עבור לתוכן

דיסק קשיח ל PS3

Featured Replies

פורסם

מתאים לדרישות של PS3 ובכלליות WD חברה טובה.

רק לפני שאתה מחליף תגבה את הדברים שלך! חשוב!

(יש לך backup utilty תחת הגדרות מערכת)

פורסם

אכן - הדיסק הנ"ל יתאים לשדרוג.

מה שצריך תמיד לבדוק זה 2 דברים:

1. שהוא 5400

2. שהגובה שלו הוא עד 9.5 מ"מ (דיסקים עד 500 גיגהבייט כולל עומדים בזה - רוב אלו מעל - אלא אם מצוין אחרת ספציפית - לא ולא יכנסו למקום בPS3)

ליביו

פורסם
  • מחבר

תודה רבה :)

פורסם

אכן - הדיסק הנ"ל יתאים לשדרוג.

מה שצריך תמיד לבדוק זה 2 דברים:

1. שהוא 5400

2. שהגובה שלו הוא עד 9.5 מ"מ (דיסקים עד 500 גיגהבייט כולל עומדים בזה - רוב אלו מעל - אלא אם מצוין אחרת ספציפית - לא ולא יכנסו למקום בPS3)

ליביו

רגע רגע רגע...

למה לא 7200? מה רע בזה? מה הפלייסטיישן לא יפעל עם 7200? הוא לא אמור להיות יותר מהיר ככה?

פורסם

אני משער שאין סיבה לרכוש 7200 ל PS3, מאותה סיבה ש SSD מספק את אותם הביצועים בהשוואה ל 5400 הסטוקי של ה PS3.

פורסם

בא נתחיל עם הבהרות - הPS3 יכול דרך היציאה הזו להפעיל גם דיסק 3.5 אינץ' 7400 , כל SSD ומצידו גם ולוסירפטור 15K.

זו יציאת SATA מלאה עם כל המתח והבקר הסטנדרטים שדרושים לסטה 2.0 מלא.

בחוברת של הPS3 - כתוב במפורש! לא לשים דיסק של 7200 ומעלה - רק בגלל החום!

דיסק 7200 מיצר הרבה יותר חום - ובמערכת שמחושבת בדיוק לפרמטרים מסוימים - היצרן אומר לא לשים - אני הייתי דבק בזה.

בSSD אין בעיה - הם קרירים יחסית לדיסקים עם חלקים נעים.

פורסם

בא נתחיל עם הבהרות - הPS3 יכול דרך היציאה הזו להפעיל גם דיסק 3.5 אינץ' 7400 , כל SSD ומצידו גם ולוסירפטור 15K.

זו יציאת SATA מלאה עם כל המתח והבקר הסטנדרטים שדרושים לסטה 2.0 מלא.

בחוברת של הPS3 - כתוב במפורש! לא לשים דיסק של 7200 ומעלה - רק בגלל החום!

דיסק 7200 מיצר הרבה יותר חום - ובמערכת שמחושבת בדיוק לפרמטרים מסוימים - היצרן אומר לא לשים - אני הייתי דבק בזה.

בSSD אין בעיה - הם קרירים יחסית לדיסקים עם חלקים נעים.

ראיתי השוואות, מדובר בהפרש של 5 מעלות בין 7200 לבין 5400.

בכל מקרה אתה אומר שעם SSD לא תיהיה בעייה כזאת, אבל בכזה מחיר לSSD, אני לא חושב ששיפור ה30% במהירות טענית המשחקים שווה את המחיר.

פורסם

אני עדיין לא מבין מה השימוש בהארד דיסק במכשיר, יש לי 120 ג'יגה מתוכם אולי 10 מגה תפוסים...

העברת סרטים בהעתקה בעזר תהתוכנה ps3media center לוקחת שעות והארד דיסק fat32 לא בא בחשבון

כי אי אפשר להעביר קבצים גדולים יותר מ4.3 קיצר הכי מהיר לחבר את הלפטופ לטלוייזיה

פורסם

לירן, אם היית מוריד דמואים היית רואה איך תוך שבוע לא היה לך מגה אחד פנוי בהארד דיסק

פורסם

כן..זאת בטח הבעיה... פשוט יש לי גישה לאיזה משחק שאני רוצה בחינם אז אין לי ממש צורך בהורדת דמואים

למרות שאני עדיין מחפש ומאמין שיש דרך טובה יותר לצפות בסרטים דרך הps3 (אני מתכוון לfhd)

פורסם

לירן - אם העברת סרטים ברשת אצלך לוקחת שעות - אז או ש:

א. המחשב שלך עגלה ולוקח לו זמן להמיר

ב. החיבור שלך בין המחשב לPS3 הוא מעפן - לדוגמא WIFI (במיוחד שבPS3 עם רשתות אלחוטיות מסוימות חייבים להגדיר אותו רק על G - אחרת הוא מתחבר בB - וזה בכלל - סימני עשן).

וג. לא קשור - אם אתה ממיר את הסרט (MKV) דחוף אותו בMKV2VOB קודם - ואז אפשר לעשות פיצול אוטומטי לFAT32 ולהעתיק על דיסק קשיח.

אבל אני לא רואה שום סיבה - כבל רשת עם חיבור 100 מגהביט , או יותר טוב - גיגהביט אם יש לך סוויטץ' נורמאלי ב200 ש"ח - ואתה מעביר יותר מהר ממה שהמחשב שלך מסוגל לכתוב על הדיסק.

הדיסק אצלי כבר הוגדל ל500 וגם הוא מלא למדי בדמויים , DLC , משחקי PSN , התקנות של משחקים וכ300-350 גיגה של סרטים וסדרות בHD שמחכים שאני אראה אותם.

ליביו

פורסם

לא...זה לא בעיה במחשב, המחשב מעולה מה שכן ניסיתי את זה על ראוטר שהיה בדיעבד תקול אני אנסה בשנית...

יש דרך להגדיר דרך הps3 שיעבוד רק עם g? כי יש לי אדימקס G/B אפשר לקבוע שיעבוד רק בG?

פורסם

למה להתחיל להמיר סרטים ולהעביר אותם ל-PS3

כשאפשר פשוט לחבר את המחשב גם לטלויזיה?

פורסם

כי:

א. המחשב בחדר עבודה - הטלוויזיה בסלון

ב. אני לא רוצה מפלצת בסלון - לא בגודל , לא ברעש ולא בתקציב - וגם אם כן - עדיין אני אצטרך להעביר לה סרטים מהמחשב בחדר עבודה - שהוא זה שמוריד אותם (ומבחינתי - להמיר סרט או להעביר אותו = אותו זמן - עם CORE I5 וחיבור גיגה)

ג. עם כל הכבוד לחלונות ולכל זה - אני לא רוצה מערכת הפעלה מלאה בסלון ועכבר ומקלדת - שלט קטן ונטען נשמע לי הרבה יותר הגיוני.

לירן - כן - בהגדרות WIFI של הראוטר תקבע אותו לG בלבד.

זה אחד הדברים המרגיזים ביותר - לקח לי גם טיפה זמן לעלות על השטות הזאת.

עדיין - עדיף לחבר כבל רשת. במיוחד אם אתה רוצה FHD.

ליביו

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים