עבור לתוכן

מימוש אחריות MACK למצלמה

Featured Replies

פורסם

שלום לכם,

למצלמה שלי PANASONIC TZ5 נדפק התריס שמגן על העדשה, הוא לא נפתח עד הסוף, ולא נסגר עד הסוף.

יש לה אחריות שרכשתי של MACK, איפה אפשר לממש את האחריות הזאת?

אריאל

פורסם

אם אני זוכר נכון אתה חייב קודם כל לשלוח מייל ל MACK עם הבעיה והם מאשרים את הפניה ונותנים לך סוג של התחייבות. יכול להיות שהם יפנו אותך למעבדה אחרת, או למעבדה של היבואן. בכל מקרה הייתי מברר איתם קודם מה הנוהל.

פורסם

^^

אתה זוכר נכון. זה הנוהל.

פורסם

אם אני זוכר נכון אתה חייב קודם כל לשלוח מייל ל MACK עם הבעיה והם מאשרים את הפניה ונותנים לך סוג של התחייבות. יכול להיות שהם יפנו אותך למעבדה אחרת, או למעבדה של היבואן. בכל מקרה הייתי מברר איתם קודם מה הנוהל.

היתרון של ארליך (מפיץ רשמי של אחריות Mack) הוא, שהם מטפלים בהכל, לא צריך אימיילים אישורים וכו'.

שלום לכם,

למצלמה שלי PANASONIC TZ5 נדפק התריס שמגן על העדשה, הוא לא נפתח עד הסוף, ולא נסגר עד הסוף.

יש לה אחריות שרכשתי של MACK, איפה אפשר לממש את האחריות הזאת?

אריאל

תרים טלפון לארליך ותקבל את כל הפרטים.

פורסם
  • מחבר

התקשרתי, אני צריך לפנות לMACK לקבל CONTROL NUMBER, לאחר מכן אני מגיע לארליך, והם מתקנים.

תודה לכולם, אריאל

פורסם

אומנם זה לא תהליך מסובך (שולחים מייל עם סריקה של התעודה וכו' ותוך יום-יומיים יש תשובה) אבל אתה גם יכול לשלוח הכל לארליך והם יטפלו בהכל לבד, אם אתה מתעצל ולא לחוץ בזמן.

פורסם
  • מחבר

אומנם זה לא תהליך מסובך (שולחים מייל עם סריקה של התעודה וכו' ותוך יום-יומיים יש תשובה) אבל אתה גם יכול לשלוח הכל לארליך והם יטפלו בהכל לבד, אם אתה מתעצל ולא לחוץ בזמן.

התקשרתי לארליך, וזה מה שהם אמרו, שצריך לקבל מMACK העולמית CONTROL NUMBER.

אבל אם אתה אומרים שהם מטפלים בהכל אז אני אלך אליהם.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים