עבור לתוכן

העברת סרטים ל DVD

Featured Replies

פורסם

יש לי מצלמת וידאו

Sony TRV-340E

ואני רוצה לצרוב את הסרטים שלה לדיסקים של DVD

אז אני צריך לקנות צורב DVD, איזה כדאי ?

ואני צריך גם איזשהו כרטיס וידאו/טלויזיה כדי ללכוד את הסרט למחשב....

אז מה אני צריך לקנות? כרטיס וידאו ב 2000 שקל או מספיק כרטיס טלויזיה ב 300 שקל עם כניסה אנאלוגית???

תודה

פורסם

הדגם שלך הוא מסוג D8...אתה לא צריך שום כרטיס מיוחד..תקנה כרטיס FIRE WIRE

Controllers : NEC Firewire IEEE1394 PCI Adaptor for DV Capture [ ¤ 148.49 ] 1

זה מ-www.pch.co.il

אבל אפשר לקנות את זה בכל חנות מחשבים...

אתה צריך לקנות כבל זכר לזכר אם אני לא טועה..ואז אתה מחבר את המצלמה בחיבור IEEE 1394 לכרטיס שקנית...האיכות לא יורדת בגרוש..כי זה נשאר דיגיטלי ולא הופך לאנלוגי כמו עם כרטיס הטלויזיה שעליו דיברת..

הבעיה היחידה היא..שכל שעה של צילום תופסת בערך 13 ג'יגה...אחרי זה אתה צריך איזה תוכנה הכי פשוטה..שיכולה לשמור את זה בפורמט שאתה צריך ואז אתה יכול לצרוב את זה לדי וי די...צורב כזה עולה כ1000 שקל....אומרים שהמחירים של הצורבים האלה אמורים לרדת..

אז זה כבר שיקול שלך לקנות או לא לקנות צורב די וי די...

אני לא מבין בהם אז אני אשאיר את זה למומחים..

מקווה שעזרתי

פורסם
  • מחבר

תודה רבה עזרת לי מאוד....ידעתי שאפשר לחבר את זה ב IEEE אבל לא הייתי בטוח אם זה יעבוד טוב.

ויש לי עוד שאלה אחרת....אם אני כבר קונה כרטיס IEEE אני רוצה שיהיו לו יציאות USB2.0 כמה עולה ואיזה כדאי?

וגם אם יש כרטיסים עם יציאות USB של פינים בתוך הכרטיס כך שאת ה USB של המארז אני יכול לחבר ל USB 2 במקום ללוח אם?

וגם איזה צורב כדאי? ראיתי דגם של PIONEER שאני יודע שהוא ממש טוב ב 950 שקל ויש גם טושיבה ב 700 שקל....מה ההבדלים והאם הזול יותר מתאים לצרכים שלי? אני רק רוצה להעתיק מהמצלמה ולצרוב ל DVD

פורסם

אין כרטיס המשלב USB וFIRE WIRE...לפחות ממה שידוע לי...תקנה אותם בנפרד..כל אחד עולה 150 שקל..זה של הUSB כולל

4 יציאות של USB 2, אין פה עניין של כדאי..אין הבדלי איכות..חוצמזה שאין לך דגמים למבחר

וממש לא נראה לי שאפשר לחבר את ה USB 2 ליציאה הקדמית של המארז..נראה לי שזה אפשרי רק כשהיציאה היא בלוח אם עצמו..

לגבי הצורבים אין לי מושג..

פורסם

אין כרטיס המשלב USB וFIRE WIRE...לפחות ממה שידוע לי...תקנה אותם בנפרד..כל אחד עולה 150 שקל..זה של הUSB כולל

4 יציאות של USB 2, אין פה עניין של כדאי..אין הבדלי איכות..חוצמזה שאין לך דגמים למבחר

וממש לא נראה לי שאפשר לחבר את ה USB 2 ליציאה הקדמית של המארז..נראה לי שזה אפשרי רק כשהיציאה היא בלוח אם עצמו..

לגבי הצורבים אין לי מושג..

ראשית יש להשיג כרטיס PCI המכיל USB וגם FireWire.

שנית הצורב של PIONEER דגם DVR-A06 שהוא מולטי-פורמט הוא בסדר גמור יש לי אותו אומנם לא עבדתי איתו כלכך הרבה אבל ביינתים אני מרוצה.

אגב עם אתה קונה אותו אתה מקבל יחד עימו את התוכנה לעריכת וידאו Pinnacle Studio 8 SE שהיא אחלה של תוכנה.

פורסם

בשביל העברת ווידאו מהמצלמה במטרה לצפיה ב DVD אפשר להיסתפק ב VCD מקסימום SVCD ...

לא צריך לרכוש בשביל זה צורב DVD , אתה יכל לצרוב בצורב רגיל .

פורסם

יש תמיכה ב NERO6 בהתקן שנקרא MINI DVD שמקליט כ - 15 דקות על CDR באיכות של DVD , אם דייקתי בפרטים אז רק נשאר לבדוק האם ה - DVD שברשותך מסוגל לקרוא MINI DVD.

פורסם

עם יש לך מצלמת וידאו דיגטאלית אז למה להתפשר באיכות וללכת על פורמטים לא איכותים בימיוחד כגון SVCD,VCD או MiniDVD שזה בכלל לא יעיל וכדאי.

אני בהחלט ממליץ על קנית צורב DVD ושימוש בו.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים