עבור לתוכן

שאלה לכול מי שהזמין סאמסונג גאלקסי S מCLOVE

Featured Replies

פורסם

היום קיבלתי את המכשיר דרך חבר מארה"ב.

שם את כל הקופסא במזוודה, היגיע בלי בעיות.

אפרופו מכשיר חדש, שאלה קטנה:

מסך המגן למכשיר לא הגיע לצערי עקב בעית מלאי ולכן אני כרגע עם הגלקסי ללא כל הגנה מה שקצת גורם לי להרגיש לא בנוח (המכשיר מגנט לטביעות אצבע ואני די פוחד שהוא ישרט בקרוב בקצב הזה).

אפשר לקבל המלצות על חנויות באיזו המרכז שמוכרות הגנה למסך/נרתיקי סילקון וכו... למסך 4 אינץ ואם אפשר משהו שיתאים למכשיר שלי?

תודה

• תגובות 54
  • צפיות 7.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

תקנה ב ebay. אין שום הצדקה לשלם את הסכומים המגוחכים שרוצות החנויות בארץ

פורסם

אכן, כדאי להזמין מאיביי. הזמנתי מגן מסך ונרתיק רך למכשיר, הגיעו תוך שבוע בדיוק.

ואגב, אל תדאג, המסך ממש לא נשרט בקלות. במקרה הכי גרוע שגב המכשיר ניזוק- גם את זה זה גרושים להחליף. בקטע הזה אני שמח שסאמסונג החליטו להשתמש בפלסטיק.

פורסם

את רוב החלקים האלה אפשר להשיג בד"כ בדולר אחד כולל משלוח מאיביי.

פורסם

ואגב, אל תדאג, המסך ממש לא נשרט בקלות. במקרה הכי גרוע שגב המכשיר ניזוק- גם את זה זה גרושים להחליף. בקטע הזה אני שמח שסאמסונג החליטו להשתמש בפלסטיק.

בדיוק התשובה שהייתי צריך, הפורום הזה הופך להיות לאט לאט לפסיכולוג הצמוד שלי :yelclap:

אשמח לקבל קישור למה שקנית, אולי אפילו אקנה מאותו המוכר :)

פורסם

אני גם קניתי מאיביי, משהו כמו דולר-שניים לחבילה של 3 מגנים. יש איזה מיליון מיליון מיליון מוצרים כאלה באיביי ספציפיים לגאלאקסי S. והכל פחות או יותר אותו הדבר לדעתי, לא חושב שאתה צריך פה המלצה למשהו מסוים...

פורסם

נכון, אבל אין לי יותר מדי נסיון באתר הזה והייתי מעדיף לקבל המלצות לספקים שדרכם קניתם במידת האפשר כדי לדעת מי אמין זול ומהיר וכמה כל הענין הזה עולה סה"כ

נראה לי שאקנה את זה

http://cgi.ebay.com/TOP-GRADE-Black-Silicone-Case-Samsung-i9000-GALAXY-S-OZ-/160456991633?cmd=ViewItem&pt=AU_MobilePhoneAccessories&hash=item255bfb6391#shId

לא נראה יקר במיוחד.

יש עוד אביזרים ששוה לקנות לדעתכם?

פורסם

אף אחד מהקונים לא יספר לנו איך המכשיר ? ::)

איך לא שמו לו פלאש.. המצב לילה לפחות מתפקד טוב?

פורסם

וואו, הקייס גומי הזה מכוער ברמות! וגם גורם לו להיות ענק.

תגידו, חלקי חילוף לגלקסי זמינים בקלות ב-ebay?

אני חושב לקנות אותו, ומנסיון עם האייפוד טאץ' שלי המגנים האלה גורמים למוצר להיות ענק (לא שהוא קטן מלכתחילה).

השאלה אם הוא ישרט/ישבר, האם אני אוכל להחליף בקלות?

פורסם

גם אני אשמח לדעת מאיפה הזמנת את המגן והנרתיק

פורסם

חבר'ה תזכירו לי בבקשה, כשאני רואה במעקב חבילות שהחבילה עוקבה במכס והודעה נשלחה, אני צריך לעשות משהו כדי לזרז את זה? יש מצב שזה כבר בדואר? או שאצטרך להיסחב למכס?

החבילה היחידה ששילמתי עליה מכס פשוט שילמתי בדואר ושם הביאו לי אם אני לא טועה

פורסם

בדרך כלל אם אין בעיה מיוחדת זה יגיע לדואר שם תשלם ותקבל את החבילה כמו כל חבילה רגילה

פורסם

אני קיבלתי את ההודעה הביתה יום לאחר שהסטטוס הפך ל"הודעה נשלחה לנמען לשחרור החבילה" - שזה הגיוני, כי הם שלחו את זה באותו הבוקר שבו עדכנו את הסטטוס מן הסתם.

ואז יש לך שתי אפשרויות - או לגשת למכס (הם יושבים ביחד עם הדואר, אצלי זה היה בתל אביב, אני חושב שיש גם בירושלים וחיפה). שם צריך לשלם על החבילה במקום ולקחת אותה - זה מה שאני עשיתי. או לשלוח פקס עם הפרטים המלאים והוכחות שזה שלך, קצת ניירת, ואז הם שולחים את זה הלאה, משהו כזה.

הבעיה עם אופציה ב' היא שלוקח להם 'עד שבוע' לשחרר את זה מהרגע שיגיע אליהם הפקס/מכתב עם הניירת שלך...

אני העדפתי לבוא ולקחת במקום לחכות שבוע.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים