עבור לתוכן

איזה אקס בוקס הכי שווה לקנות במידה ואני לא משתמש בלייב?

Featured Replies

פורסם

היי

איזה גרסה של אקס בוקס הכי משתלמת לקניה במידה ואני לא מתכוון להשתמש בשירותי הלייב ברשת האינטרנט?

פורסם

360 משומש במצב טוב שקיבל באן מLIVE

לא רואה סיבה לקנות 360 במחיר מלא עם לא משחקים בLIVE

פורסם

אופציה ראשונה היא קניה ב EBAY\חו"ל בעזרת חברים או קרובים שיכולים להביא את האקסבוקס עבורך או אולי יזדמן לך לעבור בארה"ב בקרוב.

אם תשאל אותי עליך להיעזר בסבלנות מעט עד אזור אוקטובר בסמוך לתקופה הזאת תוכל לרכוש ערכת XBOX חדשה שתכלול גם את בקר התנועה KINECT במחיר

שכיום מבקשים על האקסבוקסים המשומשים בשוק .

200986-xbox-360-slim-2_original.jpg

האקסבוקס החדש נמכר כבר היום ב 400 דולרים באיביי ומכיל בפנים את ההתקן WIFI שהוא לבד עולה 100 דולרים בנוסף 250 גיגה דיסק קשיח מערכת קירור מתקדמם ומארז עם ספק כוח פנימי .

אופציה שניה :

שוב פעם כמובן אם אתה סובלני מספיק אתה יכול לחכות שהדברים יגיעו לארץ ולקנות אותם אז .

לדעתי מהסיבה שכבר יצא לאור האקסבוקס החדש "ולא מאיים עם מחיר גבוהה מקודמיו " רצויי לחכות טיפה.

פורסם
  • מחבר

תודה על התגובות,

עוד שאלה קטנה:

ביד 2 יש הרבה שמוכרים אקס בוקס 360 מוסב, והמוכרים טוענים שהמכשיר לא קיבל באן מרשת הלייב.

האם זה הגיוני? לפי מה שאני זוכר- כל קונסולה מוסבת קיבלה באן מהלייב לפני כמה חודשים.... או שאני טועה?

חשוב לי העניין כדי שיהיו לי יותר אופציות ומידע להתמקח על המחיר ( אין לי אקס בוקס ואף פעם לא היה לי אחד...)

פורסם

לא כל המוסבות קיבלו באן מLIVE -וחלק בטח לא יתחברו אף פעם לLIVE -כי לא כל האנשים יודעים איך לחבר

הבעיה שלמוסב יש סיכוי טוב לקבל באן מLIVE

מה שאתה צריך לדאוג זה שיתנו לך אחריות אפורה -אפילו קצרה למקרה שיש RROD

כי חלק תיקנו RROD ומוכרים ככה וזה כמו פצצה מתקתקת

פורסם
  • מחבר

ויש דרך לגעת אם תיקנו או לא?

התיקון לא מחזיק להרבה זמן?

פורסם

אין דרך נורמלית לדעת כל עוד עשו אותו לפי המדריך

הבעיה בתיקון שהרבה פעמים התקלה חוזרת גם שעשו את התיקון טוב

ואין דרך לדעת מתי התקלה תחזור

זה יכול להיות כמה דקות או כמה שנים -הרבה פעמים זה קורה אחרי כמה חודשים ובגלל זה הסיכון

בגדול ככל שהקונסולה יותר חדישה מבחינת היצור וככל שאתה שומר אליה פחות סיכוי לקבל RROD

(לשמור=לא לשחק בשיא החום וגם לעשות הפסקה אחרי שעת משחק )

פורסם
  • מחבר

טוב, תודה גבר! :xyxthumbs: :xyxthumbs: :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

עוד שאלה קטנה -

לאקס בוקס יש WIFI?

האם בשביל לשחק ברשת חייבים לרכוש את הכרטיס של הלייב ?(כרטיס שמאפשר שימוש בלייב...)

האם לשלט של האקס בוקס יש סוללה נטענת או סוללה רגילה?

פורסם

1-רק בדגמים הרזים

אפשר לקנות בנפרד לשמנים אבל זה יקר

2-כן חיבים LIVE זהב לזה

3-יש 2 דגמים אחד חוטי (USB ) והשני אלחוטי בשני צריך סוללות רגילות

פורסם
  • מחבר

קרירין, אתה מתכוון לומר שרק בדגם החדש שיצא (הSLIM) יש WIFI ובכל הדגמים עד עכשיו לא היה WIFI מובנה ?!

פורסם

לא. מתאם Wi-Fi נמכר בנפרד במחיר מופקע.

פורסם

מה שlev אמר

בשמנים יש רק כניסה חוטית לרשת -ואפילו לא נתנו תאימות לכרטיסי רשת USB אלחוטים למרות שיש USB ב360

אני זוכר שמכרו כרטיסים אלחוטים ב100$ וזה עוד מחירי ארצות הברית

לא יודע כמה הם עולים היום

פורסם
  • מחבר

עדיין יקר.

התחרטתי. אני לא מוכר את הסוני שלי בשביל אקס בוקס.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים