פורסם 2010 ביולי 1515 שנים יש לי בעיה במסך, לא יודע מה קורה לו..הוא עושה Auto Adjusting לבד בלי שאני לוחץ על הכפתור, הוא עושה את זה לפעמים כל 2 שניות נרגע ואז אחרי 5 דק' קופץ שובעשיתי פירמוטעדכנתי דרייבריםניתקתי את המסך מהמחשב וחיברתי שובשום דבר לא עזרמישהו יכול לעזור לי בבקשה בפיתרון הבעיה ?תודה רבה
פורסם 2010 ביולי 1515 שנים שלום אליאורן.יתכן הכפתור אצלך "נתפס" על מצב לחוץ.נסה ללחוץ ולשחרר אותו אם במידה והוא אכן "תפוס".המשך גלישה מהנה,לוטם בזק בינלאומי.
פורסם 2010 ביולי 1515 שנים מחבר לא זה לא הבעיה..אם הוא היה לחוץ הוא היה עושה כל שניה ולא מפסיקיש לו הפסקות לפעמים של 5 דק'
פורסם 2010 ביולי 1515 שנים ניסית חיבור פיסי אחר כמו d-sub אם הוא מחובר בDVI או ההפך, סתם בשביל הניסוי?
פורסם 2010 ביולי 1515 שנים מחבר לא ניסיתי.. יש לי רק חיבור אחד VGAזה לא היה ככה, אתמול זה התחיל פתאום
פורסם 2010 ביולי 1515 שנים באיזה מסך מדובר וכמה זמן הוא אצלך כבר?כי יש לי חשד קל שמשהו נשרף לך או שיש איזה מגע פנימי לא רצוי.האם בדקת שהכבל של המסך שלך תקין, כלומר הבעיה הופיעה מהיום למחר כך שאולי הזיזו אותו והוא נפגם או משהו?
פורסם 2010 ביולי 1515 שנים מחבר מסך של BENQ הוא אצלי שנתיים שלושהכבל תקין אין לי מושג מה הולך פה..זה פתאום ככה בא
פורסם 2010 ביולי 1615 שנים אל תקפיץ בבקשה הודעות לפני שחלפו 24 שעות.1. נסה לחבר אותו למחשב אחר (או כמו שהציע muticore לחיבור אחר באותו מחשב) כדי לאשר או לשלול תופעה במסך עצמו או בחיבור.2. כבה את המסך ונתק אותו מהחשמל והמחשב. כשהוא מנותק לחץ על כפתור ההפעלה כיבוי שלו במשך 10 שניות. המתן עוד כ-2-3 דקות וחבר הכל מחדש.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.