עבור לתוכן

מה יותר טוב ה ATHLON XP או ה T-BIRD?

Featured Replies

פורסם

מה מהם יותר טוב?

נשווה בין T-BIRD במהירות שעון 1400 ובאס של 266 וAMD ATHLON XP1600עם באס של 266

?

פורסם

הxp......

גם מתחמם פחות וגם עושה יותר פעולות חישבו בכל מחזור שעון

פורסם

והוא מבוסס על ליבה שונה לחלוטין...

פורסם

מזה ליבה של מעבד? (סליחה על הבורות-תמיד אני שומע ולא מבין...)

פורסם

הליבה זה בעצם המעבד עצמו, שאליה מתלווים זכרונות L1, L2 ולפעמים L3 , ועוד כל מני שטויות. ל XP יש גם תמיכה ב SSE.

פורסם

ה-xp מבוסס על ליבת הפלומינו שזה גם השם שהיה צריך לצאת למעבד אבל שינו ל-xp

פורסם

זה תלוי מה אתה רוצה לעשות עם המעבד שלך:

בשביל אוברקלוקינג? רק TB, כי סביר להניח שהוא יבוא לך עם מכפלה לא נעולה(הL1 יהיו מחוברים מהמפעל) ותוכל לשחק עם המכפלה ככל שתחפוץ. להוריד אותה ולהעלות את מהירות האפיק. כל הTB בין ה1200-1400 באים עם מכפלה פתוחה, ואם אתה מקבל סטפינג של AXIA או AYJAH I כמעט בוודאות שהם יגיעו לך ל1600 בלי שום בעיה.

בשביל ביצועים בלי להתעסק הרבה? כך XP.

פורסם

השאלה אם בכלל עוד מוכרים את הטי-בירד בחנויות. .כי אם לא אז הדרך היחידה להשיג אותם זה ביד שניה..

פורסם

אני לא חושב שהוא יציליח למצא אחד מהסיבות הבאות:

• למי שיש מעבד כמו שתיארתי לא יפרד ממני בקלות, בטח שלא בעבור שדרוג לXP שלא ייתן לו כמעט כלום, ואפילו פחות כי עכשיו הוא יכול להנות ממהירות אפיק גבוה מאוד של לפחות 290 מגה"צ.
  • סוחרי יד-שנייה מקצועיים(עושקי קברים) לא אוהבים AMD(כמו שהם לא אהבים סלרון) ולכן לא היה להם שכל להתחיל ספספרות במעבדים האלה. רק לגבי זכרון הם ידעו לעשות את זה והיום הלוחות של נענע ואוולה מלאים במודעות של העושקים האלה במכירת זכרונות ב250(במקום 350).

פורסם
  • מחבר

ני יודע איפה אפשר לקנות את ה T-BIRD 1400

השאלה היא נגיד והמכפל פתוח לכמה אפשר יהיה להאיץ אותו (ושיעבוד יציב)

ואחרי ההאצה מה תהיה רמת הביצועים שלו

נגיד אני אאיץ אותו ל 1600 הוא יהיה בערך כמו ה ATHLON XP 1600 או שפחות מהיר?

פורסם

הוא יהיה יותר מהיר מאת'לון XP 1600+, כי מהירות השעון האמיתית של האת'לון 1600+ היא 1400מה"צ בעוד שלTB יש מהירות אמיתית של 1600מה"צ.

הפרש הביצועים בין XP לבין TB, באותה מהירות שעון, הוא קטן למדי, אז כשיש הפרש של 200מה"צ לטובת הTB, הוא ייתן ביצועים יותר טובים מהXP ובמידה ניכרת.

פורסם

נראה לי שהוא התכוון ל-1600Mhz...

פורסם

ני יודע איפה אפשר לקנות את ה T-BIRD 1400

השאלה היא נגיד והמכפל פתוח לכמה אפשר יהיה להאיץ אותו (ושיעבוד יציב)

ואחרי ההאצה מה תהיה רמת הביצועים שלו

נגיד אני אאיץ אותו ל 1600 הוא יהיה בערך כמו ה ATHLON XP 1600 או שפחות מהיר?

הוא יהיה יותר מהיר כי תהיה לך אפשרות להנמיך את המכפלה ולהרים את הFSB שייתן לך הרבה יותר ביצועים. מעבד עם 145 FSB, שזה למעשה 290 מגה"צ שיעבוד לך ב1450 (145*10) ייתן לך ביצועים הרבה יותר טובים מאשר סתם 133 FSB כפול 11.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים