עבור לתוכן

בעיה עם ps3 במעבר מבזק לכבלים

Featured Replies

פורסם

שלום,

אני מקווה שזה שייך לכאן ולא לפורום קונסולות.

עברתי לפני כמה ימים מבזק לכבלים וגם שידרגתי מ5 מגה ל7 מגה ומאז יש לי תקיעות בזמן משחק ברשת בסוני.

כשהייתי בבזק זה עבד חלק וזה קרה בדיוק שעברתי וגם כשאני מחבר את הראוטר של בזק(אני עדין מחובר גם להם) זה חוזר להיות בסדר.

עכשיו אין לי מושג איך לפתור את זה כי הנתוני מהירות הורדה\העלאה תקינים והגלישה באינטרנט עצמו תקינה וגם פתחתי dmz בראוטר בשביל הסוני.

אני מחובר בכבלים עם מודם "אריס" שמחובר לנתב "tplink" כאשר בבזק היה לי מודם נתב "dlink" וגם עשו לי חיבור קבוע כשעברתי לכבלים.

הספקית שלי 012 אבל לא נראה לי שהיא הבעיה כי את הספקית לא החלפתי וגם שידרגתי שם ל-7 מגה.

בתמיכה של הכבלים לא ממש יודעים איך לעזור לי.

יש למישהו עצה מה לעשות?

תודה.

פורסם

יש עוד אנשים שמתלוננים על חוסר יציבות בשעות העומס בעיקר . בכבלים עד כמה שידוע לי אתה גולש ביחד עם השכנים ואם השכנים מעמיסים על הרשת זה יכול לגרום להשפעה שלילית מאוד על הפינג.

אני עדיין לא מבין גדול בכבלים היה לי דיון בנושא עם לא מזמן עם מישהו והוא אמר שבערך 16 ערוצים פיזיים בשימוש של הכבלים וUFI מאפשר להשתמש בכמה ערוצים במקביל (הערוץ המשוטף בין פי 2 לפי 8 יותר מהיר). עדיין צריך שכמה ערוצים ישמשו לupload ( שתיים או שלוש זה מספיק) ואז צריך איכשהו לחלק את הערוצים בין הלקוחות. הקטע הוא שפעם המהירות בכבלים לא היתה כלכך גבוהה ואולי הם שמו הרבה מאוד אנשים על אותו הכבל הם לא כלכך הרגישו בזה . כשהמהירות עלתה לכל אחד מהמשתמשים אז זה נותן להם יותר אופציות לחנוק אחד את השני. בבזק גם יש רוחב פס מוגבל למרכזיה אבל סיב אופטי מסוגל להעביר 10 גיגהביט בטכנולוגיה ישנה או 640 גיגה בחדשה (WDM ) בזמן שכבל של הקבלים הוא מקסימום 6 גיגהביט לשניה וצריך להעביר בו גם דברים אחרים חוץ מאינטרנט.

פעם היתה לי בעיה בבזק שהרסה לי את הפינג וראיתי את זה כשעשיתי פינג לשרת שלהם או של הספק (קפיצה ראשונה אחרי הנתב) - קיבלתי משהו בסביבות ה200 . אחרי שישבתי ישבתי להם על הווריד במשך שבוע ופרסמתי את המידע לכל העולם ואחותו זה הסתדר. זה קרה תמיד בשעות העומס. זה כנראה קרה בגלל שידרוגי הרשת שהם עשו באותו זמן .

פורסם
  • מחבר

סתומרת לפי מה שאתה אומר אין לי ממש מה לעשות חוץ מלשבת להם על הראש?

פורסם

היי lioriverson,

בחיבור PS3 בתשתית כבלים, עדיף חיבור ללא חייגן (MPLS).

במידה ואתה מעוניין, אתה מוזמן לשלוח לי את הפרטים למייל- talk2us@012.net ואוכל לדאוג שהעניין יסודר עבורך במהרה.

המשך גלישה מהנה,

גולן.

פורסם

בחיבור PS3 בתשתית כבלים, עדיף חיבור ללא חייגן (MPLS).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים