עבור לתוכן

צריך המלצה לכ. מסך עד 500 ש"ח אבל גמיש

Featured Replies

פורסם

היי לכולם

והרי סיפור: המחשב של אחי הקטן מרעיש כטרקטור.. לאחר שבדקתי ולא היה לי מושג מה הבעיה, נאלצתי לקחת אותו למעבדה ושם אמרו שהרעש נובע מהכרטיס מסך (יותר נכון - מהשבתת חייו, החלקית או המלאה, של מאורר הכ. מסך).. הם אמרו שהם יכולים למכור לנו מאורר חדש, אבל כלכלית כבר יותר משתלם לקנות כ. מסך חדש.

כאדם שאוהב את hwzone, אמרתי להם במעבדה - לא, אני לא אקנה כרטיס מסך לפי המלצותיכם! ופניתי לפה, אליכם, על מנת לקבל המלצה לכ. מסך חדש.

פרטים על המחשב (מאוורסט, בכל זאת מחשב של אח שלי ואין לי מושג מה הולך שם):

לוח אם gigabyte GA-945P-S3

מעבד: e6300

זכרונות: 2gb כנראה DDR2-667

כ. מסך נוכחי: radeon X1950 Pro 256mb

ספק (נאלצתי לפתוח את המארז - יש אפשרות לבדוק את הספק לפי אוורסט? סתם סקרן..): chieftec 400W model no. APS-400S

מסך סמסונג 2443BW 24''

רזולציה שהוא משתמש בה: 1920X1200

מס' פרטים נוספים ושאלות:

1. אני אקנה לאח שלי את הכרטיס מסך כמתנת יום הולדת. חשבתי על תקציב של כ-500 ש"ח, אבל אני בהחלט גמיש לשני הכיוונים. בעיקרון הכרטיס מיועד לגיימינג אבל אח שלי בת'כלס בקושי משחק במחשב (וגם הוא מתגייס אוטוטו, כמה הוא כבר ישחק..).. אבל עדיין, אם יש כרטיס שמתאים ואחלה ב-400 זה מעולה, ואם יש כרטיס שמעולה ובעל אופק לעתיד ב-600, גם הוא נחשב.. בקיצור, די גמיש, אבל לא סכום של 4 ספרות..

כמובן שהמטרה שהכרטיס החדש יהיה יותר טוב מהקודם..

אגב במידה והספק מהווה איזושהי בעיה, הנה, ציינו זאת לפני.. אולי נשקול גם להחליף ספק? צריך לחשוב על זה במידה וזה מהווה מגבלה רצינית.

2. סתם מתוך סקרנות, הרזולציה שבה הוא משתמש.. היא נורמלית, היא בסדר? הכל נראה לי יותר מדי קטן ואני פוחד שהוא נסחף קצת ומאמץ יותר מדי את העיניים.. האם זאת הרזולציה האידיאלית למסך שכזה? (אני יודע שזה לא הפורום הנכון לשאלה הזאת, אבל אם אני כבר פה, אולי תדעו בכל זאת..)..

מתנצל על החפירה, בכל זאת, מתנת יום הולדת 18 לאח שלי.. צריך להשקיע.

תודה!

פורסם

לא רואה סיבה להשקיע על יותר מזה http://skypc.co.il/pl_product~18190~8~0.htm ,המעבד הזה בתדרים המקוריים שלו פשוט יחנוק כול כרטיס מעבר לזה

פורסם

לא רואה סיבה להשקיע על יותר מזה http://skypc.co.il/pl_product~18190~8~0.htm ,המעבד הזה בתדרים המקוריים שלו פשוט יחנוק כול כרטיס מעבר לזה

במחיר הזה?

שיפנק את עצמו ה4730 במחיר דומה

http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=992

בכל מקרה פותח התארד, אתה בטוח שאינך מעוניין בOC למעבד?

פורסם
  • מחבר

אז אם כן ההמלצה היא ל-4730? חייב להודות שהמחיר די הפתיע אותו (נמוך!)..

יצאתי בזול P:

כרטיס יותר טוב מהנוכחי שיש אני מניח?

אממ בנוגע ל-OC.. אני לא מבין בזה, מעדיף לא להתעסק בזה - במיוחד לא במחשב של אח שלי (במחשב שלי אין לי בעיה "להתנסות", אבל זה שלו, מעדיף לא להרוס לו עוד משהו בטעות בביוס..)

פורסם
  • מחבר

היי שוב

עברתי על המומלצים..

וראיתי עוד כ. מסך, למשל HD4770..

השאלה שלי אם לא כדאי? לא אכפת לי להשקיע יותר..

או שבגלל המעבד אין טעם ולא יראו שום הבדל בביצועים גם ככה?

(ואני מניח שכשיבוא היום ואח שלי ישדרג את המעבד או כבר יקנה מחשב חדש לגמרי וישדרג את כל המערכת..)

פורסם

על מה אתם מדברים?? הרזולוציה שלך מטורפת!

במגבלות התקציב קח GTS 250 או את ה4770.

אני הייתי הולך על זה

-Triple D Axle GeForce GTS250 512MB Dual DVI HDMI DDR3 PCIe, יחידות 1

₪566

http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1924

יש אתה האפשרות המעט יותר זולה של ה4770-

XFX ATI Radeon 4770 512MB GDDR5 HDMI , יחידות 1

₪514

http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1498

שתיהם מעולים, הGTS 250 נותן עד 10% יותר בביצועים ומכיל פיצ'רים נחמדים לגיימינג.

כמובן שאפשר לקחת משהו זול יותר, אבל גם ככה אלו כרטיסים חלשים ביחס לרזולוציה שלך.

*התקציב שלך בדיוק במקום הנכון. גם אם המגבלה היתה 2000 ש"ח הייתי נותן לך את אלו כי עם כל דבר מעבר לזה היה נוצר צוואר בקבוק ע"י המעבד.

פורסם
  • מחבר

חחחח אוקיי

LockOn - אהבתי את התשובה שלך וכרגע אני אכן נוטה לכיוון GTS250..

אבל בכל זאת אני אשמח עכשיו לעוד דעה או שתיים כי עכשיו אני עוד יותר לא בטוח ולא סגור P:

(כל אחד מציע משהו אחר, זה מבלבל!)

אגב, ה-GTS250 יותר טוב מ1950 pro הנוכחי שיש במחשב, נכון.?..

מתסכל אותי הקטע של הצוואר בקבוק עם המעבד, אבל לשדרג לו מעבד (שגורר שדרוג של.. כל המחשב בערך..) וכו' זה כבר סרט והוצאה כלכלית כבדה..

פורסם

עזוב אותך שטויות. לא רק שמשהוא מעבר לזה יגרום צוואר בקבוק אלא שהוא יוגבל ע"י הסלוט של הלוח אם שלך. אז אם אתה לוקח משהו מעבר זה אומר להחליף את המעבד/הלוח/הזיכרונות וזה כבר מחשב חדש..

הכרטיסים שנתנו לפני חלשים מאוד ביחס להצעה שלי.. יש לי הרבה ניסיון עם הכרטיסים האלו (תבדוק במפרט שלי<) והם חזקים, מומלצים ושקטים.

הGTS250 חזק במאות אם לא באלפי אחוזים מה 1950 PRO. חוץ מזה שהוא תומך בתקנים וטכנולוגיות חדשות, הוא יותר שקט וכו'..

פורסם

הGTS250 חזק במאות אם לא באלפי אחוזים מה 1950 PRO.

הרחת לכת בצורה אסטרונומית. אלפי אחוזים?! הGTS250 חזק יותר בצורה יפה. זה יכול לעגל מאה אחוזים לעיתיק קרובות זה נכון.

בכל אופן צוואר בקבוק יהיה גם עם HD4770 וגם עם GTS250

פורסם
  • מחבר

הרחת לכת בצורה אסטרונומית. אלפי אחוזים?! הGTS250 חזק יותר בצורה יפה. זה יכול לעגל מאה אחוזים לעיתיק קרובות זה נכון.

בכל אופן צוואר בקבוק יהיה גם עם HD4770 וגם עם GTS250

ועם 4730 לא יהיה צוואר בקבוק?

פורסם

צואר בקבוק קטן ולא משמעותי (אם בכלל). יש לי בדיוק את החלקים האלה ואני אומר מניסיון.

יכול להיות שהגזמתי עם האלפי אחוזים :P

פורסם
  • מחבר

סורי על ההקפצה, אבל עדיין מתלבט..

מה דעתכם אז, ללכת על GTS250, למרות שהוא כנראה לא יהיה מנוצל לגמרי עקב צוואר בקבוקון קטן?

פורסם

למפרט שלו יהיה צוואר עם כרטיסים חזקים יותר כגון 275GTX\4890 ומעלה.

ה5750 מעולה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים