פורסם 2010 ביולי 1515 שנים אחותי הקטנה שיחקה משחקים במחשב שלי.שמתי לב שפתאום המון תוכנות נהפכו עם אייקון של Adobe Reader .וכאשר אני לוחץ עליהם זה נותן שגיאה ולפעמים פותח את Adobe Reader ואומר שהיא אפשר לקרוא אותם.איך אני מחזיר את זה למצב שאני יכול להשתמש בתוכנות האלה?
פורסם 2010 ביולי 1515 שנים מחבר זה עדיין אותו נתיב ואותם ערכים כמו בXP.זה כותב לי שגיאה : "אין אפשרות לייבא את (פה יש נתיב לקובץ), לא כל הנתונים נכתבו בהצלחה אל הרישום. מפתחות אחדים פתוחים על ידי המערכת או על ידי תהלכים אחרים "
פורסם 2010 ביולי 1515 שנים בוא ננסה רגע להבין את הבעיה שוב. כל קובץ exe עכשיו משוייך אצלך ל Acrobat reader?
פורסם 2010 ביולי 1515 שנים מחבר בוא ננסה רגע להבין את הבעיה שוב. כל קובץ exe עכשיו משוייך אצלך ל Acrobat reader?כן, הרבה קבצי exe משוייכים ל Acrobat reader.
פורסם 2010 ביולי 1515 שנים מחבר מה הכוונה "הרבה"? זה לא כולם?כמעט כולם חוץ מ word ושאר האופיס אני יכול לפתוח רק אם אני פותח קובץ שנשמר כבר.בעיקרון כל התוכנות באותו מצב.
פורסם 2010 ביולי 1515 שנים תבדוק את האפשרות הזאת.אני לא מצליח להבין איך אחותך הצליחה לעשות את זה רק מתוך תמימות...
פורסם 2010 ביולי 1515 שנים מחבר תבדוק את האפשרות הזאת.אני לא מצליח להבין איך אחותך הצליחה לעשות את זה רק מתוך תמימות...תודה זה עבד.השתמשתי במה שמופיע כאן: http://www.winhelponline.com/articles/105/1/File-association-fixes-for-Windows-Vista.html
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.