עבור לתוכן

מה זה למה אף כרטיס היום לא מריץ על הכי גבוהה?

Featured Replies

פורסם

כאילו אני לא מבין יש כרטיסים חדשים וטובים כמו ה 5850 וה 480GTX ואני רואה ילדים ביוטיוב נניח משחקים JUST CAUSE 2 ולא שמים על מקסימום פילטרים כי אומרים שזה איטי שהם מעלים פילטרים,והרבה אומרים שה 5870 חזק מאוד ושאני רואה ילדים משחקים ביוטיוב נניח BAD COMPANY 2 הם משחקים על 4 X AA ולא 8! למה? הכרטיס הזה כל כך חזק שאמור להפעיל כל משחק על מקסימום פילטרים!!

אז מה זה לא שווה ליקנות כרטיס מסך חדש זה ניראה כאילו כולם באותו רמה, אני רואה פה ששאלו איך ה 285GTX והרבה אמרו שהוא מיתקשה וצריך להיתפשר על פילטרים,אז מה זה עם כך הכרטיס 285 וכל ה 5850 לא ממש חזקים כמו שמתארים אותם

פורסם

הכרטיס הזה כל כך חזק שאמור להפעיל כל משחק על מקסימום פילטרים!!

למה נראה לך שזה ככה? ממתי זה ככה.

ואם תפעיל X8 חלק אני יכול לבוא ולהגיד לך בוא תפעיל X16 חלק... ובוא תפעיל X24 חלק"

פליטרים הם מותרות, לא תמיד אפשר וגם כשאפשר זה בטעם טוב. אתה קצת מגזים עם התפיסה שלך לגביי כרטיסי מסך חזקים.

פורסם
  • מחבר

למה נראה לך שזה ככה? ממתי זה ככה.

ואם תפעיל X8 חלק אני יכול לבוא ולהגיד לך בוא תפעיל X16 חלק... ובוא תפעיל X24 חלק"

פליטרים הם מותרות, לא תמיד אפשר וגם כשאפשר זה בטעם טוב. אתה קצת מגזים עם התפיסה שלך לגביי כרטיסי מסך חזקים.

עם אתה זוכר בעבר הייתי פותח מלא אשכולות שהכרטיס שלי לא מריץ משחקים על 60FPS חח ויש לי 9800gtx+ כי אני יותר מידי ציפיתי מהכרטיס הזה היו לי ציפיות מאוד גבוהות אליו כי ישר אמרתם כל משחק רץ איתו על הכי גבוהה,שאמרתם הכי גבוהה הייתי בטוח עם מקסימום פילטרים,ושקניתי טיפה היתבאסתי כי זה לא מה שציפיתי פשוט שמתי לב כל כרטיס שיוצא כמו 5850 אתם אומרים כרטיס מיפלצת כמו שאמרתם ביזמנו על 250GTS והוא ביכלל לא כזה ואני ציפיתי מימנו להמון וביגלל זה חשבתי שיש לי בעיות איתו

פורסם

מי אמר שלא?

אם יש לי מסך 1920X1200

ואני משחק משחקים כמו MW2 על הגדרות מלאות בFPS גבוהה מאוד (הרבה מעל ל60FPS)

ואני משחק CRYSIS בFPS יחסית גבוה, כמובן שלא 60FPS

אז בשבילי אני מרוצה, בכל המשחקים אני משחק בהגדרות טובות עם איכות תצוגה טובה ולא בוכה על זה שאני לא יכול להפעיל CFAA X24 אז לא נורא. חויית הגיימינג שלי לא נפגעת.

פורסם
  • מחבר

סבבה אבל יש לרוב הפורום סוג של הטעיית אנשים,בנאדם בה אומר איך ה 5770 או ה 5850 אתם אומרים מריץ על הכי גבוהה חלק,ושאתם אומרים הכי גבוהה הכוונה גם מקסימום פילטרים

עוד ככה משהוא קטן על הדרך מזה שכתוב בסירטונים ביוטיוב maxed out?

פורסם

רוצה MAX? קח QUAD SLI

המשחקים של היום נוצרו מראש עם מרווח נשימה קדימה, בשביל חומרה שעוד לא קיימת בפועל

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים