עבור לתוכן

הלד POWER והלד HDD לא עובדים

Featured Replies

פורסם

רק הכפתור של ה POWER ו RESET עובדים גם הכפתור של ה SPEAKER לאר עובד מה עושים ? בדקתי לפי החוברת הכול תקין !

GA-K8NS

פורסם

בדקת שהחיבור הוא פלוס במקום הנכון ומינוס במקום הנכון?

מכיוון שמדובר בדרך כלל בלד אז זה משנה.;

פורסם
  • מחבר

כן אפילו שיניתי את הכיוון של הלדים - + גם לא עבד כלום , רק ה POWER ו RESET עובדים כל השאר לא ! אפילו ה SPEAKER לא עובד למה ?

זה ממש מוזר ! מותר לשחק עם הלדים שהמחשב עובד ?

פורסם

איך בכלל הגעת למצב הזה? מה עשית לפני שזה קרה?

פורסם
  • מחבר

ככה קיבלתי את המחשב בלי אורות של לד והחיווט היה נכון לא מבין את זה הסתכלתי גם בהוראות יצרן חוץ מזה גם ה SPEAKER לא עובד

פורסם
  • מחבר

קניתי מחשב משומש מבוסס AMD 754 אתלון 2800+ ב 120 שקל

פורסם

ולא חשבת לבדוק אם הכל תקין לפני שאתה קונה?

בכל מקרה יכול להיות שיש בעיה על הלדים אצמם או הכבל אז אתה יכול פשוט לבודד את מקור הבעיה עם לד ממארז אחר.

פורסם
  • מחבר

לבדוק ? סליחה ? הבנאדם מכר לי מחשב שלם ב 120 שקל אני אבטל עסקה בגלל אורות של לד ? נו בחייאת אתה לא רציני , הלדים של המארז תקינים לגמרי למען האמת כל החלקים בלוח האם תקינים ועובדים מעולה חוץ מהקטע של הלדים אורות והספיקר .

פורסם

הלדים של המארז תקינים לגמרי למען האמת כל החלקים בלוח האם תקינים ועובדים מעולה חוץ מהקטע של הלדים אורות והספיקר .

תסביר בבקשה את המשפט הזה...

בכל מקרה, יכולות להיות כל מיני סיבות למה נורות ה-LED לא עובדות. בשורה התחתונה אלא אם כן זה ממש חיוני לך, תעזוב את זה.

פורסם
  • מחבר

עליתי על הבעיה , יש בקר IDE 1 ויש בקר IDE2 שמתי את ה CD בבקר 1 ואת ה HDD בבקר מספר 2 במקור כרגע החלפתי בבקרים IDE 1 - HDD ו IDE 2 CD ועכשיו כל הלדים עובדים , משהו מוזר קורה ב IDE1 לפעמים הוא היה מראה לי צורות כאלה כמו וירוס בביוס בשורה של הבקר מזהה את הכונן הקשיח אבל מוסיף צורות כאלה של חייכנים הקטע שגם עשיתי עידכון ביוס אני לאט לאט עולה על מלא בעיות בלוח גם יציאה דפוקה ב USB גם PS2 של המקלדת דפוק , תמים כמותי מאמין לכל האנשים :) ,

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים