עבור לתוכן

מה הסיכונים בהזמנת סוללה למחשב נייד מאיביי?

Featured Replies

פורסם

טוב אז התוכנה של HP מראה לי שהגיע הזמן של הסוללה שלי לומר שלום ולא להתראות בטיסה ישירה בכיוון אחד לפח האשפה,

ואני צריך להגיע להחלטה גורלית- לקנות סוללה בארץ במחיר שחיטה או להזמין מאיביי במחיר סביר לכל נפש...

אז יש משהו שאני צריך לדעת לפני שאני מזמין סוללה מאיביי? מה הסיכויים של הסוללה להיתקע במכס?

תודה מראש ולילה טוב :)

* הסוללה שאני רוצה להזמין היא בקישור הבא: http://cgi.ebay.com/Battery-HP-Pavilion-DV4-DV5-DV6-G50-G60-G70-HDX-16-/230493771063?cmd=ViewItem&pt=Laptop_Batteries&hash=item35aa7fd537

פורסם

אם המוצר לא יעלה על 50$ אין מכס.

כפי שאתה רואה הסוללה לא מקורית, אך זה לא אומר שהיא לא טובה.

אני הזמנתי שתי סוללות לא מקוריות(כנראה סיניות) למצלמה הדיגטלית בEBAY, אני מצלם איתן יותר תמונות בין טעינה לטעינה מאשר הסוללה המקורית של PANASONIC.

אני לא הייתי חושש, במיוחד עם מוכר בעל הרבה מחירות, ו99% דעות חיוביות.

ואני מאמין שאלה בדיוק הסוללות החלופיות שמוכרים בארץ.

בנוסף, אם יש בעיה, והמוצר לא תקין אתה פונה למוכר בEBAY, ואם הוא לא עוזר לך אז לPAYPAL ומחזירים את הכסף.

בהצלחה :xyxthumbs:

פורסם

אני הזמנתי לאחי סוללה מקורית לפלאפון שיצא לי כולל משלוח 64 שקל ובארץ היא עולה 120-150.

http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=270599483438&ssPageName=STRK:MEWNX:IT

היא הגיעה עובדת והכול בסדר.

לא מבין מה גורלי בהחלטה הזאת כולה להזמין ב30 דולר ממשתמש בעל מספר פידבקים גבוה .

לא תהיה שום בעיה .

אני הזמנתי כבל ב2שקל וחצי כולל משלוח והגיעה בסדר גמור ...

פורסם

טוב אז התוכנה של HP מראה לי שהגיע הזמן של הסוללה שלי לומר שלום ולא להתראות בטיסה ישירה בכיוון אחד לפח האשפה,

סוללות LI-ION באמת כדאי למחזר כי ליתיום מזהם מאוד את הסביבה(בעיקר את המים) בזמן שסוללות "רגילות " (אלקליין) ו Nimh נחשבות לבטוחות לזרוק לפח (בניגוד לניקל קאדמיום) . יש גם אופציה "לחדש" סוללה ישנה עם תאים חדשים אבל רצוי שמישהו שיודע איך לעשות את זה יעשה את זה.

בכל מקרה בהזמנת סוללת LI-ION הסיכון העיקרי (חוץ מהסיכון שהיא תתפוצץ ) הוא שימכרו לך סוללה ישנה. סוללות LI-ION לא מצתיינות בחיי מדף ארוכים. בתנאים רגילים הן מאבדות 10% מהקיבולת שלהן בשנה. בתנאים חמים היא מאבדת עוד יותר קיבולת .

במקרה הזה תצתרך כנראה או לשאול את המוכר מה תאריך היצור שלה (לא ראיתי שכתוב עליה) או פשוט לקוות שלא מוכרים לך סוללה ישנה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים