עבור לתוכן

עזרה| מקבל פינגים בשמים אבל רק אצל HOT לא...

Featured Replies

פורסם

ערב טוב,

אני לאחרונה שידרגתי ל-7 MB אינטרנט ואני סתם היום רציתי לשחק משחק רשת בשם combat arms עכשיו הקטע שהיה לי לאגים בטירוף פשוט אי אפשר לשחק.

אז בדקתי כמה מדריכים להורדת לאגים וזה ואין לא עזר אז סתם בדקתי מה הפינג שלי ואני מגלה שהוא גבוה מאוד ורק באתר של HOT אני מקבל נמוך יחסית.

הינה התוצאות:

speedtest.net:

uldyzwej2wyn.png

pingtest.net:

zjnrzl2kytiw.png

בזק (סתם רציתי לבדוק איך זה שם):

1djoymagimtz.png

HOT:

fw2gnqmyyw1q.png

כמו שאתם רואים רק ב-HOT יש פינג נמוך אבל בשאר זה גבוה מאוד!!!

אז מה אני יכול לעשות במקרה כזה כי הקטע שגם במשחקי רשת יש לי פינג גבוה ואי אפשר לשחק...

תודה לעונים.

פורסם

תסגור את האימיול שרץ ברקע.

פורסם
  • מחבר

איזה אימיול? חחח

אני כבר לא משתמש באימיול שנים...

פורסם

אני ציני.

נסה דפדפן אחר ווודא בכל מקרה שאין תוכנות שיתוף שרצות ברקע. ריסטרט למודם/ראוטר גם לא יזיק.

פורסם
  • מחבר

אותו דבר...

פורסם

אם הבדיקה באתר של הוט תקינה זה אומר שהבעיה היא מהספקית (NETVISION במקרה שלך), תנסה לדבר איתם.

פורסם

נכון שיש לך אנטי ווירוס NOD?

ונכון שאתה עושה פינג לכתובת 147.235.246.92 שזה הכתובת של הבדיקה של בזק יוצא לך תקין?

זה בגלל הNOD שהוא סורק HTTP/S- פשוט תבטל את האופציה "Enable HTTP checking"

פורסם
  • מחבר

חחח בדיוק האנטי ווירוס שיש לי אני ינסה לנסות מה שאמרת מתי שהמחשב שלי שעם ה-NOD יעבוד לי למה הוא נדפק אבל במחשב הזה ניסתי והוא בלי NOD והפינג באתר הוא 17 שזה מצוין ולגבי האייפי שהבאת לבדיקה של בזק לא הבנת מה השאלה?

בכל מקרה אני יותר כרגע לחוץ על המחשב שלי חחח אם תוכל לעזור זה הלינק: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=467167.0

פורסם

נכון שיש לך אנטי ווירוס NOD?

ונכון שאתה עושה פינג לכתובת 147.235.246.92 שזה הכתובת של הבדיקה של בזק יוצא לך תקין?

זה בגלל הNOD שהוא סורק HTTP/S- פשוט תבטל את האופציה "Enable HTTP checking"

יש לי NOD ב3 מחשבים כבר שנים ואף פעם לא הייתה בעייה של פינגים

יותר הגיוני שבזה בעיה של NETVISION והוט בכלל לא קשורים

פורסם

500 מילי פינג בתוך הארץ דרך נטויזיון ו30 מילי לשרת של הכבלים אני יודע את מי להאשים - את נטויזיון.

זאת כנראה תקלה כי הפינג הזה תואם יותר את המצב שהם מתחברים לאינטרנט דרך לויין ואתה בכלל בודק אתר בארץ . :screwy:

אם יש עומס ממש גדול עליהם (וב 6 בערב סביר שיהיה) יש סיכוי שהפינג שאתה מקבל תואם את מצב הרשת שלהם.

פורסם

זה לא הפינג האמיתי, תראה שאם הוא היה עושה פינג בCMD הוא היה מקבל פינג תקין, וזה היה תקין באתר של הוט כי אז האנטי ווירוס לא סורק . בכל מקרה פשוט לוקח זמן כי האנטי ווירוס סורק את המידע שעובר ולכן זה גורם לכך שהמידע יגיע טיפה יותר מאוחר ולכן הוא קיבל פינג שכזה :)

ואין פה שום בעיה לא לספק ולא לתשתית, כמו שראיתם זה סידר לו אחרי שהוא ביטל תאופציה בNOD.

פורסם

מחזק.

נתקלתי בדיוק באותה הבעיה עם ANTIVIR, רק ביטול של סריקת התעבורה פתר את הבעיה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים