עבור לתוכן

מדוע אין שום סיכוי ל-EBAY ישראלי ומדוע חייבים ללכת בארץ עם נעליים גבוהות גם בקיץ

Featured Replies

פורסם

מפני ש-80 אחוז מהאוכלוסייה הם מנייאקים מדופלמים שחונכו מלידתם לדפוק אנשים אחרים

ושזה בסדר לדרוך על גופות בדרך להגשמת האינטרסים שלהם.

בארץ למרבה האבסורד ,המניאקים הללו נחשבים כגיבורים ,זוכים להערצה ומתהלכים ברחובות בגאווה

חמושים ב-SMARTFHONE חדיש ובמרצדס קבריולה.

במדינות אחרות המשוואה הפוכה- רק 20 אחוז מניאקים וכאשר הם נתפסים על

עבירות נגד החוק\ התנהגות סוציומטית ואנטי סוציאלית בניגוד לנורמות האנושיות הבסיסיות

הם מוקעים ומוחרמים חברתית ובמקרים חמורים מושלכים לכלא לשנים ארוכות ורכושם מחולט לטובת הציבור.

האנטישמיות כיום לצערי הרב בחלק לא קטן ממנה ,מוצדקת בהחלט ולא חסרים דוגמאות לכך כמו :

1. האנטישמיות החדשה ביפן בעקבות התנהגות התיירים הישראליים .

2. התנהגות הישראלים בחו"ל - ניתן לשמוע ולזהות ישראלים באירופה\ארצות הברית \במזרח הרחוק

ממרחק של עשרות מטרים על פי הצעקות שלהם והניסיונות לעקוף תורים ולרמות את המקומיים בכל מיני דילים מפוקפקים.

3.בכלל בכל אינטראקציה חדשה עם ישראלים ( ולא משנה אם זאת אינטראקציה חברתית \עסקית\ רומנטית )

מייד ניתן לזהות ניסיון של הצד השני לראות :

"מה אתה שווה ? "

איזו תועלת ניתן להפיק ממך ? ,

איך אפשר לקמבן אותך \ לעשות עלייך סיבוב \ לעקוץ אותך .

דוגמא טיפוסית נוספת היא בהתנהגות של ישראלים במפגש ראשוני של פנים אל פנים:

הישראלי \הישראלית הממוצע\ת יתחיל בסקירה יסודית מלמטה למעלה של מה אתה נועל ומה אתה

לובש ומה שווים הכספי המשוער כדי לקטלג אותך ב-"מגירה" הסוציו אקונומית הנכונה ואחר כך ימשיך בשאלות

חצופות כמו :

היכן אתה עובד ?,

כמה אתה מרוויח ?

היכן אתה גר ובאיזו שכונה?

גר בשכירות \בית בבעלותך ?

אם במדינות העולם השלישי צריך "עיניים בגב " וכל הזמן להיזהר מלחטוף נבוט מאחורה \סם מרדים במזון\שתייה

אז בארץ חייבים להלך עם "מגפיים גבוהות" עקב העובדה שהאוכלוסייה מורכבת מ-80 אחוז נחשים ארסיים.

ככלל הישראלים הם עם מגעיל,תחמן,חוצפני,אגרסיבי,ברברי, גס רוח,נצלני,מניפולטיבי,חסר סבלנות וסובלנות,

שתלטן וחרא של בני אדם.

מה שאותי מעניין ולא הצלחתי למצוא לו תשובה חרף כל השנים שלי בארץ זה

האם מדובר בגנטיקה דפוקה ו\או מנטליות מקומית מעוותת שהיא שילוב מוטנטי מבחיל בין

הברבריות הצפון אפריקאית לבין היהדות האירופאית הגלותית הדפוקה לא פחות.

חרף כל הזבל האנושי שפגשתי בארץ ,אני עדיין ציוני אבל אני מעדיף להיות ציוני מרחוק

בדומה לאותו אחד שיש לו אח שהוא לא סובל ומעדיף לשמור ממנו מרחק ביום יום

אבל אם משהו חס חלילה יקרה לו אז הוא יהיה הראשון שיסייע מתוך הרגשת מחויבות עמוקה.

הכותב הוא יהודי שהגיע לכאן כמו רבים מבני משפחתו מחו"ל ,קיבל הכרה כחייל בודד

,שירת בקרבי ,עושה מילואים

וכנראה לא יישאר כאן עוד זמן רב ......

• תגובות 30
  • צפיות 3.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

שני דברים יש לי להגיד לך:

1. בן אדם, תירגע, זה לא בריא ללב להתעצבן (ועוד בימים שבהם מדגישים את הצורך להמנע מ"שנאת חינם").

2. אם כל כך רע לך, סע מפה ואל תחזור. תאמין לי, אנחנו לא צריכים אותך פה, ואם אתה שונא ישראלים כפי שאתה כותב, אתה מוזמן לתמוך במפלגות ובתנועות הערביות (בצלם, חד"ש, קדימה, שלום עכשיו וכו') ולעוף מפה (תרתי משמע).

פורסם

אז אולי תלך מפה כבר :-\?

פורסם

למה שילך? הדיונים שלו משעשעים בדר"כ, מעקב

פורסם
  • מחבר

שני דברים יש לי להגיד לך:

1. בן אדם, תירגע, זה לא בריא ללב להתעצבן (ועוד בימים שבהם מדגישים את הצורך להמנע מ"שנאת חינם").

2. אם כל כך רע לך, סע מפה ואל תחזור. תאמין לי, אנחנו לא צריכים אותך פה, ואם אתה שונא ישראלים כפי שאתה כותב, אתה מוזמן לתמוך במפלגות ובתנועות הערביות (בצלם, חד"ש, קדימה, שלום עכשיו וכו') ולעוף מפה (תרתי משמע).

אתה בכלל לא בכיוון .

1. הצבעתי לביבי.

2.אני לא שונא ישראלים באשר הם ישראלים ,אלא את הרוב בגלל המנטליות ,התרבות,ההתנהגות והעובדה שהיום "אדם לאדם זאב זה לזה" .

3.גרתי 4 שנים בקרני שומרון - כלומר הייתי מתנחל לכול דבר ועניין על כל המשתמע מכך.

4.ניפצעתי בעת שרותי הצבאי בשטחים ב-2002 בפעילות שבה נהרסו כל מעבדות החבלה בערים הפלשתינאיות

ויתכן מאוד שאתה\קרובי משפחתך היום חיים ובעלי גפיים (כלומר לא רוטשו בפיגוע נוסף באוטובוס\קניון \מסעדה) בין היתר גם בזכותי.

5.ומה את עשית בשביל המדינה שאתה מרשה לעצמך להטיף מוסר לאחרים , אה???

פורסם

u-mad1.jpg

ד"א אני מסכים עם OP, רק שכמובן זה הסטריאוטיפ ובשלל האנשים יש את התואמים לו ויש את אלו שלא.

פורסם

הוא קצת נסחף, אנחנו לא היחידים בעולם עם חוצפה אבל בהחלט יש אמת בדבריו.

בתור אדם שקט (או בשפה "ישראלית" פראייר) אני נתקל בהרבה מקרים של יחס מגעיל וגובל על לא חוקי מאנשים - המקרה האחרון היה חודש שעבר כשהתקינו מזגן בביתי.

נסו לעמוד בתור במשרד ממשלתי/ קופת חולים או כל מקום בסגנון:

מגיעים לוקחים מספר ומחכים? לא "הישראלי"! הוא יקפוץ לדלפק 5 מספרים לפני התור שלו או יידחף בטענה שהוא צריך לשאול שאלה ואם אתה מציין שזה תורך הוא ישאל מדוע לא עקפת.

בהרבה חנויות או מרכזים נותני שירות גם היחס ללקוחות על הפנים, במיוחד אם אתה רוצה לממש אחריות (אמנם הרבה לקוחות הם חיות שחושבות שמגיע להם הכל אבל זה לא אומר שאני צריך לצעוק כדי לקבל שירות).

ושלא אתחיל לדבר על תרבות הנהיגה בארץ.

יש מקומות שבהם יכולתי להיות אדם ממוצע אבל בארץ אני פראייר וגאה בזה.

למרות זאת, יש גם דברים טובים שאין במקומות אחרים:

יש משהו מאוד קיצוני בחיים בארץ, "ישראלי" ינסה לדפוק את כולם מסביבו אבל בעת הצורך יילחם כדי להגן על האנשים שהוא דפק.

השאלה היא, אם היינו שונים בתור חברה, היינו שורדים את כל הסכנות? או שאולי ההתנהגות גרמה לסכנה?

בכל מקרה, אין לנו ארץ אחרת ובלעדינו כל העולם היה נופל בפני האיסלאם הקיצוני האלים.

פורסם

בכל מקרה, אין לנו ארץ אחרת ובלעדינו כל העולם היה נופל בפני האיסלאם הקיצוני האלים.

אני לא מסכים עם זה,

מדינות מסויימות כבר סגרו שערים לכל סוג של עלייה מוסלמית, ונורא קל להבין אותן.

לא כי מוסלמים וערבים הם לא בני אדם, אלא שדתם ויסודות תרבותם אלימים ופרמיטיבים למדי, לדעתי הוגן לגמרי שאלו המהווים חלק בתרבות זו ישארו בקרב דומיהם, ולא יתערבבו עם אוכלוסיה שונה ויהרסו אותה כמו קוקטייל שנהרס מהוספת יותר מדי אבסנט.

כל זה כמובן כיוצא מנקודת הנחה (ידיעה) שהערבים לא מנסים וממש לא מעוניינים בשינוי כלשהו בתרבות שלהם וכל מה שמקובל וקשור לכך.

פורסם

You_mad_grimace.jpg

@OP

פורסם

מי שחושב שכולם לא נורמליים חוץ ממנו, משהו לא בסדר אצלו...

המנטאליות הישראלית דפוקה, אבל עדיין יש אנשים טובים.

פורסם
  • מחבר

אני לא מסכים עם זה,

מדינות מסויימות כבר סגרו שערים לכל סוג של עלייה מוסלמית, ונורא קל להבין אותן.

לא כי מוסלמים וערבים הם לא בני אדם, אלא שדתם ויסודות תרבותם אלימים ופרמיטיבים למדי, לדעתי הוגן לגמרי שאלו המהווים חלק בתרבות זו ישארו בקרב דומיהם, ולא יתערבבו עם אוכלוסיה שונה ויהרסו אותה כמו קוקטייל שנהרס מהוספת יותר מדי אבסנט.

כל זה כמובן כיוצא מנקודת הנחה (ידיעה) שהערבים לא מנסים וממש לא מעוניינים בשינוי כלשהו בתרבות שלהם וכל מה שמקובל וקשור לכך.

בתור מתנחל לשעבר שחי בשטחים ,שירת שם בסדיר ועדיין עושה תעסוקה מיבצעית

כולל חיפושים בבתי חשודים בשטחים ב-4 בלילה

אני יכול להגיד לך בפה מלא שיש הרבה ערבים שהם יותר בני אדם מחלק גדול מאלו שקוראים

לעצמם יהודים ושמים כיפה על הראש.

יש בינינו לבינם מלחמה לגיטימית על אדמה אבל זה לא הופך אותם לפחות בני אדם מאיתנו.

פורסם

יש לי תאוריה מעניינת בנושא: עד לאחרונה (70 שנה אחרונות נניח) כל אותם ישראלים, יהודים למעשה,

היו פזורים ברחבי העולם, ותאמין או לא מר DAN79 האנטישמיות התחילה לפני התיירים הישראלים בחו"ל.

(שאגב גם אני חושב שהיא מוצדקת)

היו הרבה ששונאו את היהודים, כל אחד ממניע אחר, והמיתוס התמידי של היהודי שעוסק בכסף, זה המשך טבעי.

ואיך מישהו שעוסק בכסף שלך, שהוא תרגום הישיר לשעות עבודה שלך, תמיד תקבל רושם שמגיע לך יותר. (בעיקר כשאתה עובד במינימום)

היהודים היו חייבים להגן על עצמם, איכשהו, משמע לרמות קצת כדי לסגור את החודש.

מעידך-גיסא, היהודים סבלו מאנטישימיות עוד מהמאה הי"ז? יש לך הסבר לזה?

עכשיו, תחשוב, אומה שלמה שהופלתה קרוב ל-300 שנה (מהאנטישימיות עד האנטישימיות המודרנית) סוף סוף הגיע למדינה משלה,

נראה לך שה-300 שנה האלו יעלמו?אומה שהורגלה לא לצאת פריירים, ואם יש משהו בחינם, למה לא לנצל ?

זה יעלה לי קצת בכבוד עצמי? לא נורא, נחיה עם זה.

אפשר לפתוח את זה להמון כיוונים, מה שבטוח זה לא בא ביום בהיר אחד,

ישראלים פשוט חונכו ככה.

גילוי נאות: אני גם שונא את המנטליות הישראלים, לא מחשיב את עצמי ליהודי כלל (אטאיסט)

וכן, אני מודה בפה מלא שאני נחשב הישראלי "הפרייר". לא אכפת לי.

פורסם

אני יכול להגיד לך בפה מלא שיש הרבה ערבים שהם יותר בני אדם מחלק גדול מאלו שקוראים

לעצמם יהודים ושמים כיפה על הראש.

יש בינינו לבינם מלחמה לגיטימית על אדמה אבל זה לא הופך אותם לפחות בני אדם מאיתנו.

ושוב, כמו שאמרתי, מדובר פה בסטיגמות כוללות, שהן אמנם אמיתיות ומנכונות, אבל בכל אוכלוסיה יש התואמים לסטיגמה ויש שלא. ;)

פורסם

אני חייב להודות שאני מסכים עם DAN למרות שאני חושב שהוא מגזים עם היקף התופעה.. אבל עדיין גם אם רק 25 אחוז מהאנשים הם מניאקיים זה אומר שכל אדם רביעי שתפגוש ינסה לדפוק אותך, וזה גם דיי מסריח.

אבל יש גם המון אנשים טובים שכן מנסים לשנות את המצב פשוט רוע תמיד מתבלט, ואתה תמיד תזכור שמישהו עקף אותך בתור היום, אבל לא תמיד תזכור ששניה לפני זה מישהו עזר לך להרים כמה ניירות שנפלו לך מהיד..

ודבר נוסף - כל מדינה והצרות שלה - אולי האירופאים לא מנסים לתחמן אותך כל הזמן, אבל הם אנשים קרים כל כך, שאם חבר קופץ אליהם בצהריים לקפה ללא התראה הם בשוק..

פורסם

קשה להתקשר לפני? באמת!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים