עבור לתוכן

הגיע הזמן לנצל את הClassified שלי?

Featured Replies

פורסם

למרות שבחודשיים האחרונים אני הייתי בגישה ודאית של לקחת עוד 470 ולבצע SLI מאז שיצאו הביקורות על הGTX 460 אני בשיקולים כבדים של כדאיות העניין, ולמה?

בסופו של דבר, 2 470 יגרמו לרמות חום שהמארז שלי עוד לא הכיר, כך שללכת לכיוון Tri-Sli אמנם קורץ לי בגלל הדרישות המאוד הכבדות של ה3D Vision שלי אך זה על גבול הבלתי אפשרי עם זרימת האוויר שלי כיום אז ידעתי ש3 470 יכריחו אותי ללכת לכיוון של עוד 750 ש"ח על מארז HAF 932 עם 4 מאווררי צד.

3*1650 + 750 ש"ח = 5700 ש"ח.

עכשיו עם השקת הGTX 460 פתאום אני מסתכל על זה מכיוון של Tri-Sli עם GTX 460, ושוב למה?

3* 1234 ש"ח = 3702 ש"ח (אפשר אפילו להמתין לעוד חודש שיירדו מחירי ההשקה)

צריכת הכח של 470 במערך Tri-Sli:

3 * 354 = 1062

צריכת הכח של 460 במערך Tri-Sli:

3 * 268 = 804

כפי שניתן להבין רוב הסיכויים הן שאני אצטרך גם להחליף ספק כח למרות שכבר שמעתי על מישהו שעשה את זה עם Corsair TX950 זה עדיין מאוד גבולי כי יש לי גם אוברקלוק מכובד למעבד.

אולם עם ה460 אני יצליח לעשות זאת ללא בעיה על הספק הקיים.

עכשיו לאלה ששואלים למה ללכת על כח שכזה, בסופו של דבר ה3D Vision דורש המון, כאשר אני יביא לעצמי 3 GTX 460 אני יכול לישון בשקט שאני מוגן לכמה שנים הבאות.

וכמובן אני רוצה לנצל עד תום את יכולות הלוח אם שלי.

אז מה אתם אומרים?

פורסם

סתם שאלה, מאחר ואתה בענייני ה-3dvision...

האם הדריבר יודע לנצל את כל הכרטיסים במערך SLI לטובת 3DV, גם כאשר המשחק אינו תומך SLI כלל ?

אולי ישנה שיטת רינדור SLI 3DV להגדרה, בדומה ל-SLI AA שמנצלת גם את הכרטיס השני ל-AA בלבד ללא תלות בתמיכת SLI של המשחק ?

פורסם

מישהו הוציא 460 עם שני חריצי SLI?

כי לסטנדרטי (768 מגה או 1 ג'יגה) יש רק אחד = אפשר לעשות רק Two Way SLI

פורסם

460 תומך רק בכפול, הגיוני הרי הוא לא לשוק האקסטרים.

פורסם
  • מחבר

SyndromE, למיטב ידיעתי זה לא אפשרי...

בנוגע ל2 Way SLI פאקינג באסה :( אפילו לא בדקתי את זה, היה לי ברור שזה יאפשר 3 Way משום מה, טוב נו פשוט נוסיף עוד 470 וזהו.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים