פורסם 2003 באוקטובר 2122 שנים שלום יש לי את המשחק התקנתי אותו בלי בעיות המשחק עולה פועל חלק הכל יפה! אבל.............. כל כמה זמן מקס פיין מתחיל לרוץ מבלי שאני ילחץ על כלום לפעמים הוא גם יורה ורץ אי אפשר לעשות PAUSE ושום כפתור לא מגיב באותו זמן וזה נורא מעצבן ו קשה לשחק ,אצל חבר שלי זה פועל בלי הבעיה הזאת שנינו פועלים על WINDOW XP! בבקשה תעזרו לי !! ולפני דקה עליתי על עוד משהו כל הזמן שהוא מבצע פעולות לבד המחשב עצמו לא הרמקולים עושה מלא צפצופים מוזרים כאלה ???
פורסם 2003 באוקטובר 2122 שנים מחבר לא הוציאו למשחק הזה פאטצ'ויש לי דרייבירים הכי חדשים!זה לא קרה לאף אחד פה?!
פורסם 2003 באוקטובר 2222 שנים ויש אותו גם בלינק נורמלי בלי פירסומות מאתר היצרן:http://www.take2games.com/support/patches/MaxPayne2_v1-01_Patch.exe
פורסם 2003 באוקטובר 2222 שנים יש סיכוי קטן שזה בגלל ג'ויסטיק אם יש לך....אני יודע שהג'ויסטיק של מיקרוסופט שלי (שהוא פריסטייל - כלומר אפשר להזיז את המכשיר עצמו וזה יקלוט תזוזה במחשב)ואם הוא פועל יש משחקים שהוא מגיב ומשתלט על הפקודות והכל..אבל אם אין לך גו'יסטיק שכח מה שאמרתי למעלה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.