עבור לתוכן

Teenage Mutant Ninja Turtles

Featured Replies

פורסם

היום צריך לצאת משחק חדש של צבי הנינג'ה. אולי חלקכם יגידו עכשיו שזה ילדותי ושלאף אחד לא אכפת אבל לפי דעתי זה משוג המשחקים הכי מהנים. משחק hit 'em up בסגנון של משחקי הARCADE של פעם אשר ממשיך את מסורת הכיף של סדרת משחקי הנינג'ה. אם הוא כמו הקודמים הוא מומלץ מאוד למשחק של שני אנשים, מי יודע, אולי עכשיו נוכל לשחק את זה גם ברשת ;D

כמה תמונות מהדמו שניתן להוריד בgamershell.com

ninja.png

ninja2.png

פורסם

הורדתי את הדמו ושחקתי קצת,

עושה רושם משחק נחמד אבל היו צריכים להשקיע קצת יותר בגראפיקה של המשחק.

פורסם

ניראה נחמד , אני עוד זוכר שהיה לי משחק של צבי הנינג'ה ב 486 שלי ;D והוא היה אחלה משחק

פורסם

נוסטלגייה נחמדה . מחקה למשחק המלאה

פורסם

נוסטלגייה נחמדה . מחקה למשחק המלאה

מחכה.

גם אני ;D

פורסם
  • מחבר

:(

באתר GAMERSHELL כתוב שהמשחק יעל כל גרסאותיו צא אתמול אבל בגיימר הישראלי כתוב שגרסאת המחשב תצא עוד חודש. בד"כ אני סומך יותר על אתרים מחו"ל אבל... עבר כבר יום ולא שמענו מן המשחק. בינתיים נשאר להנות מהדמו ולנסות לחסל את הרובוט במזבלה

פורסם

דבר ראשון אפשר לינק לדמו? חיפשתי בכמה אתרים ולא מצאתי ???

דבר שני, לא קוראים לז'אנר הזה beat - 'em - up?

בכל אופן, אני יודע שהמשחק לא משהו לקונסולות, אולי למחשב יש משהו שאין בקונסולות שהופך אותו לטוב, כי אני בונה על המשחק הזה.

פורסם
  • מחבר

יכול להיות שזה beat 'em up, אני סתם מושפע טופאק ;D

לינק לדמו - http://www.gamershell.com/news_DemoBTeenageMutantNinjaT.shtml

אני לא יודע אם זה יהיה יותר למחשב, לפעמים יותר נוח לשחק משחקים כאלו לגיימפאד. ואין, פשוט אין על צבי הנינג'ה במשחקים ל2. יש גם אמולטור אחד לSNES שאפשר לשחק איתו צבי הנינג'ה 4 (בזמן) ועוד אחרים ברשת

פורסם

חביב

פורסם

דבר ראשון תודה, סוף סוף לינק שעובד :)

ואני יודע שזה משחק של גיים פד, כל משחק שצריך לעשות קומבואים צריך גיים פד, אבל אם גרסת המחשב יותר טובה משחקים על המחשב. מקסימום אני אחבר את הגיים פאד הישן שלי למחשב :D

פורסם

נראה ממש נחמד. ;)

פורסם

המעבר ל3D במשחקי beat 'em up מקלקל את ההנאה. עדיף להישאר עם ה2D הנחמד והטוב.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים