עבור לתוכן

איזה אקס בוקס הכי שווה לקנות במידה ואני לא משתמש בלייב?

Featured Replies

פורסם

אתה יכול לחכות עד שהדגם הרזה יגיע ליד שניה

פורסם

עדיין יקר.

התחרטתי. אני לא מוכר את הסוני שלי בשביל אקס בוקס.

איזה סוני רציתה למכור ? שני או שלישי בשביל ה- XBOX ? עם 3 , אז למה, מה השיקולים ?

אני פשוט גם רוצה למכור את השני ולקנות במקומו את השלישי או את ה XBOX וגם מטלבת

פורסם

הכסף שתקבל היום על PS2 משומש זה גרושים -וזה במיקרה שתימצא קונה

אולי תצליח לגרד 250 שקל או סכומים כאלו

360\PS3 משומשים באזור ה1000-1200 היום וזה רק עם אתה מוצא מוכרים שלא מפריזים במחיר כי הרבה תוקעים מחירים שעדיף כבר חדש

פורסם

הכסף שתקבל היום על PS2 משומש זה גרושים -וזה במיקרה שתימצא קונה

אולי תצליח לגרד 250 שקל או סכומים כאלו

360\PS3 משומשים באזור ה1000-1200 היום וזה רק עם אתה מוצא מוכרים שלא מפריזים במחיר כי הרבה תוקעים מחירים שעדיף כבר חדש

יש לי כבר מישהו שקונה ממני ב600 ש"ח אז דיי משתלם לי

פורסם

הוא מטומטם ?

ב600 אתה קונה חדש היום

פורסם

הוא חדש בן שנה שמור נדלק פעם בחודש אולי , עם 2 DUALSHOCK אוריגינל + CHIP INFINITY + תיק נסיעה + 40 משחקים כל זה לא תקנה ב 600 חדש.

חבילה כזאת תעלה בחנות נורמלית עם שם טוב בסביבות 1000- 900 ש"ח

פורסם

40 משחקים אתה מיתכוון צרובים ?

כי עם כן עדין מחיר אידיוטי ליד שניה -אבל מצאתה מישהו שמוכן ליקנות במחיר הזה אז כל הכבוד

פורסם

אז עכשיו אני חושב לאן להשקיע ת'כסף לקנות PS3 חדש ? או אולי לשדרג ת' - RADEON 4850 ל 5850 לפני ש-MAFIA 2 יוצאת :) חח

PS3 הוא מצויין אבל הקטע שכל משחק בשבילו חדש יעלה לפחות איזה 250 ש"ח מפחיד, מלא כסף במיוחד עם בסוף המשחק נמעס !

פורסם

RADEON 4850 לא אמור "לסחוב" את Mafia 2 בצורה נאה מאוד?

פורסם

שאלה חשובה, PS3, יכול לקרוא דיסקים של PS2 צרובים ? או גם רק מקוריים ?

פורסם

רוב הPS3 לא יכולים להריץ משחקי PS2 בכלל

סוני דפקה את התאימות לאחור מזמן

וברור שהוא לא יכול להריץ צרובים

פורסם

PS3 לא יכול לקרוא משחקים של PS2 בכלל למעט הדגמים הראשונים ביותר.[br]פורסם בתאריך: 26.07.2010 בשעה 06:28:18

40 משחקים אתה מיתכוון צרובים ?

כי עם כן עדין מחיר אידיוטי ליד שניה -אבל מצאתה מישהו שמוכן ליקנות במחיר הזה אז כל הכבוד

קרירין, תבדוק את המחירים ביד 2. אני חיפשתי PS2 דק ב-250 - 300 ש"ח רק כדי לשחק במספר להיטים של הקונסולה ובתקציב שלי הייתי יכול לרכוש רק PS2 עבה לפני עשר שנים. המחירים מנופחים מעבר לכל פרופורציה.

פורסם

lev-27 על המחירים המנופחים של יד 2 דיברנו בדיון אחר ואתה מוזמן להצתרף לשם

PS2 דק חדש שכולל ציפ עולה היום בארץ 600 שקל -וזה כמובן עם אחריות ולפני שזימברו לו את העינית במאות משחקים

זה שאנשים מוכרים במחיר מופרז כי ליפני 200 שנה קנו אותו ב2000 שקל -זה כבר ענין אחר

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים