עבור לתוכן

למה כבר אין אימה טובה בהוליווד?

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

סרט מבויים

Priceless! :lol:

פורסם

כע, רק שהכוונה היתה יותר לכל ההייפ שקדם לשחרור שלו באקרנים, ולכך שאותה קבוצת צעירים אשכרה דאגה לנתק את הקשר שלה עם העולם למשך איזה ככה, רק בשביל לגרום לכל העסק להיראות אשכרה "משכנע".

פורסם

תינוקה של רוזמרי.

אנשי הקש,(המקורי האנגלי משנות ה-70).

לדעתי אילו יכולים להיות מוגדרים כסרטי אימה,ולא רק כסרטי מתח.כל סרטי העינויים למיניהם

הם לא יותר מסרטי סנאף מבויימים.

פורסם

הסרט אימה הכי טוב ומפחיד שאי פעם ראיתי היה ללא ספק גירוש השדים בקונטיקט

לא רק שהוא מבוסס על סיפור אמיתי הוא לא מכיל שום דבר שבעצם יכול לשלול את זה שזה אינו סיפור אמיתי

סרט מפחיד בטירוף עם עלילה אדירה קטעים מפחידים ברמות ודיי יוצא דופן, טריילר אחד הטובים שראיתי

http://il.youtube.com/watch?v=MRJA3lN0xCQ

מומלץ !

פורסם
  • מחבר

הסרט אימה הכי טוב ומפחיד שאי פעם ראיתי היה ללא ספק גירוש השדים בקונטיקט

לא רק שהוא מבוסס על סיפור אמיתי הוא לא מכיל שום דבר שבעצם יכול לשלול את זה שזה אינו סיפור אמיתי

סרט מפחיד בטירוף עם עלילה אדירה קטעים מפחידים ברמות ודיי יוצא דופן, טריילר אחד הטובים שראיתי

http://il.youtube.com/watch?v=MRJA3lN0xCQ

מומלץ !

ראיתי מזמן, לא התלהבתי בכלל למען האמת.

פורסם

אני חושב שאפשר להשוות היום את סרטי האימה של הוליווד של שנות ה-2000 לפרסומות בישראל מהכוונה של " בוא ניקח משהו ונשים עליו משהו חדש עם טיפה שינויים ויש לנו אחלה סרט" ולכן הסרטים נראים כמו שהם נראים, איומים להחריד.

אני לא אומר שהמריקאים לא הוציאו סרטי אימה טובים, הם הוציאו אבל בשנות ה-60-70-80 עם כמה פיקים בשנות ה90.

הסרטים שהאמריקאים טובים באמת הם בעיקר CUT & SLASH (יום שישי...,סיוט ברח' אלם וכו' ) וסרטי GORE שאכן סרטים שאמורים להראות רק דברים מגעילים לא משנה אם יש עלילה מעניינת או לא ובדרך כלל אין.

לעומת זאת כל הסרטי אימה שעוסקים בפרהנורמל לצערי גרועים להחריד וכן אני מתכוון לסרטים האחרונים שיצאו לאקרנים פעילות על טבעית, the 4th kind ועוד כמה שכבר לא זוכר את השמות.

הכבוד הזה מגיע לסרטים הזרים שמביאים רענון למסך ועושים את העבודה שלהם כמו שצריך (לסרטים אלו התכוונתיח בהתחלה).

ולצערי הבעיה היא שאנחנו בחיים לא נראה אותם על המסכים באולמות הקולנוע אלא להסתפק רק בהורדה עם תרגום ולו מהסיבה הפשוטה,הקהל היום בישראל הוא כמו הקהל האמריקאי לא רוצים לראות שום סרט שהוא לא אמריקאי גם אם הוא מעולה,ואם כבר הוא לא אמריקאי אז לפחות הוא שהוא בריטי שהוא בשפה זרה אבל רק כאלו שזכו בפרסים בכל מיני פסטיבלים.

מה שפתאום נזכרתי לא הקרינו את אנטיכרייסט בישראל , מוזר...

פורסם

מה גרוע ב"פעילות על טבעית"? אני דווקא מאוד אהבתי אותו.

פורסם

המשחק, הרעיון, הזמן המת שבין קטע "מפחיד" לקטע "מפחיד", הקטעים "המפחידים",ההייפ התקשורתי שעשו מכזה סרט, להמשיך ?

מהסרט הזה לא היו לי דפיקות לב ואם אין דפיקות לב אזי הסרט פשוט לא מפחיד ( אותי ) מידי ולחשוב שעוד עומדים להוציא עוד סרט חבל על הזמן ועל הכסף בדיוק כמו פרוייקט המכשפות 2 ...

פורסם

כאליו מזאת אומרת מפחיד?אני אישית עברתי את גיל העשרה כדי "לפחוד" מסרטי אימה,אני נהנה מהרעיון מהאווירה שהסרט יוצר מפה ועד שיפחיד אותי זה לא יקרה האמת משום סרט.

אני בטוח שלא התכוונת למפחיד שאתה צורח כמו ילדה קטנה או לא יודע מה, אלה יותר להרגשת המתח בגוף,בכל מקרה זה שונה בין אדם לאדם.

דבר אחר,הזכרתי מקודם מספר שמות של סרטים כמו המסור/מעונות קדושות, יש מישהו שכתב "מה אני נהנה מלראות סרט סדיסטי וכו', אז זה הבעיה של מי שרואה סרט שיש פה מעט דם ולא רואה את העיקר,כמובן שיש סרטי שהם נטו של דם בלי תוכן ,כמו "המנסרים מטקסס" אך להשוות לדוגמא את המנסרים מטקסס לקדושות מעונות זה עוול.

אגב סיוט ברחוב הלם הוא סנטדרט ישן שקשה לי לראות היום לאחר שאני רואה סרט כמו המסור.

אין מה לעשות סנטדרט הסרטי אימה של פעם ירד כמו סיוט ברחוב הלם/מיזרי/ה"זה"/הערפל, וכו'.

פורסם

הזבוב,משנת 86.

http://www.imdb.com/title/tt0091064/

סרט אימה אמיתי.ממש מעורר פלצות,עם שחקנים איכותיים כמו ג'ף גולדבלום וגי'נה דייויס.

ובבימויו המופתי של אשף סרטי המתח והאימה דיויד קרוננברג.

פורסם

נזכרתי בעוד- REC (הראשון בלבד) מ 2007. מומלץ בחום.

28 days later ו 28 weeks later. (וגם Dawn of the dead).

קלאסיקה אחת- שתיקת הכבשים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים