עבור לתוכן

בעיה חמורה,המחשב מסרב לעלות

Featured Replies

פורסם

הסיפור שלי הוא כזה,טסתי לחו"ל לכמה זמן,שחזרתי ופתחתי את המחשב הוא קפא אחרי כמה זמן.

כפתור הריסט של המחשב לא עובד אז לא היתה דרך אחרת ונתקתי אותו מהחשמל(תכננתי לטפל בבעיה (שאני אחזור מהחופשה בחו"ל)

אז עוד לא חשבתי ששום דבר רע קרה,אז פתחתי את המחשב כדי לתקן את בעית הריסט(הרכבתי על המקום כבר פילטר אחד המאווררים במארז),מקמתי מחדש את חיבור ה-SWRES וגם את SWPWR שבכלל לא ישבו כמו שצריך על לוח האם(ובכל זאת המחשב עבד לי עבד עד המקרה כמו שצריך =S ),הרכבתי את הפאנלים בחזרה,לחצתי על הכפתור,ולא עולה המחשב.

פתחתי את המארז בדקתי כל מיני וריאציות לחיבורים ושום דבר לא עוזר.

שאלות\חשדות:

1.אני לא מחבר כמו שצריך את החיבורים

2.נשרף הספק כח

3.נשרף הלוח אם

4.בעית חיבורים\מגעים או משהו בסגנון

וזה כל מה שאני מעלה על הראש שלי כרגע,אשמח אם תעזרו לי עם הבעיה כי אני צרךי את המחשב באופן דחוף.

עבדתי על זה כמה שעות ובאמת שאני כבר אובד עצות=[

תודה רבה מראש לכל מי שינסה לעזור:)

המפרט:

G31m-ES2L

HEC 500W

CM690

פורסם

אם ה-Power עבד אז למה נגעת בו? היית רק צריך לסדר את ה-Reset.

כפתור ההפעלה עבד, אתה התעסקת עם החיבורים ולאחר מכן הוא הפסיק לעבוד:

http://en.wikipedia.org/wiki/Occam%27s_razor

אין סיבה לחשוב על ה-worst case scenario, פשוט תחבר כמו שצריך כפתור ההפעלה.

פורסם
  • מחבר

כמו שאמרתי הכפתורים בכלל היו מחוברים בצורה לא נכונה(ככה חיברו לי פעם בKSP),מוזר בכלל שהמחשב עלה.

אתה אומר שאין סיכוי שנתקתי את הכבלים מהחשמל היה קצר במשהו? הבעיה חייבת להיות בחיבורים ללוח האם?

ד"א שהחזרתי את הכפתורים להיות כמו שהם היו בהתחלה הוא עדיין לא נדלק המחשב,ולכן החששות שלי.

מה גם שיכול להיות שבכל זאת לא חיברתי כמו שצריך ואולי תוכל להראות לי איך לחבר בצורה נכונה?

(אני מוסיף מפרט להודעה ראשית)

תודה על העזרה ^^

פורסם

אני מניח שאתה עובד עם חוברת לוח האם כדי לדעת איפה מתחבר מה.

יכול להיות שאתה מחבר את הקטבים (+ ו -) הפוך?

הספק עצמו מחובר כפי שצריך ללוח האם?

הכבלים של המארז מחוברים כפי שצריך ללוח של כפתור ההפעלה/כיבוי? אין כבל מנותק או מגע לא תקין?

פורסם

אני אשמח לעזור לך, המפרט לא נחוץ אלא רק דגם לוח האם שברשותך בשביל למצוא את חוברת הלוח שלהלן: (עמוד 26)

http://www.gigabyte.us/Support/Motherboard/Manual_DownloadFile.aspx?FileType=Manual&FileID=20947

החוט הלבן/שחור הוא בד"כ השלילי (אדמה) והצבעוני הוא החיובי.

עם המידע הזה והאיור שבעמוד 26 לא צריכה להיות שום בעיה לחבר הכל כמו שצריך.

shot16072010160805.png

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים