פורסם 2010 ביולי 1715 שנים חבריה שלום הסתבכתי עד שהמחשב לא עולה זה התחיל כנראה שהורדתי מהמחשב את האנטי ווירוס ואז התחילו לי כל מיני נפילות עדכנתי את הביוס ומערכות הקול מחדש ואז קרה לי שכל ההתחלה של המחשב ישר הגיע למסך XP HEBWIN ללא כל סקירת המסכים השחורים ולא היה לי גישה לBIOS בהמשך מסך האש של WIN נפל ואז ניסתי להתקינו מחדש ולא היה ניתן משהו חסם חשבתי שי לי ווירוס התקנתי תוכנת AVG חופשית וסרקתי ואל היה דבר ואז שוב הרצתי המחשב הגיע לשולחן העבודה וביצי אתחול מחדש עש שבשלב מסויים המחשב לא מעלה דבר אני שומע צליל של סקירה ראשונית אבל המסך שחור חשבתי לעצמי שאני יפרק את הסוללה של הBIOX ואז הכל יחזור על מיקומו אבל כלום המחשב פועל אבל לא נצפה אז החלטתי לנתק את כל הHD ולתת למחשב לעלות ושום דבר לא קרה לקחתי דיסק BOOT ולא קרה דבר איפה הבעיה??? לוח אם שלי מסוג GB-CA 965P- DS4 REV1 חבריה עזרו לי נואשתי בברכה :s05:
פורסם 2010 ביולי 1715 שנים זה לא בדיוק הפורום המתאים כי מדובר ככל הנראה בתקלת תוכנה/חומרה.בכל מקרה, אתה בטוח שכשאתה מכבה את המחשב אז הוא כבה באמת ולא נכנס למצב שינה כלשהו?נסה את הפעולות הבאות:1. כבה את המחשב.2. נתק את כבל החשמל מספק הכוח שבגב המארז.3. לחץ במשך 10-15 שניות על כפתור ההפעלה/כיבוי כשכבל החשמל מנותק.4. המתן 10 דקות נוספות.5. חבר את כבל החשמל בחזרה לספק הכוח.6. הפעל את המחשב מחדש.אם זה לא פתר את הבעיה:1. Start> Run> msconfig2. תעלה צילום מסך של הלשונית Boot
פורסם 2010 ביולי 1715 שנים מחבר :xyxthumbs שלום גילתי חלקית הבעיה כרטיס מסך קרס כרטיס מסוג WINFAST PX7600GT (האם יש הצעה לכרטיס חדש) גם נתגלו ווירוסים אני מטפל בנקיונם תודה על הסיוע ממתין להמשל בברכה
פורסם 2010 ביולי 1715 שנים מחבר לבדיקה תוציא את הכרטיס מסך ותחבר את המסך למובנה של הלוח אחי תודה על הסיוע תן לי כרטיס חליפי והמלצה דחוף
פורסם 2010 ביולי 1715 שנים לבדיקה תשים סתם כל כרטיס מסך שמתאים לסלוט (אם זה AGP אל תשים כרטיסים AGP2X הם יעשו בעיות)
פורסם 2010 ביולי 1715 שנים מחבר לבדיקה תשים סתם כל כרטיס מסך שמתאים לסלוט (אם זה AGP אל תשים כרטיסים AGP2X הם יעשו בעיות)[/quotאחי ביקה נעשתה ואבחנה שיש צורך בכרטיס חדש איזה כרטיס דומה אתה מציע לרכושתודה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.