עבור לתוכן

שאלה לחברי הפנל המוערכים (אקסבוקס עם טבעת מוות וכונן מפוקשש)

Featured Replies

פורסם

קניתי את האקסבוקס שלי בוושינגטון עם עיצוב יחידו שהכינו עבורי בסכום זעום של 450 ש"ח

האקסבוקס הוא ככל הנראה מהראשונים עם מעבד 95 ננו

הוא שירת אותי מ אוקטובר ועד לפני חודש\חודשיים כאשר התחילו בעיות קריאה והופיעה שגיאה E71

פניתי למעבדה ותיקה שטפלה בי לאורך הדרך באקבוקס הראשון והם עשו בדיקות וגילו שזה בעצם רק ה DVDROM לא תקין .

הם עשו החלפה ושחררו אותי הבייתה (עבורי זה נסיעות של 30 ק"מ כל כיוון )

לאחר בדיקה בבית עם 4 משחקים האקסבוקס שום לא מגיב , נתקע באמצע המשחק ואת חלקם לא מעלה.

שוב חזרתי למעבדה והחזרתי להם את האקסבוקס עם התקלה החדשה . הם שום פעם עשו בדיקות הפעם הם לא מצאו כלום במשך מספר ימים וטענו שאצלם עובד הכל תקין עד שלפתע אחרי שבוע מתקשר הבחור מהמעבדה ואומר אני מצוטט" תשמע האקסבוקס התחמם אני לא ממליץ להשקיע על תיקון"

בעצם מה שמוצע לי זה לקחת אותו עם ה DVDROM החדש שעלה 300 ש"ח להחלפה ולהמשיך בחיים כפי שהם בתקווה שהוא לא התחמם ויתקע.

יש לי מספר רעיונות שחשבתי עליהם כגון : להזדכות על הDVDROM וקניה שלו ב EBAY

http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=250637210051#ht_3042wt_911

וכמו כן אולי תיקון של טבעת המוות בעלות של 300 ש"ח מה שעושים היום במעבדגה אך אני צריך את העצה אם זה שווה ומחזיק מעמד ,וכאמור בקרוב יוצאים

BUNDLeIM חדשים עם ה SLIM החדש ו KINECT בפנים.

מודה לכולם על העזרה מראש

chacki-chack

פורסם

מרשים שהוא פועל עד עכשיו ולא מת כבר ממזמן.

אני לא הייתי מתקן - הבחור צודק.

זו קונסולה מהדור הראשון - וימיה ספורים אחרי התיקון גם ככה.

הייתי מחכה וקונה סלים (כנראה ללא הבאנדל) - אמריקאי כדי שתוכל להמשיך לשחק במשחקים שלך שהם לא REGION FREE

פורסם
  • מחבר

מילים אחרות אתה אומר להזדכות חזרה על ה 300 ש"ח ששלמתי להם עבור הכונן DVD שהם הכניסו לי

ומה דעתך על כונן DVD ב 100 ש"ח שנמכר באיבי?

פורסם

כונן DVD , לא צורב.

לגבי מה שהעלית - אני לא מכיר את ענייני המה מתאים למה מספיק כדי לענות על זה.

פורסם

לא ממש הבנתי, קנית DVD חדש או לא?

כי יש קשר בכלל בין הסידי לבין ה E71 נשמע שזמנו של המכשיר הזה קצר מאד.

לא הייתי משקיע בו.

פורסם
  • מחבר

לא ממש הבנתי, קנית DVD חדש או לא?

כי יש קשר בכלל בין הסידי לבין ה E71 נשמע שזמנו של המכשיר הזה קצר מאד.

לא הייתי משקיע בו.

הבעיה הראשונה שהגעתי איתה למעבדה הייתה E71 אבל הם בדקו את הXBOX והחליפו כונן ולטענתם משם הכל תקין .

חזרתי עם האקסבוקס הביתה בדקתי 4 משחקים וראיתי שכלום לא עולה החזרתי להם אותו שוב , הפעם הוא היה אצלם תקופה עד שהבינו שהוא מתחמם ועכשיו רוצים פשוט להחזיר לי בטענה שעדיין אפשר להנות ממנו ולהשתמש בו .

לא קבלתי את התשובה המטומטמת הזאת וכרגע יש לי אפשרות גם להזדכות על ה 300 ש"ח ששלמתי על הכונן בפעם הראשונה שהכנסתי לתיקון.

פורסם

תזדכה ותבדוק עם יש חנות שמוכנה לתת זיכוי על קונסולה תקולה

לא הייתי מתחיל לתקן כזאת קונסולה או מתקן ומוכר לקונה תמים

אתה יכול לנסות למכור גם את הארד דיסק

בדגמים החדשים זה לא תואם כי ברזה עיצבו את האריזה של הארד דיסק לאחרת

פורסם
  • מחבר

קבלתי את העצה שלך

יש מקומות שאתה יכול להמליץ לפנות אליהם שיהיו מוכנים לשקול לקבל קוסנולה תקולה בתמורה לתשלום?

פורסם

לא יודע עם בתשלום או לא

אנגויסטיק מחזיקה מעבדה -אולי תסכים לשקול זיכוי או תשלום

אולי תנסה לתקן ורק במקרה שהתיקון יצליח תסכים לזה

בכל מקרה אין מה להפסיד בלנסות

במקרה הגרוע ביותר תימכור בנפרד את הארד דיסק -תיקח את בגימפאד ותיקנה את הדגם הרזה או PS3

לא הייתי קונה היום 360 משומש במחיר גבוה -בגלל החשש לRROD

עם תמצא משומש במצב תקין במחיר טוב זה שיקול

לדוגמה אחד שקיבל באן מLIVE אבל לא RROD למשחקי סינגל

פורסם
  • מחבר

תודה חבר אבל לא אני לא מתעסק עם אקסבוקסים שחוקים כל כך בוושינגטון זה היה נסיון גם 80$ וגם התלבטויות קשות + הבחור עשה לי CUSTOMIZING בסגנון PIMP MY RIDE כמו שרק האמריקאים יודעים לעשות

וכרגע האקסבוקס נמצא בקופסא שחורה שקופה למחצה קופמקטית עם לדים כחולים בפנים ומדבקה מיוחדת של סופרמן (מהסרט סופר RETURNS) בצד השני:)

אי אפשר לפספס אותו רק מבחינת העיצוב כבר אמור להוסיף לו קצת .

במידה ואני נפטר ממנו אני מחכה ל אוקטובר לבנדלים החדשים שיכללו את KINECT בניגוד למה שיגידו כאן אני בצפייה עמוקה לחיישן הזה:)

פורסם

יש מצב לתמונה של ה XBOX הזה? :smile1:

כשהוא עובד כמובן.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים