עבור לתוכן

שאלה לגבי מעבד שקניתי AMD 754

Featured Replies

פורסם

איזה מעבד חזק יותר נורפווד 2.8/800/512KB 478 או Athlon 64 / 754 / 2800+ AMD ?

הלוח אם שלי 478 מת וקניתי מחשב מלא ב 120 שקל .

Athlon64 754 2800+ AMD

GIGABYTE NVIDIA CHIPSET

1GB DDR1 400MHZ

HITACHI 80GB IDE

R9550

פורסם
  • מחבר

עכשיו זה תקין ? אפשר תשובה ? ;D אני אישית לא ממש מרגיש את ההבדל יש שם גוף קירור גדול עצבני של GIGABYTE מרעיש כמו טרקטור שהוא עד הסוף ומקרר לא משהו 40 מעלות המעבד http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=2123#sp בכל מקרה המערכת רק לאינטרנט ואופיס ב 120 שקל לא היו לי ציפיות

= חבל שאתם לא יכולים לשמוע את הרעש שהוא על 3200 סיבובים כמו מטוס 747 בדרך לתאילנד =

== על 1700 סיבובים הוא דיי שקט =

יכול להיות שהמעבד של AMD הוא 89W ? או שאני צריך משקפיים ?

http://products.amd.com/en-gb/DesktopCPUSideBySide.aspx?id=133&id=134

פורסם

איזה שאלה ישנה :smile1:

AMD קרעו את אינטל בזמנים ההם... ה AMD חזק יותר...

קנית את זה ב 120 שקל ?!

Athlon64 754 2800+ AMD

GIGABYTE NVIDIA CHIPSET

1GB DDR1 400MHZ

HITACHI 80GB IDE

R9550

פורסם
  • מחבר

כן 120 שקל למה אתה שואל זה יקר ? אבל עבדו עלי המעבד 89W כמו הפרסקוט רותח קציצה ! ויש שם גוף קירור של גיגהבייט מקצועי משהו חבל על הזמן והוא לא מצליח לקרר אותו בצורה נורמלית 42 מעלות זה יחסית חם .

פורסם

יקר ?! רק ב 1GB עולה יותר...

נסה למרוח משחה חדשה בן המעבד לגוף קירור, למרות ש 40 מעלות זה לא חם, בהתחשב בימים שאנחנו עוברים....

פורסם

40 מעלות זה סבבה לגמרי..

תוריד את הסל"ד של המוורר עד שהמעבד יגיע ל60 מעלות +- במאמץ. ככה הוא לא ירעיש.

פורסם
  • מחבר

עשיתי בדיקה SUPER PI ויש יתרון משמעותי ל AMD

AMD 53 SEC 1M הסיכום סופי שורה אחרונה

P4 היה קצת מוזר רשום סיבוב 19 והתוצאה 57 שניות ולמטה יש סיכום כזה שמראה 2 דקות והיה תוצאה אחרת של דקה בסיבוב ה 19 וסיכום 3 דקות

בכל מקרה ה AMD מראה תוצאות טובות יותר אבל בפועל בגלישה ואופיס מעבר בין תיקיות זה נראה כאילו Intel מהיר יותר והשתמשתי באותו דיסק קשיח ובאותו זיכרון 1GB אני ממש מתלבט איזה מחשב מבין השניים לקחת

פורסם

SuperPI זה חישוב מסוים, זה לא מצביע על ביצועים וזה לא נועד לבדוק איזה מעבד יותר חזק.

פורסם
  • מחבר

הפנטיום 4 2.8GHZ בפועל יותר חזק מבדיקה שעשיתי " בשטח " אינטרנט אופיס דיפדוף בין תיקיות למרות שעל הנייר AMD ATHLON 754 1.8GHZ עדיף אם משווים אחד לאחד המעבד של AMD חזק יותר יש לו בקר זיכרון פנימי וגם תושבת חדשה יחסית לאותה תקופה 754 והגוף קירור שיש על ה AMD ממש ענק של GIGABYTE G-POWER , הציפסט עדיף NVIDIA בניגוד לפנטיום 4 שזה VIA אני חושב שהבעיה האמיתית של המעבד שהוא רותח 89W אולי בגלל זה יש נחיתה ( כבד כזה עובד לא משהו ) בביצועים ה P4 הוא 70W שזה משמעותי או שאין קשר פשוט ה P4 עובד מהר יותר לפחות ככה אני מרגיש

לפנטיום 4 יש טכנולוגיה HT עובד כמו 2 מעבדים , לעומת זה לאתלון 754 אין והוא חד ליבתי .

==== החלפתי את הגוף קירור של GIGABYTE G-POWER בגוף קירור פשוט מאוד של GLACIALTECH והטמפרטורה צנחה מ 50 מעלות ל 35 איך זה ? הגוף קירור של גיגה בייט היה נקי מאבק ועם משחה טרמית חדשה , שנגעתי ב PIPES צינורות שלו הם היו רותחים חבל על הזמן בגוף הקירור החדש ששמתי הברזל לא חם

פורסם

לפנטיום 4 יש טכנולוגיה HT עובד כמו 2 מעבדים , לעומת זה לאתלון 754 אין והוא חד ליבתי .

הוא לא עובד כמו שני מעבדים וגם לא כמו מעבד דו-ליבתי, אבל נגעת בנקודה חשובה. בתקופה המדוברת בה יוצרו המעבדים הללו ושימשו כמעבדי Mainstream לטכנולוגית ה-HT היה יתרון מסוים (לא תמיד קיים, לא תמיד מובחן ו-AMD באותה תקופה עד כמה שאני זוכר, הציגה מעבדים מצוינים) מבחינת "שרידות החומרה" בעבודה משרדית יום יומית מסוימת, יתרון שבא לידי ביטוי בצורה מובחנת יותר עם השנים והרצת תוכנות "חדשות" יותר על אותה חומרה "ישנה".

פורסם
  • מחבר

אני עדיין לא מבין איך גוף קירור מסכן LGLOO 7200 LIGHT שעולה 30 שקל מקרר פי 2 יותר טוב מ GIGABYTE G POWER שעולה בחנות 200 שקל עם כל הפוזה של 4 צינורות ומאוורר 12 ולד כחול הוא כרגע על 36 מעלות ועם הגיגה בייט במאמץ הגעתי ל 50 מעלות

פורסם

מה גורם לך לחשוב שגוף הקירור הזה הוא כזה גוף קירור מוצלח? ומה הקשר בין LED לביצועי קירור?

עד כמה שאני זוכר, כדי להגיע לתוצאות טובות עם גוף הקירור הזה יש צורך להפעיל את המאוורר בסל"ד גבוה מאוד -- כל גוף קירור שמקרר טוב רק כאשר המאוורר שלו מסתובב בסל"ד גבוה, הוא לא גוף קירור טוב מיסודו. ה-Igloo שאותו אני לא מכיר הוא כנראה המקבילה לדגמי ה-Alpine של תקופתנו. לא יקר אך בנוי בצורה נכונה כדי לספק קירור מספק.

פורסם
  • מחבר

גוף קירור של 200 שקל שבשיא העוצמה 3000 סיבובים הוא 50 מעלות מול גוף קירור מסכן של 30 שקל שהוא בשיא העומס על 37 מעלות והגיגה בייט תקין פשוט שהוא עובד הצלעות שלו הכסופות 4 במספר PIPES ממש רותח !

פורסם

אולי לא מרחת משחה תרמית כמו שצריך או שהקירור לא מותקן בצורה תקינה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים