עבור לתוכן

דיסק קשיח ל PS3

Featured Replies

פורסם

אני אנסה לשחק היום שם ההגדרות, כבל לא בא בחשבון..

ניסית לעשות רשת אל-חוטית בלי ראוטר (זה אפשרי), ז'א להעביר ישירות מהמחשב לps3 לא דרך הראוטר?

תאורתית יהיה קצת יותר מהיר לא?

פורסם

א. המחשב בחדר עבודה - הטלוויזיה בסלון

ב. אני לא רוצה מפלצת בסלון - לא בגודל , לא ברעש ולא בתקציב - וגם אם כן - עדיין אני אצטרך להעביר לה סרטים מהמחשב בחדר עבודה - שהוא זה שמוריד אותם (ומבחינתי - להמיר סרט או להעביר אותו = אותו זמן - עם CORE I5 וחיבור גיגה)

ג. עם כל הכבוד לחלונות ולכל זה - אני לא רוצה מערכת הפעלה מלאה בסלון ועכבר ומקלדת - שלט קטן ונטען נשמע לי הרבה יותר הגיוני.

הגיוני בהחלט! :xyxthumbs:

פורסם

לדעתי לשים את הסרטים והסדרות על הדיסק הקשיח של הפלייסטיישן 3 זה פשוט פיגור.

בשביל מה יש MEIDA SEREVER? דרך האינטרנט תפעליו את הסרטים שלכם מהמחשב בפלייסטיישן 3, בלי להעביר כלום ובלי לתפוס מקום בPS3.

לי יש נתב 100Mb וראיתי המון סרטים דרך הפלייסטיישן-דרך המחשב.

פורסם

אור - אצלי זה נעשה רק מתוך נוחות וסדר.

ככה אני יכול לשמור עותק במחשב - ובPS3 זה מסודר לפי אותיות וכשאני מסיים לראות משהו - אני מוחק אותו מהPS3 וככה אני עוקב אחרי איזה סרטים ראיתי ואיזה סדרות. אין לי בעית מהירות או משאבים - והמחשב תמיד דלוק אצלי (מה שלא תמיד נכון אצל כולם - מהירות חיבור או מחשב דלוק ומספיק חזק) - פשוט אני רואה די הרבה סדרות - ואם אני לא יכול למחוק כדי להישאר מסודר - אני מתבלגן.

דבר נוסף שהוא יתרון כשהקובץ מקומי - יצאת מהסדרה - כיבית את הPS3 - חזרת שבוע אחרי (ובאמצע ראית עוד 1000 דברים אחרים) - אם הקובץ מקומי - הוא יחזור בול לאותה נקודה.

יתרון נוסף - למרות שאפשר לעשות איתו גם עם PS3 MEDIA SERVER - זה הVIDEO PREVIEW של הקובץ.

ליביו

פורסם

אור - אצלי זה נעשה רק מתוך נוחות וסדר.

ככה אני יכול לשמור עותק במחשב - ובPS3 זה מסודר לפי אותיות וכשאני מסיים לראות משהו - אני מוחק אותו מהPS3 וככה אני עוקב אחרי איזה סרטים ראיתי ואיזה סדרות. אין לי בעית מהירות או משאבים - והמחשב תמיד דלוק אצלי (מה שלא תמיד נכון אצל כולם - מהירות חיבור או מחשב דלוק ומספיק חזק) - פשוט אני רואה די הרבה סדרות - ואם אני לא יכול למחוק כדי להישאר מסודר - אני מתבלגן.

דבר נוסף שהוא יתרון כשהקובץ מקומי - יצאת מהסדרה - כיבית את הPS3 - חזרת שבוע אחרי (ובאמצע ראית עוד 1000 דברים אחרים) - אם הקובץ מקומי - הוא יחזור בול לאותה נקודה.

יתרון נוסף - למרות שאפשר לעשות איתו גם עם PS3 MEDIA SERVER - זה הVIDEO PREVIEW של הקובץ.

ליביו

דברים מינוריים לעומת הכאב ראש של העברת הקובץ לכונן ומחיקתו לאחר מכן, זה כמו לבחור בין להוריד סרט אינטרנט (לחכות חצי שעה) או לצפות בו ככל שההורדה מתקדמת (ללא תקיעות)

הדבר ההגיוני ביותר לעשות הוא לצפות בזה במקום ולא להוריד, לחכות ואז לצפות.

בנוסף, בתור אחד שיש לו PS3 60GB, אני חושב שזה בזבוז מקום על הדיסק שנועד לדמויים ומשחקי PSN

פורסם

אור - בשבילך זה מינורי - בשבילי זה איכות חיים :)

אני עוקב בזמן נתון בין 4 ל10 סדרות , חלקן אני רואה לבד , חלקן עם אשתי , חלקן כבר שודרו , חלקן יוצאים להן פרקים חדשים כל שבוע (ניתקתי את הכבלים - ככה שזה המרכז מדיה שלי כל ערב כמעט חוץ מהישרדות בראשון ושלישי כן ? :) ) ככה שבשבילי זה הכרח.

אחרת אני לא מוצא את הידיים והרגליים שלי.

לגבי ה60 גיגה - גם אני עם 60 גיגה במקור - הם נגמרו עוד בשלב הדמויים , DLC , PSN התקנות ועידכונים של משחקים.

ליביו

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים