עבור לתוכן

משקפי ray ban - למה ואיך זה הגיוני שהן כאלה זולות בEBAY??

Featured Replies

פורסם

שלום שלום,

אז לאחרונה החלטתי שהגיע הזמן להחליף את משקפי השמש המצ'וקמקות שלי, שעברו איתי 4 שנים בנאמנה.

והחלטתי שמכיוון ויש לי כסף, ואני יכול, אני רוצה לקנות משקפי ray ban [אם להיות יותר ספציפיים - אני מחפש משקפי טייסים שנראות טוב, מכל מה שחיפשתי בחודש-חודשיים האחרונים, רק דגמים של רייבן ישבו עליי יפה]

והבעיה? וול...פשוט לכו לסניף מקומי של אירוקה ותבינו בעצמכם. זוג משקפי rayban עולה מחיר לא פרופורציואנאלי בן 4 ספרות.

ואם נדבר ספציפית - הדגם שאני רוצה עולה 1065 ש"ח. מחיר שנראה בעיניי פשוט לא הגיוני בעליל.

http://www.erroca.co.il/manage-pages/RAY-BAN.aspx

תסתכלו על הדגם RB3025. [מופיע בלינק כ-09RB3020XXX כאשר הX מייצג מספרים שונים של צבעים שונים ועדשות שונות של הדגם הנ"ל]

בכל אופן, התחלתי לחפש ולבדוק וגיליתי שבebay מוכרים זוג משקפי רייבן מאותו הדגם במחירים שנעים בין 19$-89$

[פשוט תריצו חיפוש ray ban aviator rb3025 ותווכחו בעצמכם]

וכאן השאלה הגדולה - איך ייתכן כזה פער מטורף? גם בהנחה ומדובר עכשיו בקיץ והמחירים עוד פחות פרופורציונאליים ממה שהם בדרך כלל בכל הנוגע למשקפי שמש, רייבן הנו מותג בינ"ל שמחזיק קולקציה בלעדית שלו בארץ ואני מניח שהם קובעים, לפחות בקווים כלליים, את סדר גודל המחירים.

האם נראה לכם הגיוני לקנות\לקחת את ה"סיכון" שבלקנות זוג משקפי רייבן ב19$?

מה אתם אומרים?

[ובבקשה להמנע מתגובות כמו "בשביל מה אתה צריך רייבן?!" אלא אם יש לכם הצעות פרקטיות יותר למותג אחר עמיד, טוב, יפה במחיר שפוי יותר]

פורסם

זה כזה לא ברור? זיוף.

פורסם
  • מחבר

אז תסתכל פעם נוספת.

יש שם מוכרים שמתחייבים לכך שמדובר בדגם מקורי

כולל מוכרים top sellers וכולם עם rep מעל ה99%

הם לא יפגעו במוניטין של עצמם עם זוג משקפי רייבן מזויפות :\

פורסם

אני הבאתי ריי באן מקוריות מארה"ב מטופ סיילר שמבטיח שהן מקוריות.

הזמנתי, תוך 3 ימים היה אצלי בבית ולא עצר במכס, השווי היה יותר מ-50 דולר.

גם מקוריות, גם סגורות כמו שצריך באריזה. אני הייתי מאוד מרוצה.

פורסם
  • מחבר

אני הבאתי ריי באן מקוריות מארה"ב מטופ סיילר שמבטיח שהן מקוריות.

הזמנתי, תוך 3 ימים היה אצלי בבית ולא עצר במכס, השווי היה יותר מ-50 דולר.

גם מקוריות, גם סגורות כמו שצריך באריזה. אני הייתי מאוד מרוצה.

מכיוון ואני קצת לחוץ מבחינת המוכרים ומי מהם אמין, זכור לך מאיזה סלר קנית?

פורסם

אז תסתכל פעם נוספת.

יש שם מוכרים שמתחייבים לכך שמדובר בדגם מקורי

כולל מוכרים top sellers וכולם עם rep מעל ה99%

הם לא יפגעו במוניטין של עצמם עם זוג משקפי רייבן מזויפות :\

זה לא רק זה, יש בארה"ב מלא חנויות outlet שאפשר למצוא שם בגדים ועוד כל מיני מוצרים מקורים לחלוטין במחירים מצחיקים לגמרי.

יכול להיות שאלו משקפים שהיה להם דפקט מינורי ביצור, יכול להיות מלא סיבות. לא בהכרח זיוף.

פורסם

רציתי כבר מזמן לקנות (היה פה בחור שאח שלו קנה מחו"ל ,אבל בסוף לא היסתדר לי ) ,הקטע שעכשיו גיליתי שיש משקפיים עם עדשות מקטבות ,שזה הדבר הכי מגניב בעולם לדעתי ,אז השאלה שלי היא האם מוכרים ב ebay ריי באן עם עדשות מקטבות ?

פורסם

מכיוון ואני קצת לחוץ מבחינת המוכרים ומי מהם אמין, זכור לך מאיזה סלר קנית?

אפילו בזמן שיטוט אצלו, ראיתי את הדגם שחיפשת...

http://cgi.ebay.com/RayBan-3025-AVIATOR-GUNMETAL-Green-RB3025-W0879-58mm-/220590705583?cmd=ViewItem&pt=US_Sunglasses&hash=item335c3b0baf

זה הסיילר שקניתי ממנו, למרות שעכשיו ראיתי שהתגובה האחרונה שקיבל לא הכי מחמיאה, אבל אני הייתי מרוצה ממנו.

אבל הוא כבר השיב לו תשובה בסדר.

קיצר ממנו קניתי. לא עלה 30 דולר, אלא בסביבות ה-100, אבל קיבלתי מקורי ולא נכביתי.

פורסם
  • מחבר

האמת שאני מחפש דגם mirror. אמשיך להתסכל.

אגב, לאחד המגיבים מעליי, סליחה על הבורות אבל... מה זה עדשות מקטבות?

פורסם

אני וחבר הזמנו 2 זוגות נכון לעכשיו היום קיבלנו TRACK NUMBER קנינו מ TOP SALER עם 40 ומשהו אלף REP חיובי

לא יודע מה המחיר הסופי כי הוא סגר את העסקה

אבל בכל מקרה גם בארץ יש אנשים שמוכרים ב 300-400 שקל את הדגם 3025 תחפש ב yad2 או בפייסבוק (תראנד חדש ליבואנים לא רשמיים למכור בעזרת הפייסבוק)

פורסם

והנה אותו הדגם שרכש ptyahoo אך הפעם המוכר הוא סיני:

http://cgi.ebay.com/Ray-Ban-Aviator-Sunglasses-Mirror-RB-3025-Silver-frame-/250664992077?cmd=ViewItem&pt=US_Sunglasses&hash=item3a5ccc3d4d

מבט אחד במחיר ובארץ המוצא של המוכר (סין) מראה שמדובר בזיוף, גם אם המשקפיים נראות אותנטיות. מי ששולח את כספו לסין ומאמין להבטחה של 100 אחוז איכות, אמינות או חרא אחר, מבזבז את כספו לשווא ועדיף שיתרום את הכסף לנזקקים או למטרה אחרת. חברות סיניות מוכרות בסטוקים כל כך גדולים שלא אכפת להם ש-Ebay או Paypal יסגרו להם את החשבון (עם 100 אחוז פידבק שהושג ע"י מכירות של E-Books או זבל סיני במחיר של חצי דולר), הם ממילא יפתחו חשבון חדש תוך כמה שעות.

פורסם

אתה רואה ברור יותר ,יפה יותר ופחות בוהק ולדעתי זה גם פחות עומס על העין .

אז ,יש כאלו של ריי באן טייסים עם זה ב ebay ?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים