עבור לתוכן

המלצה על שידרוג חומרה במחשב קיים תקציב : עד 1600 ש"ח שימושים: גימינג.

Featured Replies

פורסם

שלום, הייתי מעוניין לשדרג את המחשב שלי בחומרה הבאה : לוח אם, זיכרון ומעבד.

אין צורך ב מארז כ.מסך וכל ציוד הקפי אחר.

למטרות גימינג ועריכת וידאו

אין צורך ב OC.

משחקים עיקריים (לא כבדים מאוד) ורצוי על הגדרות וידאו מקסימאליות (גבוהות)

-------------------------------

אם אפשר תזבירו לי אם לבחור ב אינטל או AMD ב ASUS או ב GIGABYTE.

תקציב: עד 1600ש"ח.

פורסם

תייעץ לי לקנות מנוע לרכב ב8000 ש"ח..

רגע, אבל איזה רכב זה? אתה רוצה לעשות איתו תחרויות? לסוע בשטח?

תן לנו קצת בשר שנבין איזה מערכת יש לך כרגע, ומה הדרישות שלך מהמערכת המשודרגת..

דגש על ספק כח קיים וכרטיס מסך קיים.

פורסם

שלום וברוך הבא לפורום.

כדי שיהיה אפשר לייעץ לך בצורה עניינית חסר המון מידע. קרא בבקשה את הסטיקי שבראש הפורום וענה על כמה שיותר שאלות מתוך השאלון המופיע בו.

בנוסף, יעזור אם תפרט מה המפרט הנוכחי שלך.

פורסם
  • מחבר

תייעץ לי לקנות מנוע לרכב ב8000 ש"ח..

רגע, אבל איזה רכב זה? אתה רוצה לעשות איתו תחרויות? לסוע בשטח?

תן לנו קצת בשר שנבין איזה מערכת יש לך כרגע, ומה הדרישות שלך מהמערכת המשודרגת..

דגש על ספק כח קיים וכרטיס מסך קיים.

אוקיי הבנתי פשוט זאת הפעם הראשונה שלי בעניין אז תודה בכל מקרה....

אז ככה יש לי

======

מארז: ANTEC 1200

ספק כח: SEASONIC 600W

כ.מסך : ZOTAC GEFORCE GTS 250

לוח אם (נוחכי) Acer Apire דגם לא זכור לי.....

מעבד (נוכחי) INTEL CORE 2 DUO E7500 2.93 GHZ

זיכרון: 2GB DDR 2 KINGSTON

ברצוני לשדרג את המעבד ואת הלוח אם ו למטרת גיימינג ו עריכת וידאו.... אין צורך ב כול דבר חוץ מ מעבד ולוח אם כי כל שאר הדברים מספקים אותי.

אני מתלבט בין INTEL ל AMD במעבד ו בין ASUS ל GIGABYTE בלוח אם אם תוכלו להתאים לי משהוא מהחברות הנ"ל זה יעזור לי מאוד..

תקציב כמו שאמרתי עד 1600 ש"ח. תודה

פורסם

התקציב הוא ברזל?

כי כל מערכת של לוח אם ומעבד שנשים לך עכשיו תצטרך לבוא עם זיכרון DDR3 שמייקר את העניין..בהנחה ש 4GB זיכרון ממוצע עולה לבד באיזור ה500+ ש"ח

מעבד חזק בעל ארבע ליבות יעלה בין 500 במינימום עד 1000 לI5 750 שנחשב מאד חזק ולוח יעלה באיזור ה500+-

השאלה היא אם יש מקום להרחיב את התקציב בשביל ביצועים חזקים יותר או שזה התקציב ושנתפשר על רמת המעבד?

אגב, מה כרגע הבעיות שאתה חווה עם המערכת? יכול להיות שתוספת של 2 GB בזיכרון תוכל לעזור לוידאו..

מה הבעיות בגיימינג?

המערכת שלך לא רעה..לא הייתי ממהר להחליף אותה כרגע..

ובכללי לגבי השאלות של הAMD VS INTEL יש אינסוף פוסטים בנושא, בגדול מה שתגלה זה שתלוי מה התקציב ומה הדרישות ואין המלצה גורפת לכאן או לכאן.

פורסם
  • מחבר

התקציב הוא ברזל?

כי כל מערכת של לוח אם ומעבד שנשים לך עכשיו תצטרך לבוא עם זיכרון DDR3 שמייקר את העניין..בהנחה ש 4GB זיכרון ממוצע עולה לבד באיזור ה500+ ש"ח

מעבד חזק בעל ארבע ליבות יעלה בין 500 במינימום עד 1000 לI5 750 שנחשב מאד חזק ולוח יעלה באיזור ה500+-

השאלה היא אם יש מקום להרחיב את התקציב בשביל ביצועים חזקים יותר או שזה התקציב ושנתפשר על רמת המעבד?

אגב, מה כרגע הבעיות שאתה חווה עם המערכת? יכול להיות שתוספת של 2 GB בזיכרון תוכל לעזור לוידאו..

מה הבעיות בגיימינג?

המערכת שלך לא רעה..לא הייתי ממהר להחליף אותה כרגע..

ובכללי לגבי השאלות של הAMD VS INTEL יש אינסוף פוסטים בנושא, בגדול מה שתגלה זה שתלוי מה התקציב ומה הדרישות ואין המלצה גורפת לכאן או לכאן.

תודה רבה... הבנתי ו לא שאני לר מרוצה מהמערכת הזאת... פשוט יש לי שתי בתים אחד אצל ההורים ו אחד אצל סבתא וסבא שלי... ו פשוט רציתי שיהיה לי מחשב גם אצל ההורים וגם אצל סבתא וסבא... והעניין הוא ש לוח האם שלי והמעבד שלי ו הזיכרון שלי רציתי פשוט להעביר אותם ל מחשב אחר (סבתא וסבא שלי) ו מה שישאר לי ממה שיש אצל ההורים שלי זה משהוא שאני רוצה לשדרג מכיוון שרוב הזמן אני אצל ההורים.... לכן רציתי להתיעץ בנושא וכמובן ש אני מבין ש אינטל הם יותר רציניים בנושא מעבדים אבל התקציב שלי לא מאפשר לי לרכוש INTEL CORE I5 ו כדומה... לכן ישבתי לי כמה ימים על המחשב ומצאתי קומבינציה כזאת ורציתי לשאול אם היא בסדר...למטרות שלי:

1. מעבד AMD Phenom II x4 3.0GHz

2.זכרון Rendition DDR 3 2GB RAM 1333MHz

3. לוח אם Gigabyte GA - 770T - USB 3

וכל זה ביחד עולה (לפי מה שחישבתי) 1515 ש"ח

לפי סקאי פי סי... אם יש לכם הצעה קצת יותר מעניינת וטובה אני ישמח לדעת...

פורסם

המעבד הוא 945? לא רשמת שם פשוט..

הייתי שוקל להוסיף עוד שני GB זיכרון אם יש עוד קצת תקציב.

סך הכל מערכת בסדר גמור.

אגב, העלות של I5 לא רחוקה כל כך מהמחיר של המעבד והלוח שלקחת עכשיו.

פורסם

עדכן תקציב בכותרת + שימושים/העדפות בפוסט הראשון לפי חוקי הפורום - אחרת הדיון ינעל!

פרט בעיקר נתוני גיימינג כמופיע בלינק למטה, OC ודרישות שקט.

להסברים ודוגמאות גש לקרוא כאן: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=294718.0

פורסם
  • מחבר

המעבד הוא 945? לא רשמת שם פשוט..

הייתי שוקל להוסיף עוד שני GB זיכרון אם יש עוד קצת תקציב.

סך הכל מערכת בסדר גמור.

אגב, העלות של I5 לא רחוקה כל כך מהמחיר של המעבד והלוח שלקחת עכשיו.

המעבד הוא 945.. סורי שלא כתבתי ו אם אשפר תן לי מפרט (מקוצר אני מתכוון של לוח אם מעבד וזיכרון) ו בסה"ך מחיר... תודה על ההמלצה.
פורסם

2 אופציות נוספות:

א. אין חובה להחליף פלטפורמה, אתה יכול להישאר עם הפלטפורמה הנוכחית להוסיף RAM ולהחליף מעבד ולקבל ביצועים מצויינים.

ב. אפשר להחליף ללוח AM2+ לנצל את הזיכרון הקיים ולקחת מעבד AMD משתלם.

לסיכום, אין חובה לזנק לAM3 כאשר לוחות AM2+ זולים מאד ותומכים במעבדים שנותנים ביצועים מצויינים בתקציב.

פורסם

עדכן תקציב בכותרת + שימושים/העדפות בפוסט הראשון לפי חוקי הפורום - אחרת הדיון ינעל!

מועמד לנעילה עקב התעלמות בוטה - חבל שאתה מתעצל לעזור לנו לעזור לך ומבזבז את זמננו לריק. :nono:

פורסם
  • מחבר

פרט בעיקר נתוני גיימינג כמופיע בלינק למטה, OC ודרישות שקט.

להסברים ודוגמאות גש לקרוא כאן: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=294718.0

כתבתי את מה שביקשת ואני מקווה שלא תנעל.. בתודה דניאל[br]פורסם בתאריך: 20.07.2010 בשעה 17:56:12

2 אופציות נוספות:

א. אין חובה להחליף פלטפורמה, אתה יכול להישאר עם הפלטפורמה הנוכחית להוסיף RAM ולהחליף מעבד ולקבל ביצועים מצויינים.

לסיכום, אין חובה לזנק לAM3 כאשר לוחות AM2+ זולים מאד ותומכים במעבדים שנותנים ביצועים מצויינים בתקציב.

תודה רבה... אם כבר AM2+ תומך ב מעבדי AM3... לכן רציתי לשאול אם תוכל למצוא לי לוח אם אם סוקט AM 2+ ואם הוא תומך ב AMD PHENOM II X4

אז האם תוכל ליעץ לי איזה זיכרון להוסיף ואיזה מעבד עדיף מבחינה ביצועית וכספית... תודה רבה רבה[br]פורסם בתאריך: 20.07.2010 בשעה 18:04:38

ד.א הייתי מעוניין לשאול אם באמת יש טעם להוסיף כסף ולרכוש מעבד INTEL CORE I5 ו לוח אם P55 אם 2 GB RAM DDR 3

והאם זה באמת שווה לאומת מעבד AMD PHENOM II X4 945 3.06 GHZ ולוח אם סוקט AM2 + או AM 3 ו 2GB RAM DDR 2.... כי לפי ביצועים המעבד של AMD משתלם יותר גם כספית וגם מבחינת ביצועים...

פורסם
  • מחבר

2 אופציות נוספות:

תודה רבה רבה, כנראה אני ילך על אפשרות מס'2, גם זולה גם מתאימה וגם משתלמת... כנראה ענית לי על השאלה.

:yelclap:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים