עבור לתוכן

חברים, אני מחפש מומחה אקסל שיעזור לי בפרוייקט שדודתה של אמי שבדיוק נפטרה הכינה.

Featured Replies

פורסם

זה פרוייקט שורשים של השואה והמשפחה שלנו - הוא מתחיל ב10.6.1925 ונגמר בתאריך לא ספציפי בשנת 1939.

הפרוייקט הזה מאורגן באקסל וכולל מאות סריקות של מכתבים, חלקם בפולנית חלקם ביידיש, הסברים, תאריכים. היא בחרה להכין אותו באקסל מסיבות שלא ברורות לי. הפרוייקט עצמו על המחשב שלה עובד יופי. הבעיה היא שזה בעצם עובד עם מיקומי קבצים בתוך האקסל הראשי, לוחצים על לינק ומשהו בתיקייה מקומית נפתח. אני מחפש מומחה אקסל שיסדר את זה, תמורת תשלום אם צריך. הדודה של אמי - כשאני כותב את זה ככה זה לא נשמע כמו מי יודע מה קרובת משפחה, אבל הכרתי אותה היטב, היא היתה אחת הדודות ההכי מגניבות שיש. היא נלחמה במחלת הסרטן והביסה אותה זמנית לפני כמה שנים, רק שהיא חזרה והתפשטה. היום קמתי בלי הרגשה ממשית של זמן ואמא שלי עמדה במפתן הדלת ואמרה לי בדמעות - היא מתה. קמתי וחיבקתי אותה. ואני בעיקר מרגיש רע עם עצמי, כי לקחתי את הפרוייקט הזה ורציתי לסיים אותו, רציתי שהוא יהיה קיים כאתר אפילו עוד לפני שהיא תעבור לעולם שכולו טוב (ככה רוב המשפחה שלי היתה רוצה לקוות לפחות). זה כבר לא יקרה. מה הסיכוי שיש כאן מישהו שיודע, או מישהו שמכיר מישהו שיודע, לעבוד עם קבצי אקסל שכוללים בתוכם הרבה קישורים למיקומי תיקיות, ובעצם להמיר את זה לקובץ HTML?

עריכה:

הפתרון שלי אגב הוא פשוט לעשות CTRL+H ולעשות החלפה לכל המיקומים המקוריים (משהו C: וכל התיקיות שהיא סידרה) למיקומים על גבי שרת. הבעיה היא שמרגע שזה הייפרלינק זה לא יודע לחפש בתוך זה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים