עבור לתוכן

באם הלוח אם יגביל אוברקלוק בכרטיס מסך?

Featured Replies

פורסם

לי יש לוח אם P55M-UD4 והשאלה שלי היא האם יש לו מגבלה באוברקלוק של כרטיס מסך עתידי כגון 460GTX יש כזה דבר, לפי מה שידוע לי יש מגבלה של מעבד בגלל תמיכה בביוס או מטח שהלוח נותן אבל זה גם בכרטיס מסך?

(אני מעוניין להמהיר את הכרטיס לביצועים של 470 פחות או יותר זה אפשרי בלי תוספת מטח?).

פורסם

ללוח האם צריכה להיות שום מגבלה בהמהרת כרטיס המסך, זה באמת לא קשור. לגביי המהרה ללא תוספת מתח לרמה של GTX470, הממ זה כבר קשה להגיד אבל לביצועים טובים אתה תגיע. אני לא רואה טעם שלא להוסיף קצת מתח בשביל להוסיף עוד תדר

פורסם
  • מחבר

התקשרתי לחברה שעושה אוברקלוק ואמרו לי שאני צריך להביא את המערכת כדי לבדוק אם לא יהיה שום מגבלה, וזה נשמע על האוברקלוק יותר מאשר שהמערכת לא תעמוד בלחץ של הרזולוציות!

פורסם

סתם מנסים לנצל את כספך, אין שום קשר של לוח אם להמהרת כרטיס מסך.

פורסם

התקשרתי לחברה שעושה אוברקלוק ואמרו לי שאני צריך להביא את המערכת כדי לבדוק אם לא יהיה שום מגבלה, וזה נשמע על האוברקלוק יותר מאשר שהמערכת לא תעמוד בלחץ של הרזולוציות!

סלח לי אבל הם רוצים את האנרק שלך יותר מאשר את המחשב שלך.

עם כל הכבוד אל תתן לאחרים את הכסף שלך על משהו שיכול להעשות בחינם.

אני תורם פה שעות ומשקיע על מדריך להמהרת כרטיס מסך רק מסיבות כאלה, תעבור על המדריך וסע לשלום המפתחות בפנים

פורסם
  • מחבר

אין מושבים

הייתי מעדיף שאחרים יעשו עם אחריות, ואל תדאג אני לא יוציא שקל יותר ממה שעולה האוברקלוק.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים