עבור לתוכן

שאלה על תוכנת Recuva

Featured Replies

פורסם

אחרי שעשיתי שחזור מערכת במחשב להגדרות היצרן לא היה לי מושג שזה בעצם מפרמט את המחשב. למזלי מצאתי את תוכנת Recuva והוא באמת מצא לי יותר מ 70% מהתמונות שהיו לי חשובות.

למרות שאני צריכה להגיד תודה שהוא בכלל מצא לי משהו, בכל זאת יש חלק גדול של קבצים ש recuva טוענת שהם במצב מצויין ושאפשר לשחזר אותם אבל כשאני משחזרת הווינדוס (7) רושם שאין אפשרות להציג את התמונה.

יש דרך להציל את אותם הקבצים? אני מתארת לעצמי שעם קבצים שהוא מצא וכותב בפירוש שלא ניתן להשבה אין מה לעשות..

פורסם

שלום מורן

יש לך בסטיקי כוננים קשיחים רשימת תוכנות מומלצות, בין היתר גם Recuva, אני בטוח שאחת מהן תצליח לשחזר את כל המידע ולא רק חלק ממנו.

פורסם
  • מחבר

ניסיתי עכשיו עם easeus והוא מצא לי חלק מהקבצים. הבעיה היא שכשאני משחזרת את הקובץ אז רואים את התמונה בקטן בתצוגה של התקיה אבל כשפותחים את הקובץ אז התמונה אפורה ולא רואים כלום.

בקיצור השאלה אם אפשר לעשות משהו עם קבצים שהוא מצא אבל שלא רואים בהם כלום?

פורסם

כן, יש מה לעשות, לנסות תוכנות אחרות כמו RStudio ו-TestDisk

פורסם
  • מחבר

תודה על העזרה אבל לצערי 2 התוכנות מצאו לי את אותם הקבצים ש recuva מצאה. אומנם testdisk מצא הרבה יותר שטויות אבל לא את הדברים שבאמת רציתי.

גם r-studio מצא הרבה קבצים שלטענתו טובים וניתן לשחזר אבל בפועל הווינדוס לא מציג את התמונה. יש תמונות שמגיעות ל1 מגה ולפעמים יותר אבל אי אפשר לראות.

יש עוד מה לעשות? ??? יש תוכנה שמשקמת תמונות שעל המחשב.

פורסם

PhotoRec

פורסם
  • מחבר

סורי אבל לא כ"כ הבנתי מה ההבדל בין photorec לבין testdisk

שניהם הציגו את אותו הדבר בדיוק....

photorec שוב מחפש ומוצא לי את אותם הקבצים. לא הבנתי איך הוא מתקן קבצים שכבר מצאתי

פורסם

התוכנות הללו לא מתקנות כלום, הן משחזרות את המידע. הוא מצא את אותם קבצים? אז תבדקי אם הם תקינים להבדיל מהתוכנה הקודמת שניסית. לפעמים אחת תצליח היכן שהאחרות כשלו, לכן אני מציע שתנסי את כולן. את יכולה לנסות גם את RStudio שרשמתי קודם (לא נראה לי שהיא נמצאת בסטיקי).

פורסם
  • מחבר

r-studio היתה הכי טובה. מצאה קבצים מסודרים לפי התיקיות שהיו בעבר. הכל נוח ומסודר. אבל גם היא מוצאת המון קבצים שלא נפתחים.

נראה לי שכבר אבוד לי..

פורסם

בהודעה הראשונה שלך בדיון רשמת:

..עשיתי שחזור מערכת במחשב להגדרות היצרן..

מה הכוונה?

פורסם

^ אני משער שמדובר במחשב נייד ושבוצע שחזור מקובץ ה-Image שבמחיצת השחזור.

את מנסה לשחזר את הקבצים לאותו הכונן או לכונן/התקן אחסון חיצוני (כגון כונן קשיח חיצוני או דיסק או קי)?

פורסם
  • מחבר

נכון, מדובר במחשב נייד. שחזרתי את הקבצים לדיסק או קי

ועל הדרך שאלה על r-studio, יש דרך לצפות בתצוגה מזערית של הקבצים מבלי לפתוח קובץ קובץ ולראות מה יש בתוכו?

פורסם

לא מכיר את R-Studio אז אני לא יכול לענות על זה, אבל אם שחזרת את הקבצים להתקן חיצוני ועדיין השחזור לא הצליח אז כנראה שאין יותר מה לעשות חוץ מלפנות לחברה שמתמחה בשחזור מידע (וזה יקר).

כמו שציין !_Nike_! כדאי לנסות את כל התוכנות כדי למצות את האפשרויות מכיוון שאחת יכולה לשחזר מה שהשנייה לא הצליחה, אבל לעיתים לא ניתן פשוט לשחזר את כל החומר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים