עבור לתוכן

Things to see places to be..

Featured Replies

פורסם

אהלן..

אני מתעניין בטיול למקום כלשהו בזמן הקרוב ורציתי לשמוע את הרעיונות/הצעות שלכם..לאן?

אז אם היה ברשותכם את הכסף והזמן לטוס ולבקר בכל מקום על פני הכדור..

איפה הייתם "נוחתים" ??

זה יכול להיות לדוגמא סופ"ש בסיני / חודש בתאילנד או 'חוף אל חוף' בארה"ב.. אין פה איזשהן מגבלות

חשבתי על כמה אופציות מעניינות:

צפון מזרח רוסיה

אלסקה

גרינלנד

תגובות כגון : "שמור ת'כסף.. בלה בלה.." / "תלווה לי קצת.." וכאלה וכאלה לא עוזרות ולא מועילות :nono: אז בבקשה לשמור על רמת הדיון ובלי ספאם..

פורסם

בהחלט יפן.

טוקיו ואוסקה, וקצת פרברים, בהנחה שזה מעניין אותך, יהוו חתיכת חוויה.

אני מדבר מניסיון של כמה אנשים שאני מכיר שעשו טיולים ליפן, את הכסף שלהם זה היה שווה מעל ומעבר.

אני בטוח שרובינו המוחץ היה מת לאיזה סיבוב שופינג וישיבה ספונטניות בסושי בר באמצע Shibuya באיזשהו שלב בחייו, אבל רובינו גם לא כ'כ יכולים להרשות את זה לעצמינו... ::)

פורסם

החלום שלי כרגע זה איטליה, אני לא יודע מה איפה ואיך אבל איטליה כארץ מאוד מעיינת אותי ואני בהחלט ארצה לבקר שם.

כרגע, אני עובד, עושה כסף לכרטיס טיסה לארה"ב הולך לגור עם חבר שסידר לי כבר עבודה שם, חוסך קצת כסף ועושה טיול בעולם של כמה שנים.

:xyxthumbs:

פורסם

הודו, אפריקה וגלאפגוס.

פורסם

אני רק אקדים קצת ואומר שהת'רד הזה הולך להפוך לנטו STOCKPILE של דיעות של אנשים, אני מתאר לעצמי שאת כל אחד הכי מעניין מקום אחר, ועליו הוא יכתוב כאן.

במקומך הייתי נותן לנו לדעת מה מעניין אותך ומה אתה מחפש בטיול הזה פחות או יותר, כך מניסיון ומידע אישי נוכל לעזור יותר. ;)

פורסם
  • מחבר

ת'אמת שלא אכפת לי שיהיה פה מכלול של דעות שונות .. זה העניין תכלס..

אם אני ארשום מה מעניין ומה אני מחפש אז למעשה אני לא צריך את הת'רד הזה..

בכל אופן יפן דווקא אופציה לא רעה... נשמע בהחלט מסקרן ;)

גלפגוס בכל אופן הייתי.. וגם דרא"ם כיבשת טיילתי...אז פחות רלוונטי :-\

פורסם

אחרי שבוע של ROAD TRIP באיטליה אני ממליץ בחום!

למעט האתרים ה"מקוריים" (רומא וכד'), פשוט אי אפשר לשבוע מהנוף, האוכל והחמימות של האנשים.

ENJOY

פורסם

טיול בסין על הנהרות המדהימים שם ,מומלץ בחום (אני מתכנן אחד כזה כבר כמה חודשים ,נראה מתיי יתאפשר ) ,הכי חשוב להימנע מלהיות בערים של סין ,לטייל רק בטבע המדהים והמגוון שם .

רוסיה גם יכולה להיות אופציה נחמדה ,אבל זה לא מתאים לכולם (אני אומר לך זות בתור אדם שנולד שם ).

פורסם

אם אתה בקטע של טרקים שזה בגדר חובה בשלב מסוים מהמסע נראה לי כדאי שתציץ באתר של- "למטייל", שם יש הרבה חבר'ה צעירים שחורשים ת'עולם ומביאים תמונות ותיאורים של הטיולים.

מה שבטוח, תכין לך מקום טוב בכיס ואני ממליץ לך לנסות לשלב תוך כדי אולי גם עבודה או שתצרף אליך חבר.

מקומות ונקודות ספיציפים קשה לי לתת כי הכדור שלנו כחול ויפה ו"קצת" גדול. אומנם לעולם לא תהיה בכולו, אבל עדיין "מהמומלצים" קשה לי לתת דעה אישית ולכן הפנתי אותך לחבר'ה מ"למטייל" שקצת ראו עולם.

מה שבטוח, תהנה ותביא תמונות מסביב לעולם! :xyxthumbs:

נ.ב-

מעקב

פורסם

אני רואה שהטעם שלך זה שלג וקור אימים- סע לאנטרטיקה! :xyxthumbs:

אני אישית מאד היתי רוצה להיות ביפן, טוקיו נראיתלי עיר מדהימה!

דרום אמריקה- החל מברזיל בקרנבלים בריו וחופיה המהממים עד ליערות הגשם והאמזונס משם תמשיך צפונה לבוליביה, מדבר המלח, וכל המקומות המעניינים והיפים בדרום אמריקה. בטוח אני אסע לשם אחרי צבא.

מקום נוסף על פני הגלובוס שמאד היתי רוצה לבקר בו הוא אוסטרליה.

פורסם

החלום שלי הוא לקנות חופשי חודשי לרכבות באירופה למשך 21 יום עד חודש ולעבור על כמה מדינות עם תיק גב

http://www.eurail.com/eurail-global-pass?currency=eur

פורסם
אני רואה שהטעם שלך זה שלג וקור אימים- סע לאנטרטיקה!

כניראה הקיץ הישראלי השפיע אליו ;)

פותח הדיון עם אתה רוצה להתקרר מהקיץ פה -אין כמו שוויץ לזה בעונה הזאת של השנה

בשוויץ בקיץ זה בדרך כלל כמו חורף בישראל -בקיצור מאוד נוח בחוץ והארץ עצמה מאוד יפה -הבעיה שאין הרבה דברים מענינים שם

מבחינת טיול כמו שאמרו הרבה היו רוצים טיול ליפן ולא יכולים בגלל התקציב

גם אני הייתי מת לעשות טיול ליפן אבל במקרה כזה הייתי רוצה טיול של תאילנד \סין \יפן

מעבר לזה תשאל את עצמך מה אתה באמת רוצה בטיול ?

נופש ?

טראקינג?

שופינג ?

מה ?

עם היה לי תקציב בילתי מוגבל קודם כל הייתי מתקרר כמה ימים בשוויץ ואז מחליט להן לטוס

פורסם

צפון הודו ונאפל

זה טיול של חודשיים עד 5 חודשים. זול ומיוחד מאוד (צריך אופי) אם היית באפריקה אז זה מעיד על כך שיש לך אופי מתאים.

אם תרצה פירוט על צפון הודו, אשמח לפרט.

עפ"י המלצות חמות שקיבלתי איי אנדאמאן זה מקום מומלץ. זה אי ששונה מהודו, נקי שם ומטופח, אפילו ההודים שם נראים שונים, (שמנים ונקיים). חופים מחול לבן וים טורקיז, אני מת נסוע לשם אבל שים לב שהעונה זה בינואר.

אגב, אם אתה מחפש אקסטרים, אז אנטרטיקה זו באמת אופציה נהדרת. אתה נוסע לדרום צ'ילה לארץ האש ומשם לוקח ספינה ששטה לאנטרטיקה למשך 4 שבועות, נראה לי שזה עולה בערך 2,500 דולר.

אומרים שאנטרטיקה נהדרת, זה נראה כמו עולם אחר.

פורסם

החלום שלי הוא לקנות חופשי חודשי לרכבות באירופה למשך 21 יום עד חודש ולעבור על כמה מדינות עם תיק גב

http://www.eurail.com/eurail-global-pass?currency=eur

21 יום זה בהחלט לא מספיק בשביל טיול עם תיק גב בכמה מדינות באירופה, אולי 2 וגם זה לא

פורסם

מז"א לא מספיק? אתה אולי מתכוון יותר מדי? :)

בכל אופן, הבחור פה למשל: http://www.harpatka.com/ חצה את כל יבשת אמריקה על אופנוע. לא חסרים עוד אנשים שעושים דברים דומים על אופניים למשל. ככה שתיק של 50-80 ליטר לחודש עבור אירופה זה בהחלט אפשרי. :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים