פורסם 2010 ביולי 1515 שנים הייאתמול התחברתי לרשת NGN של בזק - מהירות 10 מגה.התשתית שלי היא אקספון וגם שם שידרגתי ל-10 מגה.יש לי ראוטר של בזק asus am 604g.מישהו מוכן להסביר לי בבקשה למה עדיין יש לי לאגים במשחקים מסויימים ( פרו אבלושן 2009 למשל וגם GTA...) ?!כשאני משחק כמובן ששום שיתוף קבצים לא עובד על המחשבים בבית.ואם בפתיחת פורטים בראוטר ובסוני עסקינן אז: איך אני פותח פורטים בסוני?תודה! (ליביו לטיפולך המסור אודה.)
פורסם 2010 ביולי 1515 שנים א. יש איזה עבודת אחזקה בסרברים שלהם היום - ומסתבר שלכל מני אנשים היו לאגים וניתוקים בימים האחרוניםב. עניין הפורטים - יש לך בראוטר פיצ'ר של UPNP?ליביו
פורסם 2010 ביולי 1515 שנים מחבר הייזה הראוטר שלי...http://www.bezeq.co.il/Lists/DocumentLibraryInDocumentGalleryList/ASUS.pdf
פורסם 2010 ביולי 1515 שנים חפש בכל אחד מתפריטי הממשק של הראוטר את האפשרות לשלוט על ה UPNP (מאחר ואין לי את הראוטר הנ"ל, ההשערה שלי שהאפשרות כנראה נמצאת באחד מתפריטי או תת-תפריטי ה NAT/Firewall/Management/Routing). במידה והאפשרות הזו מבוטלת, אפשר אותה ובצע אתחול לראוטר ול PS3.לאחר שה PS3 התחבר ל PSN, גש לתפריט SETTINGS, גלול לתחתית עד שתגיע ל Network Settings ושם בחר ב Settings & Connections Status List. גלול לתחתית ווודא שהסטטוס של ה UPNP הוא Available.
פורסם 2010 ביולי 1515 שנים באמת קשה לחפש בגוגל את השם של הראוטר והמילה UPNP לראות שזה תומך?תחפור קצת בהגדרות שלו - ותעשה כמו שאלפא אמר.זה פרוטוקול שהPS3 יודע לדבר עם הראוטר ולהגדיר בצורה דינאמית אוטומטית איזה פורטים לפתוח.ליביו
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.