עבור לתוכן

באיזה סרט אנשים חיים ב יד2?

Featured Replies

פורסם
מה שחבל פה זה שזה מונע משוק היד שניה לגדול ולהתפתח כמו במדינות שונות בחו"ל עם EBAY משגשג.

מחזק

עד כמה שזה עצוב זה נכון

• תגובות 62
  • צפיות 6.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

מי שרוצה למכור במהירות, ישים מחיר הגיוני.

מי שחי בסרט ומחפש פראיירים ישים מחיר לא הגיוני.

גם שוק ההון מסתמך על גישה דומה, הרבה פעמים קונים מניות כי מקווים שיהיה פראייר אחר שיקנה אותם במחיר גבוה ממך בלי שום קשר למה מצב החברה בפועל..

se la vi.

אגב כשאני צריך למכור משהו אני בד"כ הולך ובודק כמה יעלה לקנות כזה חדש דרך ebay ואז מוריד ממנו עד 50%..

פורסם

מניות זה סוג של הימור -לא הייתי מכניס אותם למצב של יד שניה

במניות יש סיכוי טוב שהמניה שלך תעלה -ביד שניה בדרך כלל מחיר המוצר או מקביל לו רק ירד

רק במקרים נדירים או אחרי עשרות שנים או יותר יש סיכוי שהמוצר שלך יעלה

בענין החיפוש פראיירים -זאת בדיוק הבעיה

מחפשים פראיירים במקום לחפש מכירה במחיר לגיטימי של השוק

פורסם

אולי יש פה עניין של אומנות מחקה את המציאות.

במציאות כולם נדפקים עשרות אם לא מאות פעמים בשליש הראשון של חייהם.

יכול להיות שיש לאנשים (אפילו באופן לא מודע) רצון חזק להחזיר חזרה את אותם תחושות או להיות בצד השני של המשוואה.

התחלתי סקר כדי לענות על השאלה.

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=466876.msg3989811#msg3989811

פורסם

אם הטיפול לא חוקי כן, בהחלט. אם הטיפול חוקי חד משמעית לא. בדרך הזאת לקוחות יכולים לסחוט עסקים קטנים כמו שעושים לחברות הסלולריות.

מה ? כל עוד העובדות מצוינות נכון, אז לא מדובר בהשמצה, וזכות כל אחד לרשום את נסיונו עם אותו עסק.

לדוגמא: יכול להיות להיות שזכותה החוקית של חברת נסיעות לגבות 10% דמי ביטול על חופשה שהוזמנה אתמול לעוד חצי שנה. אך זכותי להציג עובדה זו בפורומים או בכל מקום אחר, כל עוד אני מציין את העובדות נכון, למען שלקוחות עתידיים יראו וייראו.

זה בדיוק ההגדרה של שירות - אם אני לא מרוצה מהשירות, למרות שהוא במסגרת החוק, זכותי לציין זאת בכל מקום.

פורסם

מה ? כל עוד העובדות מצוינות נכון, אז לא מדובר בהשמצה, וזכות כל אחד לרשום את נסיונו עם אותו עסק.

לדוגמא: יכול להיות להיות שזכותה החוקית של חברת נסיעות לגבות 10% דמי ביטול על חופשה שהוזמנה אתמול לעוד חצי שנה. אך זכותי להציג עובדה זו בפורומים או בכל מקום אחר, כל עוד אני מציין את העובדות נכון, למען שלקוחות עתידיים יראו וייראו.

זה בדיוק ההגדרה של שירות - אם אני לא מרוצה מהשירות, למרות שהוא במסגרת החוק, זכותי לציין זאת בכל מקום.

אבל אני לא בטוח אם בפרסום או כדרך השמצה.. זה כן הגיוני שאם מישהו מחפש נגיד חופשה תגיד לו "במקום X לקחו לי 10% דמי ביטול"

פורסם

חברה לפעמים יש גם אנשים בסדר

החלפתי WII בPS3 ושנינו יצאנו מרוצים

הבעיה שרוב המודעות שם אנשים חיים בסרטים וכותבים מחירים מאוד קרובים לחדש בחנות

מדיפדוף במודעות באופן כללי -הרוב תימחור של "בו נימצא פראיר " או "קניתי ביוקר אני ימכור ביוקר "

או "אין לי מושג בכמה למכור אז אני יבדוק כמה עולה חדש ויוריד 10% -ואין לי מושג שיש כבר דגמים חדשים וטובים יותר ואת ענין האחריות "

אבל אני אופטימי -יום אחד יותר מבינים יכנסו ליד שניה

עד אז צריך לנבור בזבל ולהתחרות על המודעות המצליחות

פורסם

אההה

יד 2 - מוכרים זבל וקונים זבל , צריך כמו כל שוק אתה צריך לדעת לברור ולהיות סוחר - לא מתאים אל תקנה חפש לקנות ממישהו אחר יחד עם זאת אחד האתרים הכי שימושיים ברשת זה שיש שם אנשים מסריחים וטיפשים , שויין , איפה אין ? :)

פורסם

david11 הכל טוב ויפה -אבל יש ארצות שיש להם אפילו חנויות משומשים נורמליות

אז נכון חנויות כאלו קונות מתחת למחיר השוק ומוחרות מעל (שוק המשומשים ) אבל עדין נותנות שירות טוב וחוסכות טירחה וכסף

בארץ אפילו אתר יד שניה רחוק מלהיות יעיל מספיק בגלל הצפה של מוכרים דבילים

פורסם

אנחנו מדינה צעירה .

פורסם

אנחנו מדינה שעירה :smile1:

פורסם

סעירה ( סוערת ) :smile1:

פורסם

אנחנו מדינה של מניאקים

פורסם

מניאק במובן המטורף ? אולי , אבל בוא נגיד ככה , לא חייבים להיות מטורפים כדי לגור בארץ , אבל זה עוזר ;)

זה בסדר ומובן , אני חושב שאתה לא היית שפוי אם לא היית רואה את הליכלוך , הטיפשות ואפילו לפעמים את הרוע שיש כאן , אבל שוב דן , זה קיים בכל מקום וההבדל היחידי שכאן זה גלוי , אבל מבחינה סטאטיסטית אין הבדל , נכון , יש מקומות שבהן שקט יותר ביום ראשון ויש מקומות שנקי יותר ברחובות ויש מקומות שהשכר גבוה יותר ויש מקומות שתוקעים בך סכינים רק בגב ולא בפנים אבל כל המקומות האלו הם לא שלך , כאן זה שלך ואתה יכול לשנות , תראה דן , זה המקום היחידי בעולם שגם אם לא נולדת בו , הוא שלך .

לא חשוב , תהיה איפה שתהיה , העיקר שיהיה לך טוב ,

אני יכול להגיד לך משהוא כזה , כאן לא משעמם :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים