עבור לתוכן

התלבטות בבחירת לוח אם

Featured Replies

פורסם

שלום,

לאחר שגיליתי את הבעייה בלוח אם הנוכחי שלי, הפיתרון הוא להחליפו..

חיפשתי ברשת פתרונות זולים וןמצאתי את אלו:

http://www.gigabyte.us/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ClassValue=Motherboard&ProductID=3282&ProductName=GA-M68M-S2P

http://www.gigabyte.us/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=2775

שני לוחות אם, הgigabyte עולים 270 ..

אני לא מבין כלום בזה... מה עדיף לי? חוץ ממספר חיבורי sata יש עוד פרמטר שצריך להסתכל עליו?

אודה אם מישו יבחר לי אחד משניהים ואני אסיים תסיפור הזה

עריכה:

מפרט מחשב:

amd4400x2

corsair2gb ddr2 667mhz

x1950pro 256mb ddr3

hec 400w-trt

פורסם

אתה צריך לדעת מה חשוב לך בלוח האם מבחינת היצע חיבורים. אם אין לך העדפות ברורות כנראה שהזול ביותר יתאים לך.

אם זה ההפרש במחיר אני הייתי קונה את הלוח עם מספר חיבורי ה-SATA הגדול יותר, אף פעם לא מזיק.

אגב, מאיפה אתה קונה (כדי שיהיה אפשר לעבור על ההיצע שם)?

פורסם
  • מחבר

ivory. אני חושב שאלך על ה 740g-s2h

אגב, עוד 2 שאלות:

אני צריך לקנות גם משחה טרמית חדשה למעבד?, מאחר ואני מעביר אותו ללוח אם החדש...

האם הלוח אם הזה תוצך ב 2 מאווררים במארז? ראיתי שיש לו רק חיבור אחד למאוורר

פורסם

אין לי כרגע זמן לעבור על היצע החנות אבל אני מניח שאלו הדגמים הזולים ביותר.

אם אין לך שום דרישה מהלוח שהלוח הזה לא מכיר אז הבחירה טובה. בלוח יש אפילו שבב גראפי מובנה שזה תמיד טוב כגיבוי. במקרה שהכרטיס הייעודי מתקלקל, אתה לא נשאר עם מחשב מושבת.

יש חיבור למאוורר אחד על לוח האם (בנוסף לחיבור של מאוורר גוף הקירור של המעבד), אבל זה לא אומר שלא תוכל לחבר עוד מאווררים, פשוט מחברים אותם לספק, ההבדל היחיד הוא שבחיבור ישיר לספק לא ניתן לשלוט על מהירות המאוורר. אם עד היום לא עשית את זה אז גם כנראה שאין לך צורך בזה (ובכל מקרה אם שקט חשוב אז עדיף לקנות ממאוורר טוב ושקט מלכתחילה).

בקשר למשחה תרמית, אם אתה מתקין לבד אז כן, אתה צריך לקנות. אם מחליפים לך בחנות אז הם ידאגו לזה, אתה לא צריך לקנות ולספק להם את המשחה.

פורסם

יש מסכים ישנים יחסית שיש להם רק חיבור D-sub, חיבור D-sub זה מה שנהוג לכנות (בטעות) VGA, החיבור הכחול שמכיל 15 פינים, בטח אתה מכיר - בכל מקרה, כדי לחבר מסך כזה לכרטיס שיש לו יציאת DVI בלבד אפשר להשתמש במתאם, אולם לא בלוח הזה (ובכל שאר לוחות GB שאני מכיר שמכילים שבב גראפי מובנה). אם אתה משתמש בחיבור DVI במסך זה לא אמור להטריד אותך בכלל וגם אם אתה כן משתמש בחיבור כזה כדי לחבר את המסך הרי שתוכל לחבר אותו פשוט לחיבור ה-D-sub של השבב הגרפי המובנה בלוח האם.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים