עבור לתוכן

איזה משחקים לעזאזל יש לשחק היום?! עברתי על הכל ואין תקווה!

Featured Replies

פורסם

crowbar,כיף האאא? ;D

oblivion vs Fallout 3,אובליביון לוקח בכל פרמטר אפשרי (עם מודים).

• תגובות 47
  • צפיות 5.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

Red Faction: Guerrilla

עולה על רוב מה שרשמו פה.

פורסם

יש את Governor of Poker 2, שהוא משחק המשך למשחק פוקר מעולה.

DIRT 2, במיוחד אם יש לך הגה.

וכמובן Empire Total war, אם בטעות לא יצא לך לשחק בו.

פורסם

שני משחקי "רטרו"

Bionic commando: rearmed - פלטפורמר 2D מצויין עם מוזיקה מצויינת. ממליץ בחום רב!

Jets 'n guns - שוט 'אמ אפ חלליות - סקרולינג הוריזונטלי, גם הוא עם מוזיקה מצויינת.

Bionic commando - משחק אקשן מבט שלישי. קיבל ביקורות בינוניות ולדעתי לא ממש בצדק.

Mirror's edge - מצטרף להמלצה, משחק מצויין.

פורסם

Batman Arkham Asylum.

Mass Effect 1 הוא משחק חובה לכל אחד.

פורסם

Batman Arkham Asylum.

Mass Effect 1 הוא משחק חובה לכל אחד.

:xyxthumbs:

וגם על באטמן!

בנוגע למאס אפקט 1, צריך להתרגל לסוג המשחק, אני זוכר בפעם הראשונה ששיחקתי בו מחקתי ישירות, התבאסתי על הסגנון, אבל אחרי זה ניסיתי שוב אחרי כל התגובות שראיתי עליו...ופשוט נשבתי, זה אחד המשחקים שצריך לקבל אוסקר, הרעיון, העלילה, האפקטים של הסרט שבו, הסרטוני מעבר, החשיבה שנעשתה על המשחק הזה היא מעבר לכל גבול.

בנוסף למסלול של העלילה הראשית יש לך גם מעין עלילות משניות ומשימות צדדיות, מוסיף עוד שעות למשחק.

אני אישית על 1 ו 2 לא רציתי לשחק הרבה כדי שלא ייגמר :P

אה, והקטע שכל אחד יכול לעשות שמירה שונה משלו זה עוד יותר, מעין להכתיב בקטנה את העתיד של המשחק. :)

פורסם

mass effect 1 באמת היה מצויין.

האמת שכרגע אני משחק בשני והוא פחות טוב לדעתי. מרגיש קצת יותר "מסחרי" ומיינסטרים מאשר הראשון.

פורסם

הצעקה האחרונה במשחקי היריות מגוף ראשון:

אגדי !

פורסם

DOOM 1+2

פורסם

mass effect 1 באמת היה מצויין.

האמת שכרגע אני משחק בשני והוא פחות טוב לדעתי. מרגיש קצת יותר "מסחרי" ומיינסטרים מאשר הראשון.

אמת, את השני אהבתי פחות מאת הראשון... גם את הקטע של הכדורים של הרובים עצמם, שנראים כמו פסים כאלה בצבעים, זה נראה ילדותי, וגם רוב הרעשים של הרובים נשמעים ילדותיים למדי... אבל מתרגלים לזה. היו שיפורים קטנים לממשק המשחק, מה שעשה אותו נוח יותר, אבל הייתי מעדיף שהמשחק השני היה שומר לעצמו יותר מעיצובו של הראשון.

אבל עדיין, זה לא מוריד מערכם, והם משחקים חובה. לא יודע אם יצאה הודעה רשמית או לא, אבל היה כתוב במשחק השני (יש כל מיני משפטים כאלה כשאתה מעלה שמירות וכדומה) לשמור את השמירות של המשחק השני למשחק השלישי, מה שנותן תקווה ליציאת משחק שלישי בסדרה :)

פורסם

לא יודע אם יצאה הודעה רשמית או לא, אבל היה כתוב במשחק השני (יש כל מיני משפטים כאלה כשאתה מעלה שמירות וכדומה) לשמור את השמירות של המשחק השני למשחק השלישי, מה שנותן תקווה ליציאת משחק שלישי בסדרה :)

הודעה רשמית יצאה כבר כששיחררו את המשחק השני והוכרז שמתוכנן פרק שלישי שיסגור את העלילה של הטרילוגיה וייצא מתישהו ב-2011.

פורסם

אווו! איך אני שמח לשמוע! תודה בנאדם :)

פורסם

Goblins 2/3

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים