עבור לתוכן

איפה אפשר למצוא בארץ כרטיסי מסך יעודיים ללפטופ?

Featured Replies

פורסם

יש לי נייד ASUS A8Js וכנראה הכרטיס מסך שלו הלך, בדגם של הנייד הזה אני יכול להחליף מעבד ומעבד גרפי...איפה אני מוצא חנויות שמוכרות כרטיסי מסך כאלו בארץ?

פורסם

ועל סמך מה בדיוק החלטת שניתן להחליף בו כרטיס גראפי?

פורסם
  • מחבר

gל סמך זה שאני יודע עליו קצת יותר ממך...ברצינות חברה אני יודע על מה אני מדבר..

פורסם

הנייד הזה משתמש בכרטיס מסך MXM. אני לא מכיר שום מקום בישראל שמוכר כאלה בצורה מסודרת. זה לא תקן שהתפתח מספיק, והשוק שלו מאוד קטן גם ברמה עולמית, אז כמעט אין סיכוי שמישהו יביא את זה במיוחד לארץ, כי מדובר בקהל יעד של אולי 10 אנשים...

מה שכן, אתה יכול תמיד לנסות את היבואן של ASUS (רונלייט, יש מידע קישור אליהם בסטיקי ייבוא מחשב נייד). סביר להניח שהם מחזיקים חלקי חילוף. השאלה האם הם ימכרו לך, ומה יהיה המחיר.

פורסם

הנייד הזה משתמש בכרטיס מסך MXM. אני לא מכיר שום מקום בישראל שמוכר כאלה בצורה מסודרת. זה לא תקן שהתפתח מספיק, והשוק שלו מאוד קטן גם ברמה עולמית, אז כמעט אין סיכוי שמישהו יביא את זה במיוחד לארץ, כי מדובר בקהל יעד של אולי 10 אנשים...

מה שכן, אתה יכול תמיד לנסות את היבואן של ASUS (רונלייט, יש מידע קישור אליהם בסטיקי ייבוא מחשב נייד). סביר להניח שהם מחזיקים חלקי חילוף. השאלה האם הם ימכרו לך, ומה יהיה המחיר.

או שאני מעט פסימי, או שאתה מעט אופטימי, אבל עדיין לא נתקלתי ביבואן בארץ שהסכים למכור חלקי חילוף בלבד מבלי לבצע את העבודה בעצמו - לא משנה כמה התעקשתי, הן ב HP והן ב LG.

בכל מקרה, אם זה לא ילך אפשר לשקול ערוצים אחרים - להזמין מחו"ל

יש את ה"חנות של אסוס" - http://estore.asus.com

עושה רשם שניתן לבצע שם הזמנות. ניסית לבדוק שם?

פורסם

או שאני מעט פסימי, או שאתה מעט אופטימי, אבל עדיין לא נתקלתי ביבואן בארץ שהסכים למכור חלקי חילוף בלבד מבלי לבצע את העבודה בעצמו - לא משנה כמה התעקשתי, הן ב HP והן ב LG.

יכול להיות שזה שילוב של שניהם. ;D

בכל מקרה, IBM תמיד מכרו לי חלקי חילוף ואבזרים לניידים שלהם ולניידי לנובו שהם מטפלים בהם (סדרת Thinkpad וסדרת Lenovo 3000). אבל ייתכן שהם יוצאי הדופן פה.

בHP, דיברתי בזמנו עם המחלקה העסקית, והם נאותו למכור לי את החלק שרציתי (לנייד Compaq Evo), רק שהיה מדובר בחלק כל-כך ישן, שהם אמרו שאין להם אפשרות להזמין אותו. הפנו אותי למעבדה פרטית, שכמובן אמרה שהיא לא מוכרת חלקים בלבד ורצתה כסף על העבודה. ::)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים