פורסם 2010 ביולי 1615 שנים אחי הוריד את באטלפיד הישן לניסיון והתחלתי להוריד את GOW3 מה עוד כדי ? יש לי מחשב חזק אז משחקים שיש גם למחשב אני לא מעונין
פורסם 2010 ביולי 1615 שנים DARKSIDERS - דמו נהדר.שתי הדמויים של ראטצ'ט וקלאנק מצויינים.JUST CAUSE 2 - רק שתבין איך הוא אמור ליהיות משוחק באמת.INFAMOUSE (אם יש לך פלוס - אז יש שעה מהמשחק המלא , אם לא יש דמו סביר)
פורסם 2010 ביולי 1615 שנים מחבר איפו מתחבים הדמוים של ראטצ'ט וקלאנק באמת ? -לא ראיתי שרשום "פלטפורמות" בחנות ולאנצרטד 2 יש דמו ?
פורסם 2010 ביולי 1615 שנים תעשה חיפוש לפי A-Z ואז תכנס לאות של המשחק.... לאנצ'רטד הראשון יש דמו של הסינגללאאנצ'רטד 2 אני לא בטוח שיש דמו, אני רק זוכר שהיתה בטא פתוחה לאון ליין- ככה גם ב-BFBC2 אבל תבדוק אולי אני טועה.תוריד דמו של משחק כדורגל האהוב עליך- עם עוד שחקן זה העביר לי המון זמן עד שקניתי את FIFA 10.תוריד דמו של motorstorm 2- משחק מרוצים מעולה!יש 2 דמואים שכל אחד מהם במרוץ אחר.תוריד דמו של Mod Nation במשחק עם עוד חבר זה פשוט כיף ואפשר להשתעשע עם הבניית שלבים.
פורסם 2010 ביולי 1615 שנים מחבר לא חושב שמשחק כמו Mod Nation או משחקי ספורט יענינו אותי כרגע אבל תודה בכל מקרה שיחקתי קצת בGOW3 הדמו ואני קצת מאוכזב הגרפיקה אומנם מאוד טובה -אבל לא יודע זה מרגיש כמו המשחק השני על סטרואידים השקיעו הרבה בקטילות -אבל חסר לי משהו בו שיהיה לי כוח אני יעשה איזה סירטון על הPS3
פורסם 2010 ביולי 1615 שנים זה דמו , סה"כ קטע קצרצר שמבוסס על בטא שישנה בבערך שנה מהמשחק עצמו.המשחק עצמו נראה יותר טוב מעניין יותר ומהוקצע הרבה יותר.ליביו
פורסם 2010 ביולי 1615 שנים מחבר טוב לא ידעתי כרגע הדמו של ראצאט בהורדה למרות שפעם יצא לי לשחק בו בחנות תגיד יש איזה דמו של משחק מכות 2D בסגנון הישן בPSN ?
פורסם 2010 ביולי 1615 שנים יש דמו לצבי הנינג'ה שזה משחק מכות 2D בסגנון הישן, לא ידוע לי על עוד כי זה לא ממש הסגנון שלי.בקשר ל-GOW: במשחק המלא, מהשלב הראשון עד הסיום היתי בתדהמה! משחק פנטסטי! השלב הראשון כבר מכניס אותך למשחק ומעלה לך את האדרנלין. משחק חובה.
פורסם 2010 ביולי 1615 שנים קרירין, היית בכלל בחנות האמריקאית?יש שם מדור רק של דמואים!תעבור על כל המשחקים שיש שם וזה יחסוך לך את ה-10 שאלות הבאות.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.