי ולזכרונות היחסית ישנים. - אשמח להמלצה.

בכל מקרה, אני צריך מחשב חזק לעבודות מקצועיות, שיריץ 1080X1920 בלי למצמץ ושיוכל לשבת אצלי כמה שנים טובות.

האם מה שאני מנסה לבונת כאן מישן\חדש יכול לעמוד בדרישות האלו? אם לא, אשמח לעזרתכם במה ניתן להוריד/להשאיר וכו...

התקציב הוא עד 6000 ש"ח.

תודה מראש. :xyxthumbs:

פורסם

1. אין אף לוח שבעולם שיעבוד עם המעבד הזה והזיכרונות הללו מאחר והבקר שמובנה במעבד עצמו מותאם לDDR3 בלבד.

2. הספק שלך ג'נרי.

פורסם
  • מחבר

אוקיי. להעיף ת'ספק. הבנתי.

לגבי הלוח אם\מעבד. האם יש מעבד שיכול להתאים? או שכדאי לי פשוט לוותר על הזכרונות הקיימים ולקנות DDR3?

פורסם
  • מחבר

אנשים,

אני יותר מאשמח לעוד תגובות!

פורסם
  • מחבר

אני סגור פחות או יותר על המפרט, חוץ משני דברים קטנים:

Intel Core i7 930 2.8Ghz Tray

GA-X58A-UD3R X58 CHIPSET

Scythe Mugen 2 - Infinity

SeaSonic S12II-620 620Watt 80Plus Bronze

Samsung 6GB Kit (2GBx3) DDR3 1333Mhz Core I3 I5 I7

WD 320GB 7200RPM 16MB Sata2 AAKS - מהמחשב הישן

PNY Quadro FX580 512MB PCI Experss- למרות שמכל הדיונים פה באתר ובכלל קיבלתי את הרושם שאני יכול להשאיר את הכרטיס מסך שיש לי כרגעGeForce 9600GT -

LG GH22 SATA x 22 Black - מהמחשב הישן

Creative Audigy SE

ANTEC P193 / CM 690 II Advanced - לא מצליח להחליט בין השניים.

אני ממש רוצה להזמין את כל החלקים כבר השבוע, אז אני אשמח לתגובות!!!

תודה. :xyxthumbs:

פורסם

לגבי כרטיס המסך, כדאי לבחור בQUADRO, ספציפית בAVID הוא נותן ביצועים טובים יותר. לגבי הכרטיס הישן, כאשר אתה לוקח לוח X58, אין סיבה לוותר גם עליו.

לגבי המארז, זה עניין של שקט בעיקר. אם השקט הכרחי, הרי שהANTEC יהיה לך לנכס, ואם לא הוא לא MUST, אז גם ה690 2 יהיה בסדר גמור.

פורסם
  • מחבר

לגבי הכרטיס הישן, כאשר אתה לוקח לוח X58, אין סיבה לוותר גם עליו.

תסלח לי על הבורות כן, אבל מה זאת אומרת?

לגבי המארז, זה עניין של שקט בעיקר. אם השקט הכרחי, הרי שהANTEC יהיה לך לנכס, ואם לא הוא לא MUST, אז גם ה690 2 יהיה בסדר גמור.

אתה יודע, עדיף שיהיה שקט, ה690 נחשב מארז מרעיש?

פורסם
  • מחבר

אמממ.... ?

פורסם
  • מחבר

תוך כדי הקפצה אני אוסיף שאלה:

אני מתכנן להרכיב את המחשב לבד (פעם ראשונה) רציתי לדעת איזה בדיקות עושים עליו במעבדות אחרי ההרכבה והאם אני יכול לעשות את אותן בדיקות בעצמי. תודה לכל העונים.

פורסם

1. לגבי כרטיס המסך, לוח X58 מאפשר לחבר למערכת יותר מכרטיס מסך אחד, לכן תוכל לחבר גם את הכרטיס הישן שלך.

2. המארז עצמו לא רועש, כי קופסאת מתכת ופלסטיק אינה רועשת, ניתן לסדר את המאוררים כך שהרעש של ה690 המקורי הוא בגדר הסביר, והוא מארז לא רע בכלל.

3. כל מקום מבצע את הבדיקות שלו. יש מקומות שמתקינים מערכת הפעלה כלשהי ומסיכים שהמערכת תקינה ויש מקומות שבודקים פרטנית, בודקים RAM, בודקים קשיח מתקינים מערכת הפעלה ומריצים בדיקות מאמץ כולל בדיקה של טמפרטורות, כל מקום והנהלים שלו. הבדיקות נעשות ע"י שימוש בתוכנות אלו ואחרות כך שאתה יכול לבצע אותן בעצמך.

פורסם

אני סגור פחות או יותר על המפרט, חוץ משני דברים קטנים:

Intel Core i7 930 2.8Ghz Tray

GA-X58A-UD3R X58 CHIPSET

Scythe Mugen 2 - Infinity

SeaSonic S12II-620 620Watt 80Plus Bronze

Samsung 6GB Kit (2GBx3) DDR3 1333Mhz Core I3 I5 I7

WD 320GB 7200RPM 16MB Sata2 AAKS - מהמחשב הישן

PNY Quadro FX580 512MB PCI Experss- למרות שמכל הדיונים פה באתר ובכלל קיבלתי את הרושם שאני יכול להשאיר את הכרטיס מסך שיש לי כרגעGeForce 9600GT -

LG GH22 SATA x 22 Black - מהמחשב הישן

Creative Audigy SE

ANTEC P193 / CM 690 II Advanced - לא מצליח להחליט בין השניים.

אני ממש רוצה להזמין את כל החלקים כבר השבוע, אז אני אשמח לתגובות!!!

תודה. :xyxthumbs:

היי,

לדעתי כאשר עובדים עם ווידיאו, אחד הפרמטרים החשובים ביותר זה דיסקים קשיחים.

יש דיון סוער בנושא בלינק הבא http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=468193.0

כולם מסכימים עם דבר אחד, דיסקים חייבים להיות ברייד כלשהו בכדי להוסיף מהירות. אפילו עם יש לך מעבד הכי חזק בעולם, קריאה/כתיבה על דיסק איטי,

תאיט את כל העבודה.

מבחינת מארז זה לא רק שקט ויופי. מארז טוב עם אוורור טוב, יקרר יותר טוב את כל החלקים בפנים וכתוצאה מכך אורך חיי החלקים שבפנים יגדל.

כמו כן מארז מספיק גדול, זה גם נוחות בזמן הרכבה והחלפת רכיבים. לדעתי זה שווה את ההשקעה. אנשים חוסכים על זה כסף ולאחר שנתים, כאשר נאלצים לקנות מחשב חזק, זורקים הכל לפח וקונים את כל החלקים כולל מארז מחדש. אז תחשוב גם לתווך הארוך.

מקוה שעזרתי במשהו. :hi:

פורסם
  • מחבר

yz101 היקר, אין צורך בציניות. ('המארז עצמו לא רועש, כי קופסאת מתכת ופלסטיק אינה רועשת') מן הסתם, התכוונתי למארז סטנדרט, כמו שהוא מגיע.

לגבי חיבור שני כרטיסי המסך, יש לי עוד כרטיס 9500GT, ישנה אפשרות לחבר את שניהם בSLI? (אני באמת מחפש לחסוך פה את הקניייה של הQUADRO :))

ולגבי התוכנות, אשמח אם תוכל להמליץ לי על כמה.

sashad2003! תודה רבה על התגובה!

RAID כמובן שאעשה. ואתה צודק בקשר ל'מארז לכל החיים', אני בוחן עכשיו מספר מארזי FULL-TOWER למרות שה-P193 עדיין לא ירד מהפרק מתוקף היותו סה"כ די FULL בעצמו.

תודה לכם על התגובות.

פורסם

מערך SLI לא תוכל להרכיב כי יש צורך במערך סימטרי והכרטיסים הנ"ל בכלל לא מבוססים על אותה ליבה.

פורסם

מערך SLI לא תוכל להרכיב כי יש צורך במערך סימטרי והכרטיסים הנ"ל בכלל לא מבוססים על אותה ליבה.

צודק.

עד כמה שידוע לי הם אמורים להיות לא סטם סימטרי. הם אפילו אמורים להיות מאותו תאריך יצור.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים