פורסם 2010 ביולי 1315 שנים רק הכפתור של ה POWER ו RESET עובדים גם הכפתור של ה SPEAKER לאר עובד מה עושים ? בדקתי לפי החוברת הכול תקין ! GA-K8NS
פורסם 2010 ביולי 1315 שנים בדקת שהחיבור הוא פלוס במקום הנכון ומינוס במקום הנכון?מכיוון שמדובר בדרך כלל בלד אז זה משנה.;
פורסם 2010 ביולי 1315 שנים מחבר כן אפילו שיניתי את הכיוון של הלדים - + גם לא עבד כלום , רק ה POWER ו RESET עובדים כל השאר לא ! אפילו ה SPEAKER לא עובד למה ?זה ממש מוזר ! מותר לשחק עם הלדים שהמחשב עובד ?
פורסם 2010 ביולי 1315 שנים מחבר ככה קיבלתי את המחשב בלי אורות של לד והחיווט היה נכון לא מבין את זה הסתכלתי גם בהוראות יצרן חוץ מזה גם ה SPEAKER לא עובד
פורסם 2010 ביולי 1415 שנים ולא חשבת לבדוק אם הכל תקין לפני שאתה קונה?בכל מקרה יכול להיות שיש בעיה על הלדים אצמם או הכבל אז אתה יכול פשוט לבודד את מקור הבעיה עם לד ממארז אחר.
פורסם 2010 ביולי 1415 שנים מחבר לבדוק ? סליחה ? הבנאדם מכר לי מחשב שלם ב 120 שקל אני אבטל עסקה בגלל אורות של לד ? נו בחייאת אתה לא רציני , הלדים של המארז תקינים לגמרי למען האמת כל החלקים בלוח האם תקינים ועובדים מעולה חוץ מהקטע של הלדים אורות והספיקר .
פורסם 2010 ביולי 1415 שנים הלדים של המארז תקינים לגמרי למען האמת כל החלקים בלוח האם תקינים ועובדים מעולה חוץ מהקטע של הלדים אורות והספיקר .תסביר בבקשה את המשפט הזה...בכל מקרה, יכולות להיות כל מיני סיבות למה נורות ה-LED לא עובדות. בשורה התחתונה אלא אם כן זה ממש חיוני לך, תעזוב את זה.
פורסם 2010 ביולי 1415 שנים מחבר עליתי על הבעיה , יש בקר IDE 1 ויש בקר IDE2 שמתי את ה CD בבקר 1 ואת ה HDD בבקר מספר 2 במקור כרגע החלפתי בבקרים IDE 1 - HDD ו IDE 2 CD ועכשיו כל הלדים עובדים , משהו מוזר קורה ב IDE1 לפעמים הוא היה מראה לי צורות כאלה כמו וירוס בביוס בשורה של הבקר מזהה את הכונן הקשיח אבל מוסיף צורות כאלה של חייכנים הקטע שגם עשיתי עידכון ביוס אני לאט לאט עולה על מלא בעיות בלוח גם יציאה דפוקה ב USB גם PS2 של המקלדת דפוק , תמים כמותי מאמין לכל האנשים ,
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.