עבור לתוכן

המלצות לזוג מחשבים ניידים לסטודנטיות...

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

כמו שראיתם ציינתי למעלה שאני מחפש זוג מחשבים ניידים לסוטדנטיות ולא סתם כי מאוד חשוב לי המלצות למחשב שיהיה קל ויעמוד בדרישות של שתי הפרינססות..

טוב דרישות המערכת הם...

מעבד חזק שיריץ תוכנות גרפיות ותוכנות לעריכת ווידאו בלי להתקע ולעשות בעיות

מסך 13-14

חיי סוללה נורמלים שיחזיק להם יום לימודים של בין 6-8 שעות בלי להיות תלוי בחשמל יותר מדי...

הארד דיסק בנפח נורמלי

כונן אופטי

כל זאת אם אפשר בתקציב שלא יעלה על 4000 שקל...

כמו כן יש לי הצעה לדגם של מחשב DELL עם:

מעבד - T6600

הארד דיסק-500 ג'יגה

זיכרון רם-4 ג'יגה DDR2

מסך-14

http://www.night-net.net/index.php?main_page=product_info&cPath=16_19&products_id=426

כמעט בטוח שזה הדגם הזה רק עם GEFORCE

אשמח להצעות נוספות או לחוות דעת על המחשב הזה

תודה מראש

ניר.

פורסם

זמן סוללה של 8-6 שעות לא תקבל בשום מצב במחשב כזה. חצי מזה יהיה הגיוני.

חוץ מזה - בסדר.

פורסם
  • מחבר

תודה על התגובה.

אז על מה אתה כן ממליץ אם כך שיכול לעניין אותי

פורסם

לינקין יוזר אנא סלח לי שאני עומד לפוצץ כמה בועות, אולם במצבך זה נדרש :)

שכח ממסכי 13-14 אינץ עם מעבד גראפי נורמאלי, זה לא יקרה. המעבדים הגראפיים מופיעים במסכי 15. היות ואתה אוצה הפעלה של תוכנות גראפיות (אינני יודע איזה כך שקשה לי להעריך עד כמה תובעניות הן) תצטרך כזה.

כמו כן המעבד. סדרת T היא הסדרה הישנה ביותר כרגע. אולם יכול להיות שבתקציב שהצעת זה מה שתוכל בכל מקרה לא לרדת מקור 2 דואו T6670 ומעלה. עדיפות כמבן לסדרת core i5

זמני סוללה - עוד בועה שהולכת להתפוצץ. כפי שנאמר, צפה לחצי. אתה רוצה גם כרטיס גראפי? זמן הסוללה יתקצר אף יותר.

לגבי מחשב 15 אינץ, הייתי מעלה את התקציב בכאלף שקל אם אפשר וקונה HP פביליון מסדרה 3030 ומעלה שמחירה כעת 5000 שקל: מעבד I5 זכרון 4 גיגה וכרטיס סביר ATI 5470 במשקל של קצת מתחת לשניים וחצי קילו

אם זאת, לאור הדרישות השונות (מאד) שלך, הייתי ממליץ לשבת עם ה"פרינססות" ולחשוב מה באמת נדרש. האם התוכנות הגראפיות הן פוטושופ ואוטוקאד או סתם עריכת תמונות בסיסית? האם משחקים זה מה שעושה את זה? או זמן מחשב בלי חשמל? מה אם משקל? מסך קטן משקל קטן אבל גם פחות תוספות כמו כרטיס גראפי. בקיצור לשבת ולהתאים מחשב לצרכים. בהצלחה

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

אין שום בועת ידידי יש המון מגוון ותקציב מוגבל זו הבעייה כמו שציינתי סטודנטיות שמה לעשות הכסף לא משחק לטובתן...

לשתיהן תקציב מוגבל עד ל4000 שקל כולל עזרה מההורים...

החשוב זה מחשב קל קח בחשבון שאלו שתי בנות ולא עמלק 3 מטר גובה עם מוטת כתפים של נשר...

ועיבוד גרפי טוב התוכנות שאני מדבר עליהן הם פוטושופ ותוכנות לעריכת ווידאו שעליהן אני לא סגור כמובן שאני משאר שבטח בלימודים ימליתו להן על תוכנות נוספות אבל במרבית המקרים אלו תוכנות שדורשות כוח עיבוד רב בשביל לעבוד בקצב של ילד בן 13 ולא סבא בן 90...

בהתחשב במגבלת התקציב המשקל וכוח המעבד האם מעבד CORE 2 DUO T6600 וזיכרון ראם של 4 ג'יגה DDR2 יעשו את עבודתם נאמנה...

תודה על העזרה

ניר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים