עבור לתוכן

כמה ימים בשבוע אתם עובדים?

Featured Replies

פורסם

ובני כמה אתם?

אני אישית עובד 5-6 ימים בשבוע, משמרות ערב של כ-8 שעות עם שעות נוספות לפעמים, מ4 עד 12~.

בן 18 לפני גיוס.

ואתם?

פורסם

9 שעות ביום - א עד ה' פה ושם ימי שישי

פורסם

בן 18 לפני גיוס ולא מוצא עבודה בשום מקום :-\

פורסם

אשכול מצחיק אבל נזרום.

בן 22 ,עובד 4 פעמים בשבוע [מבחירה] כל יום זה משמרת של 8 שעות.

omri09 תהנה מהזמן :") אחרי הצבא יהיה לך הרבה זמן לעבוד.

פורסם
  • מחבר

בגיל 18 בלי עבודה אי אפשר להנות מהזמן אלא אם כן אין לך חיים ואתה משחק במחשב רוב הזמן.

כל יציאה זה כסף, ולצערי רק לעיתים נדירות זה כסף בסדר גודל של 50~ ש"ח בירה וסיגריות, ואני אפילו לא מדבר פה על חברה ושלל המתנות/מסעדות/סופ"שים בצימר ובילויים יחד איתה שעולים לא מעט כסף.

כואב בכיס. :(

מה מצחיק באשכול אדון Лось?

פורסם

כל יום, כל היום .. מסביב לשעון, אין מנוחה לרגע. :sleep:

פורסם

בגיל 18 בלי עבודה אי אפשר להנות מהזמן אלא אם כן אין לך חיים ואתה משחק במחשב רוב הזמן.

כל יציאה זה כסף, ולצערי רק לעיתים נדירות זה כסף בסדר גודל של 50~ ש"ח בירה וסיגריות.

מה מצחיק באשכול אדון Лось?

יש מיליון דברים מהנים לעשות שלא צריך "כסף" אליהם .

אפשר לצאת לטייל/לשחק כדורגל/סל,לבקר את סבתא וסבא ועוד מיליון דברים שלא צריך כסף בשבילהם,וזה שאתה יוצא לקניון או למועדון לא אומר שיש לך יותר חיים מאחד שבבית משחק במחשב.

ואני שהיתי בגילך עשיתי חיים עם חברה שלי עם 26 שקל, לנסיעות הלוך ושוב אליה ולא היה מאושר ממני.

בקשר שאמרתי שאשכול מצחיק,כי אשכול ממוצע הוא יהיה ענייני ויתרום לי מידע ושאני אוכל לתרום לו ,לא יודע אם מי זה מענין כמה אני עובד או בן כמה אני.

פורסם
  • מחבר

זה נחמד לפעמים לדעת קצת יותר על האנשים שאתה מעביר "איתם" זמן-מה כשאתה שוהה בפורום הזה.

ובוא נהייה רציניים, לנסוע אל החברה, להכין לה ארוחה מהמצרכים שיש בבית, לראות סרט ולהזדיין זה אחלה אבל צריך לגוון.

לא יודע מה איתך אבל הבנות בימינו ובגיל הזה דורשות יותר מזה, הייתי בנאדם שמח יותר אם לא היה שום צורך בכל זה וזה לא היה מקובל כמו שזה היום.

אני אישית כבר מזמן שכחתי איך זה לקחת 20 שקל לכרטיס הלוך-חזור ולבלות אצל חברה שלך סופ"ש בלי הוצאות. :-X

לגבי עניין היציאות, לצאת לקניון זה כמובן לא נקרא, אבל בגיל הזה לבנאדם פעיל סוציאלית עם כמות מכובדת של חברים תמיד יהיה לאן לצאת, וזאת בדרך-כלל תהייה מסיבה, או שהחבר'ה יושבים באיזה פאב, או שמתארגנים על כמה ליטרים או גרמים של שלל כזה או אחר בבית הריק של החבר - כדי באמת להנות צריך כסף בהרבה יותר מקרים מאלו שבהם אין בו צורך. :(

thread/

פורסם

שלחתי קורות חיים ל:

BUG(לא צריכים עובדים בסניף באיזור שלי)

KSP(לא ברור מה נסגר איתם, לא חוזרים אליי)

פיצה האט(כבר תפסו את כל המקומות)

דומינוס פיצה(לא חזרו אליי)

סטימצקי(לא חזרו אליי)

צומת ספרים(לא צריכים עובדים בסניף)

ACE(לא חזרו אליי)

OFFICE DEPOT(לא חזרו אליי)

ועוד כמה שבטח שכחתי.

לא מעוניין בעבודות של מלצרות/נקיונות.

חברה אין לי ואני צריך משהו שיוציא אותי מהבית, בנוסף יש כמה דברים שאני רוצה לקנות(בעיקר לפני הגיוס) והמצב הכלכלי בבית גרוע.

אני אוהב להתבטל, אבל גם זה נימאס בשלב מסויים. :(

פורסם
  • מחבר

תבחר מרכז מסחרי גדול בעיר שלך שנוח יחסית להגיע אליו ופשוט תעבור חנות-חנות ותשאל אם יש צורך בעובדים.

תיעזר בחברים, עבודה תמיד עוברת מפה לאוזן, זה לא באמת כזה קשה... ::)

פורסם

לא מעוניין בעבודות של מלצרות/נקיונות.

יש כסף טוב בניקיון - בתים פרטיים, בתי עסק, חדרי מדרגות.

אם אתה עובד פרטי או כשכיר ישיר של העסק ולא כעובד קבלן (ואז עושקים אותך) אתה יכול להרוויח לא רע. אשתי עבדה בניקיון כסטודנטית, לא עבודה קשה מדי ויותר מ-30 ש"ח לשעה.

פורסם

בן 16. שלושה ימים בשבוע משמרות של 8 שעות מבחירה. אני עצלן :sleep:

מה שמצחיק הוא שבזמן בית ספר עבדתי יותר, 4-5 ימים בשבוע.

פורסם

מצאת החמה עד צאת הנשמה...

ככה זה כשאתה עצמאי...

פורסם

עובד יומיים-שלושה בשבוע, במשרת סטודנט(סמסטר קיץ).

פורסם

א-ה

9-10 שעות ביום (לפעמים גם יותר)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים