עבור לתוכן

למה כבר אין אימה טובה בהוליווד?

Featured Replies

פורסם

כל-כך פשוט ושטחי, אבל כל-כך אפקטיבי... אני רואה דברים כאלה פחות ופחות בסרטי האימה היקרים שבאים מהוליווד, וגם בסרטי האימה היותר אנדרגראונד למען האמת.

מה אתם חושבים?

פורסם

לעניות דעתי ז'אנר האימה נחשב לז'אנר פחות מוערך מקצועית. שום סרט אימה לא יזכה באוסקר (לפי דעתי לא קרה שסרט כזה זכה באוסקר)

הז'אנר עצמו די שחוק וממוצה (הרי כל הטריקים כבר כמעט נוסו וכולם מכירים אותם). ברגע שיש סרטים מרעננים אנשים כן הולכים,אבל ברוב המקרים מדובר בסרטים סוג ב' שהאולפנים לא ממש משקיעים בהם ומתגלים במקרה,אולי זה דווקא לטובה,צריך דם חדש (תרתי משמע)

פורסם

ז'אנר האימה בימינו הפך לתירוץ של דחיפת כמויות ענקיות של GORE לסרט

פורסם

סיוט ברחוב אלם הראשון כן זכה באוסקר(אם אני זוכר נכון),והוא היה סרט מצויין,הייתי בן 9 כשהוא יצא..

פורסם

גם אל תשכחו את מגרש השדים של 1973 שנחשב לאחד מסרטי האימה הטובים ביותר שיצאו וגם הוא זכה בשני אוסקרים

ולגבי נושא הדיון, אני די מסכים עם פותח הדיון, סרטי האימה של היום מתחילים ממש להתדרדר וכנראה שהבמאים צריכים לחשוב על סגנונות חדשים ומרעננים יותר כדוגמת "פעילות על טבעית" שנחשב לסרט די פשוט מבחינה תקציבית והצליח להרשים אותי די לטובה

פורסם

הייתי בן 9 כשהוא יצא..

אני חושב שזה מסביר למה לדעתך הוא סרט טוב.

לדעתי, כל הז'אנר הזה של סרטי אימה בכלל דבילי:

- העלילה צפויה ומשעממת.

- הרבה סצנות לא היגיוניות (גם בסרטים שלא מדברים על שדים, רוחות, מפלצות ויצורים מכושפים).

- גם הגיבור וגם הרשע פועלים לרוב בצורה מנוגדת להיגיון.

- הקטע של מוסיקה חלשה ושקטה שפתאום קופץ משהו והמוסיקה פתאום מתגברת בבת אחת שוות ערך בעייני למישהו שמתחבא מאחורי הקיר וקופץ עליך פתאום וצועק בו!

- סרטי האימה שאמורים להיות מגעילים באמת סתם מגעילים ולא יותר מזה.

בקיצור, אני לא זוכר מתי נהניתי לראות סרט אימה. אולי בכיתה ה כשהיינו עושים מסיבות פיג'מות אצל אחד החבר'ה ומספרים צ'יסבטים ורואים סרט מפחיד (ופורנו ;D )

פורסם

זה סרט אימה איכותי: :xyxthumbs:

פורסם

לא חסר סרטי אימה טובים.

יש את סדרת המסור/יש את ^"קדושות מעונות"[סרט אימה משובח]/הטירוף [שנוטה להיות יותר מותחן/ ^הוסטל 1/2.

בכל מקרה לא אתחיל לכתוב פה את כל מה שאני זוכר ,אולי הסטנדרט שלך [פותח האשכול] שונה משלי,אך אני אישית מאוד נהנתי מהסרטים לעייל,^חלקם אף גרמו לי להסתכל על דברים טיפה אחרת.

פורסם

אז אתה יותר בקטע של סרטים סדיסטיים עם הרבה דם, לדעתי המסור הראשון היה גאוני, כל השאר סתם

פורסם

לא... זה סרט מבויים וכושל, ברמות.

פורסם

תמיד אפשר ללכת לקלאסיקות- הניצוץ, וכמובן הסרטים של היצ'קוק(הציפורים, פסיכו ושות').

אם אתה רוצה דברים קצת פחות מוכרים ויותר חדשים , אז אני יכול להמליץ לך על "לנגולירס" מאיזור שנת 2000 ויש גם את Darkness הסמי-ספרדי(2005 אאל"ט). כשאני אזכר בעוד אעדכן.

פורסם

תמיד אפשר ללכת לקלאסיקות- הניצוץ, וכמובן הסרטים של היצ'קוק(הציפורים, פסיכו ושות').

אם אתה רוצה דברים קצת פחות מוכרים ויותר חדשים , אז אני יכול להמליץ לך על "לנגולירס" מאיזור שנת 2000 ויש גם את Darkness הסמי-ספרדי(2005 אאל"ט). כשאני אזכר בעוד אעדכן.

הדברים האלה הם הרבה יותר מותחן מאשר "אימה" מה לעשות מה שפעם היה עושה שוק היום לא עושה את זה.

פורסם

הקונספט באמת היה חדש ומרענן לשם שינוי, אבל הוא רחוק מלהיות סרט טוב. 9 על מקוריות. 2 על עלילה. כל הסרט אתה רק מחפש את הפואנטה וכשהוא נגמר ואתה מבין שאין פואנטה אתה פתאום קולט שהשעתיים שבזבת בצפיה בעוד סרט אימה מיותר לא יחזרו יותר בחיים.[br]פורסם בתאריך: 15.07.2010 בשעה 22:56:12

לא חסר סרטי אימה טובים.

יש את סדרת המסור/יש את ^"קדושות מעונות"[סרט אימה משובח]/הטירוף [שנוטה להיות יותר מותחן/ ^הוסטל 1/2.

בכל מקרה לא אתחיל לכתוב פה את כל מה שאני זוכר ,אולי הסטנדרט שלך [פותח האשכול] שונה משלי,אך אני אישית מאוד נהנתי מהסרטים לעייל,^חלקם אף גרמו לי להסתכל על דברים טיפה אחרת.

לזה בדיוק אני מתכוון כשאני אומר סתם סרטים מגעילים. מה מפחיד בזה שאתה רואה בנאדם מנסר למישהו את היד, קודח לו ברגל או מתיך לו את העין עם להביור. זה סתם מגעיל בלי מטרה. לך תראה ד"ר פלסטיק. זה אותו דבר אפילו יותר מעניין.

פורסם

סרטי אימה טובים שראיתי לאחרונה:

The Decent

28 Weeks Later

The Orphanage

אבל באמת חסרים סרטי אימה טובים.

פורסם

בקושי הייתי קורא ללנגולירס "סרט אימה" בכלל. זה יותר כמו סרט פנטזיה. יותר דומה ל"סיפור שאינו נגמר" שהילד הזה רכב על הדרקון הלבן.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים